>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Tenis by Mieszko

mieszko 70

mieszko

Użytkownik
Mam nadzieje, że koniec serii minusów:
Kupon #19
Falla - Statham Typ:1 Kurs:1.33✅
GGL - Shwartzman Typ:1 Kurs:1.30⛔
Tomic - Sijsling Typ:1 Kurs:1.30✅
AKO:2.0
Stawka:25 zł
Pograne lżej z nadzieją na brak niespodzianek ????
Kupon #20
Tomic - Sijsling Typ: 2:0 Kurs:1.57✅
Pospisil - Seppi Typ:1 Kurs:1.55✅
Falla - Statham Typ:1 Kurs:1.33✅
Anderson - Goffin 1 Kurs:1.40✅
AKO:4.57
Stawka:10zł
Wygrana:45.70zł ✅✅

GGL ląduje na czarnej pozycji w notesiku w ostatnim turnieju męczył się z Ito a w tym odpadł z zawodnikiem, który najlepiej czuje się na clayu, i przy jego wzroscie zdecydowanie nie jest faworytem w meczach na hardzie...
Trzymamy kciuki za Andersona ! ????

mieszko 70

mieszko

Użytkownik
Zaniedługo mecze i wypatrzyłem coś takiego
Kupon #21
Kanepi - Giorgi Typ:1 -3.5g Kurs:1.70
Cibulkova - Gajdosova Typ:1 Kurs:1.40⛔
AKO:2.38
Stawka:15zł
Camila ostatnio zagrała bardzo słaby mecz i nie widze powodów dlaczego dziś miała by zagrać jakoś zdecydowanie lepiej dlatego to handi z takim kursem wydaje się całkiem dobrym pomysłem.
Natomiast jeśli chodzi o Cibulkova, to sezon zaczęła słabo od porażki z Keys i myślę, że ten turniej to ostatni czas dla niej, aby sprawdzić sie przed AO toteż odpuszczać nie będzie a predyspozycje i umiejętności aby pokonać Gajdosova napewno ma

Mecze zaraz się zaczynają, życzę miłego oglądania ;)
Fatalna seria ???? mam nadzieje że ta noc będzie lepsza

mieszko 70

mieszko

Użytkownik
Po tak czarnej serii czas na lepsza noc:
Kupon#22
Radwanska - Broady Typ: 1 Kurs:1.13✅
Aoyama - Hogenkamp Typ:2 Kurs:1.38✅
Johansson - Doi Typ:2 Kurs:1.38✅
AKO:2.02
Stawka:20zł
Wygrana:40.40 zł✅✅

mieszko 70

mieszko

Użytkownik
Kupon #23
Muller - Tomic Typ:2 Kurs:1.33 ⛔
Kanepi - Giorgi Typ:1 Kurs:1.53 KRECZ
AKO:2.12

e:Strasznie wyrównany mecz i trzeba przyznac, że Muller zagrał nadspodziewanie dobrze

mieszko 70

mieszko

Użytkownik
Przepraszam ze po czasie dodawalem z tel wczoraj i chyba sie zasięg stracił.
Kupon #24
Watson - Brengle Typ:1 -2.5gema Kurs:1.85✅
AKO:1.85
Wygrana:37zł✅✅

mieszko 70

mieszko

Użytkownik
Kupon #25
Watson - Brengle Typ:1 Kurs:1.50✅
Mannarino - Veseley Typ:2 Kurs:1.57✅
AKO:2.36
Wygrana:47.20zł✅✅

mieszko 70

mieszko

Użytkownik
Jeszcze jedna szanse daje Azarence po tym jak utopiła kupon przgrywając z Pliskova mając nawet piłki meczowe:
Kupon #26
Azarenka - Stephens Typ: 1 -3.5 gema Kurs:1.75✅
AKO:1.75
Wygrana:35zł✅✅

mieszko 70

mieszko

Użytkownik
Kupon #27
Almagro - Nishikori Typ:2 KursL1.08✅
Rola - Mannarino Typ:2 Kurs:1.28✅
Young - Puetz Typ:1 Kurs:1.33✅
Moriya - Janowicz Typ:2 Kurs:1.11✅
Pouile - Monflis Typ:2 Kurs:1.18 Cudem na ale ✅
AKO:2.44
Wygrana:48.80zł✅✅

mieszko 70

mieszko

Użytkownik
Ciężko dziś szło to wybieranie spotkań do kuponów ale wymyśliłem coś takiego:
Kupon #28
Berdych - Melzer Typ:1 Kurs:1.06✅
Anderson - Berankis Typ:1 Kurs:1.28✅
Chardy - Seppi Typ:1 Kurs:1.50 Jak dla mnie ten mecz to kompletne dno ⛔
AKO:2.05
Stawla:20zł
Jeśli chodzi o pierwsze spotkanie to nie ma co się rozpisywać kurs mówi sam za siebie Berdych w bardzo dobrej formie nie powinien mieć problemów z pokonaniem Melzer&#39;a
Co Andersona to chwile się zastanawiałem sporo błedów w meczu ze Shwartzmanem ale on ostatnio nie jednemu napsuł krwi m.in GGL którego niedawno pokonał więc suma sumarum myślę, że dziś ograniczy ilość błędów w mecz z Berankisem, ktróry nie bez problemów wyelminował Sijslinga

mieszko 70

mieszko

Użytkownik
Jeszce jeden typ z którym wiąże spore nadzieje ale jak to często bywa takie typy często zawodzą:
Kupon #29
Troicki - Mayer Typ:1 Kurs:1.65✅
Groth - Kokkinakis Typ:1 Kurs:1.66✅
AKO:2.75
Wygrana:55zł✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +4
mieszko 70

mieszko

Użytkownik
Może czas na powrót, ostatnio nie było tak źle a momentami nawet całkiem dobrze, temat przerwany z powodu braku czasu i motywacji, aczkolwiek dla siebie dalej obstawiałem, a że nie idzie mi to najgorzej spróbuje dzielić się typami.
=======================================================

Kupon #1

Thiem D. - Goffin D. Typ: over 3.5 seta Kurs:1.44✅
Hozumi E. - Soler-Espinosa S. Typ:2 Kurs:1.36✅

AKO: 1.96
Stawka 7j
Zysk : 6,72j✅✅

Krótko i na temat w moim odczuciu lekkim faworytem w tym spotkaniu jest Thiem, który z każdym rokiem gra lepiej i jeśli dalej chce się rozwijać i wspinać w rankingach ATP powinien wygrać ten mecz, jego przeciwnik jest napewno solidny graczem i nie będzie to łatwa przeprawa dla Austriaka. Także over setowy w moim odczuciu bardzo prawdopodobny.

Do tego dokładam Espinoze zawodnicza ograna w turniejach ATP w których może nie radzi sobie najlepiej ale zawsze doświadczenia przybywa, naprzeciw niej Hozumi dla której clay nie jest najlepsza nawierzchnią, dlatego też nie rozgrywa na niej tak dużej liczby meczy. Myślę że Hiszpanka powinna sobie spokojnie poradzić.

mieszko 70

mieszko

Użytkownik
Kupon #2

Gojowczyk P. - Dustin B. Typ:2 Kurs:1.50✅
Williams S. - Muguruza G. Typ: over 8.5 gema set 1 Kurs:1.30✅

AKO:1.95
Stawka:7j
Wygrana: 6.65j✅✅

Brown na trawie zawsze radził sobie dobrze, jego agresywny styl gry pasuje do szybkiej nawierzchni. Na tym turnieju nie widziałem ich i kieruje się tutaj ich wynikami i gra z ubiegłego roku. Sezon na trawie dopiero się zaczyna więc nie ma co szaleć ze stawkami.
Finał Rolanda Garossa, jak zwykle w finałach unikam typowania zwycięzcy, jeżeli Garbine wejdzie dobrze w mecz widzę, szanse na jej zwycięstwo. Myślę, że over w pierwszym secie bardzo prawdopodobny nawet over 9.5 a moze 10.5 ale daje 8.5, który wydaje się pewny i wychodzi zadowalające Ako.

mieszko 70

mieszko

Użytkownik
Kupon #3

Stakhovsky S. - Mertl J. Typ: 2:0 Kurs 1.33
Excobedo E. - Harrison R. Typ:2 Kurs:1.36

AKO:1.81
Stawka: 7j⛔⛔

mieszko 70

mieszko

Użytkownik
Początki gry na trawie w tym sezonie i pierwsze typy, to zawsze trochę niepewności i sugerowanie się grą na tej nawierzchni w ubiegłych latach. Dlatego też zalecam ostrożne stawki już za parę dni będzie wiadomo więcej jak z dyspozycją na trawiastych kortach u poszczególnych zawodników.

Kupon #4

Groth S - Marchenko I. Typ: over 9.5 gema set I Kurs:1.44✅
Querrey S. - Becker B. Typ: 1 Kurs:1.36✅

AKO:1.96
Wygrana: 6.72j✅✅

Kupon #5

Bedene A. - Escobedo E. Typ:1 Kurs:1.28✅
Siegemund L. - Brengle M. Typ:1 Kurs:1.61⛔

AKO:2,06
Stawka:5j

Dla zainteresowanych po krótce dlaczego włąsnie tak:

W pierwszym meczu długo myślałem nad jego przebiegiem i wybrany typ wydaje się najrozsądniejszy. Okazji na przełamanie powinno być jak na lekarstwo widzę tu nawet jakiś tie-break. Jeśli oboje zawodnicy wejdą w mecz bez falstartu overek będzie pokryty.

W drugim meczu widzę pewnie trzymającego swój serwic Querrey&#39;a i Becker&#39;a który w jakimś gemie popełni błędy i odda swoje podanie. A o odrobienie starty serwisu może być w tym meczu ciężko.

Escobedo przebrnął kwalifikacje i to już dużo jak na niego myślę, że mało kto się tego spodziewał. To, że rozegrał na holenderskich kortach dwa mecze to jego jedyny przewaga w tym meczu.

Co do typu w meczu kobiet, zastanawiałem się najdłużej obie panie notują ostatnio słabsze występy. Oglądając ostatnie występy większym zaufaniem darze niemke. Ostatni pojedynek rozgrywany przed miesiącem również na jej korzyść, myślę że dziś awansuje do kolejnej rundy turnieju.

Otrzymane punkty reputacji: +1
mieszko 70

mieszko

Użytkownik
Kupon #6
Kohlschreiber P. - Herbert P. Typ:1 Kurs:1.28✅
Youzhny M. - Lopez F. Typ:2 Kurs:1.36⛔
Struff J-L. - Baghdatis M. Typ:2 Kurs:1.28⛔
Stawka: 5j⛔
AKO:2.25
Kupon#7
Kohlschreiber P. - Herbert P. Typ: 2:0 Kurs:1..66✅
Choinski J. - Stakhovsky S. Typ: 2 -4,5 gema Kurs:1.72 KRECZ (Zamknąłem z zyskiem 7j widząc jak po secie Choinsky ściąga frotki)
Stawka:5j
AKO:2.88
Wygrana:3.30j✅✅/7j✅

Szkoda, że dziś w temacie nie wygląda to tak dobrze jak na koncie, sporo weszło na live między JMDL i Struff po @7 :grin::grin:

Otrzymane punkty reputacji: +1
mieszko 70

mieszko

Użytkownik
Kupon #8

Garcia-Lopez G. - Muller G. Typ:2 Kurs:1.44✅
Millman J. - Del Potro J. Typ:2 Kurs:1.18✅
Karlovic I. - Sijsling I. Typ:1 Kurs:1.40✅

AKO:2.38
Wygrana:12.04✅✅

Kupon #9

Thiem D. - Groth S. Typ:1 Kurs:1.40✅
Garcia-Lopez G. - Muller G. Typ:zero:2 Kurs:2.10✅
Millman J. - Del Potro J. Typ:zero:2 Kurs:1.50✅
Karlovic I. - Sijsling I. Typ:1 Kurs:1.40✅

AKO:6.17
Stawka:2j
Wygrana:10.34j✅✅

Oby jak najwięcej takich dni w tenisie, przewidywane przebiegi meczów pokryły się w 100% bez żadnych niespodzianek. Kto pograł ten się cieszy:grin:
Jeśli chodzi o jutrzejsze mecze jeszcze sporo wątpliwości w mojej głowie, jeśli będę coś grał to jutro wrzucę.

Otrzymane punkty reputacji: +4
mieszko 70

mieszko

Użytkownik
Kupon#10

Del Potro J. - Simon G. Typ:1 Kurs:1.40✅
Thiem D. - Youzhny M. Typ:1 Kurs:1.40✅

AKO:1.96
Wygrana:6.72✅✅

Kupon#11

Karlovic I.- Mannarino A. Typ:2 Kurs:2.62

Stawka:5j⛔

mieszko 70

mieszko

Użytkownik
Kupon #12

Gulbis E. - Gojowczyk P. Typ:1 Kurs:1.33✅
Anderson K. - Vesely J. Typ:1 Kurs:1.20✅ Mam nadzieje że po powrocie na kort wygląd meczu się nie zmieni i księgujemy kolejny typ
Mladenovic K. - Vandeweghe C. Typ:2 Kurs:1.44✅

AKO:2.31
Wygrana:9.17✅✅

mieszko 70

mieszko

Użytkownik
Kupon#13

Kudla D. - Stakhovsky S. Typ:1 Kurs:2.00

Stawka:6j⛔
AKO:2.00

Osobiście wystawiłbym tutaj kursy odwrotnie, czyli z lekka przewagą dla amerykanina. Stakhovsky na trawie nie będzie już grał tak dobrze jak miało to miejsce na nawierzchniach ceglanych, dlatego myślę że nie ma się co sugerować jego grą na RG czy innych ziemnych turniejach które maiły miejsce w ostatnich tygodniach.

P.S Pogoda i brak dachów na kortach skutecznie odpycha od śledzenia turniejów i obstawiania

Do góry Bottom