Zobaczymy czy dzisiaj już można wznowić obstawianie podając typy na forum.
Budżet jest tak śmieszny, że nawet nie zamierzam mieć jakiś większych planów dlatego będę podawał typy w jednostkach tak jak to robiłem na początku. Maksymalna stawka to 10j. Oczywiście każdy typ jest przeze mnie przemyślany i w większości grany za prawdziwe pieniądze.
#1#
???? Lu -
Dolgopolov kurs 1,50
???? Kubot -
Benneteau kurs 1,50
AKO:
2,25
Stawka: 4j
Analiza:
???? Lu -
Dolgopolov
Wszyscy wiemy jak Ukrainiec potrafi dobrze grać, lecz nie zawsze mu się chce. Ostatnie dwa turnieje to parodia, odpadał już w pierwszych rundach bez walki. Mam nadzieję, że tym razem nie odpuści i będzie chciał się przetrzeć przed zbliżającym się szlemem. Ma bardzo dobrą okazję, aby mocno potrenować ze słabszym rywalem.
???? Kubot -
Benneteau
Drugi mecz przeciwko Łukaszowi. Wczoraj oglądałem jego spotkanie i nie przekonał mnie za bardzo do siebie. Dobrze grał returnem ale to tylko dlatego, że Robredo słabo serwował. Dzisiaj będzie miał już o wiele trudniejsze zadanie. Benneteau to wyższa półka, tylko jest jedno ale. Jak wiadomo złamał rękę w tym sezonie i nie w pełni wrócił do optymalnej formy. Gdyby nie to z pocałowaniem brałbym taki kurs w ciemno. Mimo wszystko widzę tutaj wygraną Francuza.
Edit:
Kubot jak zwykle przeciwko mnie. Chyba zaprzestanę grać jego mecze ????
Zysk: -4j