>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

###Temat###

v.i.p. 105

v.i.p.

Użytkownik
Zdarzenie: Węgry U21 - Portugalia U21
Typ: Over 55.0⛔
Kurs: 1.85
Stawka: 6/10
Nie wiem dlaczego tak niska linia. Chyba ze względu na wczorajszy wynik meczu Hiszpania - Węgry gdzie obie ekip rzuciły w sumie 51 bramek. Portugalia to bardzo dobra ekipa mimo faktu, że ich gra w obronie do najlepszych nie należy. Przeglądając statystyki z tej kategorii wiekowej z ostatnich kilku lat to w ważnych imprezach statystyki prezentują się tak: Węgrzy na 10 ostatnich meczy 8 razy przekraczali tę linie, 1 było dokładnie 55 bramek, a raz nie udało się jej przekroczyć. Portugalczycy prezentują się pod tym względem jeszcze lepiej bo na 10 meczy aż 9 zakończyło się over 55.0. Myślę, że linia powinna być ustawiona zdecydowanie wyżej tj. 60.
Edit:
Replay z poprzedniego meczu. Wszystko się zaczyna pięknie i cacy ale 2 porządne przestoje w grze tj. brak bramek przez 6 minut, a potem w 2 połowie 5 minut bez goli i jestem ugotowany.

v.i.p. 105

v.i.p.

Użytkownik
Zdarzenie: O. Dolgopolov - J. Nieminen
Typ: Nieminen✅
Kurs: 2.28
Stawka: 7/10
H2h dla Fina. Grali rok temu i Dolgopolov na tej samej nawierzchni dostał lańsko. Przyznam, że już miałem grać fina po podobnym kursie w meczu przeciwko Giraldo ale mówię poczekam zobaczymy jak u niego z formą i ew. zagram go w kolejnej rundzie. Forma przeciwko Giraldo była jak najbardziej in-plus także po takim kursie widzę tutaj lekkie value.

v.i.p. 105

v.i.p.

Użytkownik
Zdarzenie: Węgry U21 - Kanada U21
Typ: Kanada +16.5⛔
Węgrzy wczoraj się skompromitowali na tle Portugalczyków. Dobry początek, a potem błędy jakie popełniali były tak koszmarne, że tego się nie da opisać. Tam w ogóle nie widać zgrania. Dziś z Kanadą pewnie wygrają ale czy pokryją handi? Wg mnie wątpliwe. Raz, że ich forma nie najlepsza. Dwa - Kanadyjczycy już chyba zaaklimatyzowali się w upalnej Grecji, a trzy, że mecze grane są z dnia na dzień i nawet jak odjadą rywalowi to pewnie będą się oszczędzać przed kolejnymi bojami. Pamiętajmy, że mają za sobą 2 kolejki spotkań gdzie naprawdę zostawili sporo zdrowia bo Hiszpanie i Portugalczycy to nie są chłopcy do bicia.

v.i.p. 105

v.i.p.

Użytkownik
Zdarzenie: Simon - Nieminen, Millot - Gremelmayr
Typ: Simon + Gremelmayr
AKO: 2.02
Stawka: 10/10
Nie wiem nawet czemu jestem aż tak bardzo przekonany do tego dubelka. Fakty są takie, że Nieminen powinien odpaść wczoraj kiedy to w 3 decydującym secie przegrywał 0:3 i 00:40 w 4 gemie. Rywal nie wiem czy odpuścił (sprzedał), czy puściły mu nerwy. W każdym razie większość graczy by dobiła przy takim stanie swojego rywala. Tym bardziej, że oglądałem ten mecz i Nieminen nie grał jakiejś rewelacji w tym fragmencie. Co do Niemca to w ub. roku wygrał turniej w Poznaniu także czuje się tutaj jak u siebie w domu. W 1 rundzie pokonał po lekkich męczarniach Minar&#39;a. Też mógł zaprezentować się nieco lepiej i wygrać pewnie 2:0 ale mniejsza z tym. Ważne, że wygrał. Dziś ma rywala mniej wymagającego. Jak dobrze pójdzie szybkie 2:0.

v.i.p. 105

v.i.p.

Użytkownik
Zdarzenie: USA U19 - Chiny U19
Typ: Chiny U19 +37.5✅
Kurs: 1.83
Stawka: 8/10
Handi bardzo wyśrubowane. Wiadomo, że Amerykanki są sporo lepsze ale czy na pewno wygrają różnicą aż 38 pkt... (?). Jutro kolejny mecz z Włoszkami, a pojutrze z silnymi Kanadyjkami. Poza tym Chinki nie są aż tak słabe jak na to wskazują wyniki z pierwszych 2 spotkań. Obie ekipy mają dość porównywalne warunki fizyczne także nie powinny zbytnio odstawać w walce na tablicach. Oprócz tego warto nadmienić, że w 2010 roku spotkały się w walce o finał MŚ do lat 17 gdzie Chinki przegrały 74:97 ale wynik nie odzwierciedla do końca tamtego meczu gdyż mecz był bardziej wyrównany i bodaj dopiero od stanu 62:67 Amerykanki uciekły rywalkom. Argument nie bez kozery bo w dzisiejszym meczu zagra kilka dziewczyn z tamtego meczu.

v.i.p. 105

v.i.p.

Użytkownik
Zdarzenie: Torben Wosik - Artur Bialek
Typ: Wosik -1.5 gema✅
Kurs: 1.65
Typ już na jutro. Niemiec numer 85 w rankingu światowym kontra Polak 480. Polak dziś przegrał tutaj wszystkie 3 pojedynki tj. kolejno: 2:3, 0:3, 0:3. Wosik co prawda wygrał dziś wszystkie 3 mecze ale we wszystkich 3 wygrywał dopiero w 5 gemie. Myślę jednak, że dziś miał sporo bardziej wymagających rywali i kiedy jutro przyjedzie mu zagrać z jednym z najsłabszych rywali tutaj to pokaże już pełnie swoich możliwości i nie dopuści do nerwówki czyli 5 gema. Warto dodać, że w ciągu ostatnich dwóch miesięcy Wosik 2-krotnie grywał w CH Series i raz wygrał, a raz zajął drugie miejsce także wg mnie prezentuje on zdecydowanie wyższy poziom od Polaka.

Otrzymane punkty reputacji: +5
v.i.p. 105

v.i.p.

Użytkownik
Zdarzenie: Jakub Kleprlik - Patryk Jendrzejewski
Typ: Kleprlik -1.5✅
Kurs: 2.00
Stawka: 5/10
Jeszcze myślę, że warto przemyśleć powyższą propozycję. Czech sklasyfikowany na 267 pozycji w rankingu światowym, Polak 540. Ponownie różnica klasy między tymi zawodnikami. Kleprlik ogrywa się w 2.Bundeslidze gdzie w tym sezonie ogrywał już takich Challenger&#39;owców jak: Petr David, Mu Hao, Torben Wosik czy też Frantisek Krcil. Dodam, że ogrywał ich dość pewnie bo po 3:0. Jedynie męczył się z Mu Hao (3:2). Nie widzę zatem powodów aby jutro nie był w stanie pewnie wygrać z naszym rodakiem tym bardziej, że obaj spotkali się tydzień temu i wygrał Czech w stosunku 3:1.

v.i.p. 105

v.i.p.

Użytkownik
Zdarzenie: Serbia Jnr - Polska Jnr
Typ: Serbia Jnr ⛔ i Serbia -1.5 ⛔
Kurs: 1.42 i 1.85
Stawka: 10/10 i 6/10
Mistrzostwa Świata juniorek w siatkówce odbywające się w Chile. Nie wiem skąd te kursy ale mnie bardzo zdziwiły. Czyżby oddsmakerzy sugerowali się porażką Serbek z Włoszkami? Nawet jeśli to i tak nie tłumaczy to faktu, że nasze dziewczyny mają bardzo niewielkie szanse na wygranie tego spotkania. W grupie zagrały fatalnie, a pamiętajmy, że nasza grupa do najmocniejszych nie należała.

v.i.p. 105

v.i.p.

Użytkownik
Zdarzenie: Włochy Jnr - Peru Jnr
Typ: Włochy ✅ i Włochy -1.5 ✅
Kurs: 1.50 i 2.00
Stawka: 10/10 i 6/10
Bez komentarza. Mogę napisać tylko, że Peru to gospodynie, które awansowały dalej z baardzo ale to bardzo słabej grupy. Wiadomo jak gospodynie to też grupa była dostosowana pod ich poziom. Tunezja, Słowacja... zresztą co będę pisał. Włoszki na drugim biegunie. Śmiało ekipa, która ma szanse walczyć o medale. Po więcej info odsyłam na oficjalną stronę gdzie mamy do dyspozycji sporo plików pdf&#39;ie.

v.i.p. 105

v.i.p.

Użytkownik
Zdarzenie: Włoszki Jnr - Peru Jnr
Typ: under 178.5
Zdarzenie: Brazylia Jnr - Belgia Jnr
Typ: under 158.5
AKO: 3.42✅
Jeszcze taka o to kombinacja alpejska. O Włoszkach już pisałem. Skoro Peruwianki wygrały ze Słowaczkami 3:0 po zaciętych końcówkach w każdym secie to nie mam wątpliwości, że Włoszki są o co najmniej klasę albo 2 klasy lepsze od Słowaczek i dziś wygrają pewnie. IMO 3:0 ew. 3:1. Drugie spotkanie podobnie. Brazylia kandydat nr. 1 do tytułu. Przegrały w turnieju już 2 sety ale były to porażki odpowiednio z Włoszkami i Serbkami. Oba przegrane sety w stosunku 23:25 i oba poniesione w 1 partii spotkania. Belgijki to nie Serbki ani Włoszki i powinno być spokojnie 3:0 dla Canarinhos.

v.i.p. 105

v.i.p.

Użytkownik
Zdarzenie: Frantisek Krcil - Artur Bialek
Typ: Krcil -1.5✅
Polak jak do tej pory komplet porażek 0:5. Krcil jak dotąd 2 porażki, obie z póki co najlepszymi zawodnikami tego turnieju legitymującymi się bilansem 5:0 i 4:1. Ponadto pokonał będącego bez formy Keinath&#39;a 3:0, średniaka Horejsi&#39;ego 3:2 oraz &quot;lepszego&quot; z pary Polaków Jendrzejewskiego 3:0. Jak już wcześniej pisałem Polacy to najsłabsi zawodnicy w tym &quot;czelku&quot;. Jeden ma bilans 1:5 drugi 0:5 także wyniki mówią za siebie. Wg mnie 3:0 albo 3:1 dla Czecha za którym przemawia też doświadczenie bo to jego 11 turniej z tego cyklu.

v.i.p. 105

v.i.p.

Użytkownik
Zdarzenie: Miroslav Horejsi - Artur Bialek
Typ: Horejsi -1.5✅
Tak jak wyżej. Typ przeciw naszemu młodziakowi. Horejsi ma bilans 3:3 ale przegrał z najlepszymi tj. Hao, Wasikiem. Z Krcilem uległ 2:3 po zażartej walce ale co warte odnotowania jeśli już wygrywa mecz to robi to pewnie w stosunku 3:1 bądź 3:0 co jest ważne biorąc pod uwagę moje handi. I ta sama odnośnia - pokonał Jendrzejewskiego, którego uważam za ciut lepszego grajka niż Bialek. Pokonał go 3:1 i szczerze powiedziawszy dokładnie tego samego wyniku spodziewam się dziś z Arturem. Doświadczenie w CH Series również po stronie Czecha dla którego jest to 7 turniej.

v.i.p. 105

v.i.p.

Użytkownik
Zdarzenie: USA Jnr - Italy Jnr
Typ: USA⛔
Kurs: 2.00
Amerykanki jak do tej pory grają bardzo dobrze. Bilans 4 wygrany (12-1 w setach) mówi sam za siebie. Istotne rzeczy to, że popełniają mało błędów, a rozkład punktów jest równomierny na cały zespół co stanowi jego siłę. Ogólnie ciężko upatrywać tutaj słabych stron. Wg mnie ekipa na finał z Brazylią. Wczoraj pokonały pewnie, a wręcz zmiażdżyły Dominikanki, które jak do tej pory grały też super.

v.i.p. 105

v.i.p.

Użytkownik
Korzystając z wolnej chwili zrobiłem sobie podsumowanie lipca. Nie wypadło ono jakoś super ale mimo wszystko jestem na plus. Nie weszły mi aż 4 typy za maksymalną stawkę, a w sumie grałem za maksymalną może 5 czy 6 typów - stąd jest ile jest.
Lipiec --&gt; ✅ 2412.00 zł

v.i.p. 105

v.i.p.

Użytkownik
Ciekawa uwaga. Kiedy zakładałem temat sam się zastanawiałem jak podawać stawkę. I doszedłem do wniosku, że kiedy napiszę stawkę dajmy na to 600 zł to tak naprawdę nikt nie będzie wiedział za ile to gram bo 600 zł dla jednego to dużo dla drugiego mało. Bym musiał wtedy pisać 600zł/1000zł. A tak podając 6/10 mniej więcej jest jakieś ogólne wyobrażenie odnośnie stawki i osoba obserwująca temat wie, że ktoś nie gra tego typu za maks. stawkę jaką sobie przyjął. Zresztą na poprzedniej stronie wkleiłem 1 link z live betting&#39;u gdzie grałem za 1000 czyli 10/10. Mimo, że byłem bardzo przeświadczony o tym iż &quot;wejdzie&quot; nie zwiększyłem stawki np. do 2000 zł.
W każdym razie również powodzonka ????

v.i.p. 105

v.i.p.

Użytkownik
Zdarzenie: Brazylia U21 - Iran U21
Typ: Over 63.5⛔
Stawka: 8/10
Krótko. Irańczycy we wszystkich dotychczasowych meczach w tym turnieju przekraczali wskazaną linię. W kilku meczach padał nawet over 70. Warto dodać, że jest to ekipa wśród której prym wiodą żołnierze ???? . Przed mistrzostwami ich trener troszkę narzekał, że w związku z tym faktem iż chłopcy służą w siłach zbrojnych swego kraju to nie mieli czasu na takie przygotowania jak reszta ekip. Grają bardzo ofensywnie starając się niemal każdą akcję przeprowadzić na pełnej szybkości aby zaskoczyć rywala. Co do Brazylijczyków to ich styl nieco odbiega od seniorskiej reprezentacji i padało w ich meczach stosunkowo niewiele goli. Liczę jednak na to, że skoro jest to mecz o niższe miejsca to rozluźnią szeregi i pójdą na wymianę ciosów z Irańczykami ???? .

v.i.p. 105

v.i.p.

Użytkownik
Brazylia Jnr Woman - China Jnr Woman @1.20
USA Jnr Woman - Peru Jnr Woman @1.18
Niemcy U21 - Egipt @1.30
Hiszpania U21 - Francja U21 @1.50
AKO: 2.76
Długo myślałem nad tym combo. W sumie nie grywam takich tasiemców i takich śmiesznych kursów ale poza Hiszpanią U21 szanse na powodzenie tych 3 zdarzeń oceniam na 95%. Brazylijki ekipa nr. 1 turnieju. Amerykanki wczoraj przegrały ale nic dwa razy się nie zdarza, a dziś na przeciw drużyna gospodyń, która wyszła ze strasznie łatwej grupy (Tunezja, Egipt, Słowacja). Co do spotkań piłki ręcznej to Niemcy to wiadomo światowa potęga w handball&#39;u plus zawsze świetnie grali na turniejach. Myślę, że skoro po drodze do półfinałów odpadły tak świetne ekipy jak Hiszpanie czy też Szwedzi to nie pozostaje im nic jak wygrać całą imprezę. Na koniec Hiszpania... mieli wygrać ten turniej w Grecji. Okazało się. że w 1/4 przyszedł słabszy dzień i przegrali 31:30 z Tunezją. Myślę, że będą za wszelką cenę walczyli chociaż o to 5 miejsce tym bardziej, że Francuzi nie grają jakoś super i dostawali w tym turnieju srogie lanie od o wiele słabszych ekip.

dr.house 16

dr.house

Użytkownik
Witam, nie wiem czy można tu wyrażać swoje opinie w każdym razie chce odnieść się do meczu Francuzów z Hiszpanią. Według mnie zamiast tego meczu bezpieczniej jest grać Niemców -3,5 bramki, wiadomo dlaczego. Jest to półfinał, Niemcy zawsze grają do końca i nawet przy dużym prowadzeniu nie spuszczą z tonu. Hiszpania imponuje na tym turnieju jednak poza Szwedami nie zmierzyli sie oni z żadną ekipą na miare Francuzów. Trójkolorowi wyszli z najcieższej grupy tracąc do zwycięscy 1 pkt. Hiszpaniom przede wszystkim brakuje solidnego bramkarza, jeżeli obrona dobrze nie popracuje to nie ma szans na obrone bo bramki wpadają im nawet z 10 metra. Śledze Twój temat i wykonujesz kawał dobrej roboty, jednak tym razem zamiast Hiszpanów zagram handi Niemców. W grupie Egipt pokonali i handi pokryli, teraz będzie jeszcze lepiej.

v.i.p. 105

v.i.p.

Użytkownik
Zdarzenie: Malezja - Singapur
Typ: Over 2.5⛔
Stawka: 9/10
Ekspertem od piłki azjatyckiej nie jestem ale kilka dni temu te oba zespoły grały ze sobą tylko na terenie Singapuru i padł wynik 5:3. Oglądałem momentami ten mecz bo akurat grałem go na live i jedno co mogę powiedzieć to, że druga linia ani w jednym zespole ani w drugim po prostu nie istniała. O ile początek jak i pierwszej tak i drugiej połowy jeszcze była jakaś walka przez pierwsze 15 minut tak potem zawodnicy opadli z sił i akcja przenosiła się z pod jednej bramki pod drugą. IMO value.

v.i.p. 105

v.i.p.

Użytkownik
Zdarzenie: Co Stompe - Mervyn King
Typ: Stompe⛔
Kurs: 1.96
Mistrzostwa Europy w Darcie. Typ bardziej przeciw King&#39;owi niż na Stompe. King w ubiegłym tygodniu nie trenował. Wynika to z kontuzji łokcia. A jak to kiedyś powiedział Taylor... &quot;Dart jest dyscypliną gdzie każdy dzień przerwy w treningu robi różnicę&quot;. No cóż zobaczymy na ile dziś się sprawdzą jego słowa ???? .

Do góry Bottom