>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Temat sprawdzający Wanderleia

Status
Zamknięty.
W 606

wanderlei

Użytkownik
Kupon 84(Bet365)
⚽ Napoli - Chievo
Typ : Napoli strzeli powyżej 1,5 gola Kurs : 1,66

⚽ Atletico Madryt - Osasuna
Typ : Atletico strzeli powyżej 1,5 gola Kurs : 1,40

AKO : 2,33
Stawka :500 PLN
⛔ 500 PLN

Kupony : 8 4 / 40 Typy : 20 5 /1 4 8 Postawione : 43 88 , 50/3 1 3 1 , 92 PLN
⛔ 1256 , 58 PLN

Jeszcze jest druga połowa ale jak widzę jak graja w pierwszej to już rozliczę kupon bo nie zamierzam nawet patrzeć na druga połowę ???? Ostatnio czytałem że Zapoli zamieszane w jakąś aferę korupcyjną sytuacja Pandeva z 37 minuty może to chyba potwierdzać ????
Dziękuje za uwagę , dobranoc , do widzenia nie wiem kiedy bo mnie ch.. strzela jak widzę taką chu..gę jak dzisiaj

W 606

wanderlei

Użytkownik
Podsumowanie miesiąca październik :
Kupony postawione : 84
Kupony trafione : 40
Typy postawione : 205
Typy trafione : 148
Zwroty : 3
Kwota postawiona : 4388,50 PLN
Kwota wygrana : 3131,92 PLN
⛔ 1256,58 PLN
Kwota postawiona : 778 EUR
Kwota wygrana : 1131 EUR
✅ 353 EUR
Kwota postawiona : 40 (30 GBP free bet) GBP
Kwota wygrana : 0 GBP
⛔ 10 GBP​
Euro i funty przeliczam pośrednich kursach 4 i 5 PLN
A więc całkowity balans kwot postawionych i wygranych wygląda tak :

Kwota postawiona : 7550,50 PLN ( + 150 PLN free bet)
Kwota wygrana : 7655,92 PLN
✅ 105,42 PLN
Z takim też stanem konta rozpocznę następny miesiąc

W 606

wanderlei

Użytkownik
Podsumowanie I kwartału (sierpień , wrzesień , październik)
Kupony postawione : 189
Kupony wygrane : 86
Typy podane : 446
Typy trafione : 316
Zwroty : 7
Kwota postawiona : 16501,60 PLN
Kwota wygrana : 17526,46 PLN
✅ 1024,86 PLN
Sierpień : ✅ 593,78 PLN
Wrzesień : ✅ 325,66 PLN
Październik : ✅ 105,42 PLN
W sierpniu zagrałem małą liczbę kuponów a wygrałem najwięcej , w listopadzie trzeba przede wszystkim zmniejszyć ilość granych kuponów bo liczba w granicach 80 to jest przesada.​

W 606

wanderlei

Użytkownik
LISTOPAD Nowy miesiąc już za kilka godzin a więc oddzielamy gruba krechą poprzedni i startujemy z nowymi typami.W tym miesiącu muszę zdecydowanie ograniczyć ilość typów i kuponów.
Zamiast łapać się dodatkowych spotkań będę się starał stawiać dwa zakłady do danego interesującego meczu.
Cały miesiąc prawdopodobnie gramy w bet365.
A więc do dzieła !!!
A i jeszcze chciałem podziękować użytkownikom : Loretin15 , Karatakus , Esperanza10 , jakub007 , wojti1111 za zarejestrowanie się na pewnej stronce.Pomogliście mi zając drugie miejsce w październiku a teraz zapraszam Was do wspólnej rywalizacji.
---------------------------------------------------------------------------​
VS

Atletico Mineiro Belo Horizonte - Flamengo Rio de Janeiro

Praktycznie 10 minut przed północą rozpocznie się ciekawe spotkanie w lidze Brazylijskiej.Goniące lidera Atletico Mineiro z Ronaldinho na czele podejmie u siebie Flamengo.Gospodarze jeśli chcą realnie myśleć o wyprzedzeniu Fluminense powinni dzisiaj pewnie wygrać ten mecz.Piłkarzy Atletico miałem przyjemność oglądać w meczu z Fluminense i Santosem i muszę powiedzieć że graja fajny radosny futbol a bramki z ich udziałem to tylko kwestia czasu.Strzelać też ma kto bo oprócz wspomnianego Ronaldinho w składzie jest jeszcze choćby JO czy Guilherme.
Po drugiej stronie znanych nazwisk tez nie brakuje.Amaral , Vágner Love Liedson to gracze znani i którzy powinni zadbać o dobre ofensywne widowisko.W ostatnich 9 meczach pomiędzy zainteresowanymi drużynami 5 razy padł over 2,5 a aż 7 razy padał BTS.Nie będę grał przeciwko statystyką i na takie dwa typy z tego meczu się decyduję.

Kupon 1
ATLETICO MINEIRO - FLAMENGO

Typ :
over 2,5 Kurs : 1,70
Stawka :
25 PLN
⛔ 25 PLN
Kupon 2
ATLETICO MINEIRO - FLAMENGO
Typ : BTS Kurs : 1,83
Stawka : 25 PLN

✅ 20,84 PLN

W 606

wanderlei

Użytkownik
VS AIF Mjallby - Elfsborg Boras
29 kolejka w najwyższej klasie rozgrywkowej Szwecji.Mjallby nie gra już o nic i musiała by się stać katastrofa aby spadli na miejsce w którym musieli by grac w barażu o pozostanie w lidze.Elfsborg ma 55 punktów i zajmuje drugie miejsce w tabeli.Prowadzące Malmo zagra dziś u siebie ze spadkowiczem Orebro.Piłkarze z Boras jeśli myślą o mistrzostwie a mają na to ogromne szanse to muszą dzisiaj mecz wygrać.Za tydzień zagrają u siebie Atvidaberg a Malmo pojedzie na ciężki mecz do AIK Sztokholm.Wszystko w nogach piłkarzy Elfsborga i myślę że dzisiaj wyjdą na tyle umotywowani że o remisie czy porażce mowy być nie może.
Kupon 3
AIF MJALLBY - ELFSBORG BORAS

Typ :
Elfsborg Kurs : 1,83
Stawka :
15 PLN
✅
12,50 PLN

Otrzymane punkty reputacji: +4
W 606

wanderlei

Użytkownik
VS
Górnik Zabrze - GKS Bełchatów

W pierwszym spotkaniu 10 kolejki Ekstraklasy zajmujący 3 miejsce Górnik podejmie outsidera ligi ekipę GKS-u Bełchatów.Piłkarze Górnika w dotychczasowych dziewięciu kolejkach zdobyli 17 punktów, czterokrotnie wygrywając swoje spotkania i pięć razy dzieląc się puntami z rywalami.Piłkarze z Bełchatowa zgromadzili jak dotąd w tegorocznych rozgrywkach jedynie cztery oczka.Na boiskach rywali GKS grał do tej pory cztery razy i poniósł tam cztery porażki.Wszystkie znaki na niebie wskazują że wyraźnym faworytem tego meczu jest drużyna Górnika.Jak jednak przewrotna potrafi być nasza liga pokazała ostatnia kolejka gdzie skazywane na porażki drużyny Jagiellonii i Zagłębia wygrały swoje wyjazdowe mecze odpowiednio w Poznaniu i Wrocławiu.W tym meczu nie podjąłem się typowania 1x2.Postanowiłem iść w stronę bramek których jutro powinno nie zabraknąć.
Bełchatów - 13 kolejnych ze stracona bramką i 9 kolejnych wyjazdowych meczy ze stracona bramką.
Górnik Zabrze - 7 kolejnych meczy ze strzeloną bramką u siebie i 5 kolejnych meczy z przynajmniej 2 strzelonymi golami u siebie.
Kupon 4
GÓRNIK ZABRZE - GKS BEŁCHATÓW
Typ : BTS Kurs : 2,10

Stawka : 10 PLN

⛔
10 PLN

Kupon 5
GÓRNIK ZABRZE - GKS BEŁCHATÓW

Typ : Górnik strzeli w obu połowach Kurs : 2,10

Stawka : 20 PLN

✅ 22 PLN

W 606

wanderlei

Użytkownik
VS
Wisła Kraków - Lech Poznań

W hicie 10 kolejki Ekstraklasy w Krakowie Wisła podejmie Lecha.Od momentu porażki w Warszawie , Wisła radzi sobie coraz lepiej.Po remisie z Jagiellonią drużyna z Reymonta wygrała na boisku Widzewa.Dobrze w tym meczu zagrał Boguski i jeśli dzisiaj zagra podobnie to obrońcy Lecha mogą mieć sporo pracy.Gdzieś ostatnio czytałem że trener Lecha nie przekreśla jeszcze szans Wisły na mistrzostwo więc jeśli trener gości w to jeszcze wierzy to coś jest nie tak.Fakt faktem Wisłę stać na zwycięstwo w tym meczu ale Lech łatwo meczu nie odda.W ligowych pojedynkach Lechici ostatni raz bramkę Wiśle w Krakowie strzelili w 2008 roku... Myślę że dzisiaj czas przerwać tą fatalną passę i że chociaż raz Pareiko zostanie pokonany tym bardziej że obrona Wisły to nie jest jakaś twierdza nie do zdobycia.Wisła tez powinna coś ukłuć a więc wychodzi mi tutaj BTS po dobrym kursie.
Kupon 6
WISŁA KRAKÓW - LECH POZNAŃ

Typ : BTS Kurs : 2,20

⛔ 20 PLN

W 606

wanderlei

Użytkownik
VS
Brighton &amp; Hove Albion - Leeds United

Gospodarze meczu zajmują 10 miejsce w Championship.Ich rywale są gorsi o jedną lokatę.Obie drużyny mają po 19 punktów w 13 meczach.Podjąłem się typowania tego meczu czysto od strony statystycznej.Brighton u siebie 6 meczy i 9 goli strzelonych , Leeds 6 meczy wyjazdowych i w bramkach 10-10. W tym sezonie aż 8 z 13 meczy w których brała udział drużyna Leeds kończyło się overami.
Ostatni mecz pomiędzy zainteresowanymi drużynami skończył się wynikiem 3-3.
O bramkę dla Brighton jestem raczej spokojny a i myślę że nasz Kuszczak powinien coś wpuścić.
Kupon 7
BRIGHTON &amp; HOVE ALBION - LEEDS UNITED

Typ : BTS Kurs : 1,72

Stawka : 22 PLN:
plus: 16 PLN

Izzi w pierwszej połowie.​

W 606

wanderlei

Użytkownik
VS
Piast Gliwice - Ruch Chorzów

W pierwszym sobotnim meczu naszej kochanej Ekstraklasy w Gliwicach miejscowy Piast podejmie Ruch Chorzów.Oba zespoły oglądałem w poprzedniej kolejce.Piast pomimo że przegrał z Legia zagrał solidne zawody.Ruch z Górnikiem również nie wypadł najgorzej i w derbach Ślaska urwał cenny punkt rozpędzonemu Górnikowi.Piast po dobrym początku ligi przegrał już 3 mecze z rzędu.Przeciwnik na przerwanie tej passy jak najbardziej w zasięgu.Chorzowianie jednak łatwo meczu nie oddadzą bo 12 lokata jaka aktualnie zajmują chluby nie przynosi.Trener Ruchu Jacek Zieliński w sobotnim spotkaniu na pewno nie będzie mógł skorzystać z usług kontuzjowanego Łukasza Janoszki. Pod dużym znakiem zapytania stoją natomiast występy Arkadiusza Piecha i Andrzeja Niedzielana. Pomimo tych osłabień według mnie drużynę Ruchu stać na strzelenie choćby jednego gola w Gliwicach.Gol dla gospodarzy to będzie kwestia czasu.
Kupon 8
PIAST GLIWICE - RUCH CHORZÓW

Typ : BTS Kurs : 1,83

Stawka : 30 PLN
✅ 25 PLN

Temat w Vipach więc proszę o pisanie za każdym razem z jakiego bukmachera pochodzą kursy. Do usunięcia po przeczytaniu.

W 606

wanderlei

Użytkownik
VS
Kayserispor - Kardemir Karabukspor
Krótko i na temat mecz na dole w Tureckiej lidze.Obie drużyny o podobnym potencjale.Gospodarze przegrali dwa mecze z rzędu w dodatku do zera.Idealna okazja na odkucie się tym bardziej że rywal na wyjazdach nie zachwyca.Z 4 meczy przegrali 3 tracąc 12 goli.
VS

Ajax Amsterdam - Vitesse Arnhem
Ajax zajmuje aktualnie 4 miejsce w lidze i traci 3 punkty do Vitesse oraz 7 punktów do lidera.Vitesse na wyjazdach 5-0-0 i 11-1 w bramkach.Jest to znakomity wynik jak na ta drużynę.Były to wygrane nad drużynami znacznie niżej notowanymi od ich jutrzejszego rywala.Prawdziwy sprawdzian czeka ich na Amsterdam Arena.Ajax 3 remisy pod rząd i to już jest nie halo jak dla mnie.Czas się przełamać.Vitesse to wygodny przeciwnik dla Ajaxu o czym świadczą ostatnie mecze w Amsterdamie.Vitesse ostatnie punkty zdobyło tam w 2001 roku.Od tego czasu przegrali na terenie Ajaxu 11 razy z rzędu tracać w tych 11 meczach 37 bramek.Nie wróże im jutro sukcesu na Amsterdam Arena.
Kupon 9 (bet365)
KAYSERISPOR - KARDEMIR KARABUKSPOR

Typ : 1 Kurs : 1,80

AJAX AMSTERDAM- VITESSE ARNHEM

Typ :
1 Kurs : 1,40
AKO :
2,52
⛔ 25 PLN

W jakim buku gram podałem przy wprowadzeniu do miesiąca listopad.Jednak od teraz będę o tym informował przy stawianym kuponie jak wymaga regulamin w VIP-ach.

Otrzymane punkty reputacji: +11
W 606

wanderlei

Użytkownik
VS
Juventus Turyn - Inter Mediolan
Hit w Serie A.Liderujący Juventus podejmie u siebie drugi w tabeli Inter.
Jeśli Juventus nie przegra tego meczu będzie to ich 50 kolejny mecz w Serie A bez porażki.Drużyna Interu rozpędzona na maksa.6 kolejnych wygranych w lidze budzi respekt.Juventus również nie zwalnia tempa notując 5 kolejnych wygranych.
Stara dama u siebie 5-0-0 , Inter na wyjazdach 5-0-0.Wydawać by się mogło że pogodzić dzisiaj obie drużyny może remis i jest to moim zdaniem bardzo prawdopodobny wynik w tym meczu.Kadr zespołów nie ma co przedstawiać bo każdy kto choć trochę interesuję się piłką wie jak znani gracze znajdują się w obu ekipach.Według mnie zobaczymy dzisiaj dobre widowisko w którym bramek nie powinno zabraknąć.
Absencje:
Juventus: Pepe, Iaquinta, Padoin
Inter: Coutinho, Obi, Mariga, Sneijder, Stankovic, Chivu
Kupon 10 (Bet365)
JUVENTUS TURYN - INTER MEDIOLAN

Typ :
BTS Kurs : 1,80
AKO : 1,80

Stawka : 50 PLN
✅ 40 PLN

W 606

wanderlei

Użytkownik
Kupon 11 (Bet365)
FC VALENCIA - ATLETICO MADRYT

Typ :
BTS Kurs : 1,72
AKO : 1,72

⛔ 50 PLN

Bez analizy bo brak czasu.
Falcao i Soldado mówili mi że ma być dobrze ! ????​

Otrzymane punkty reputacji: +14
W 606

wanderlei

Użytkownik
Kupon 12 (Bet365)
PARAGWAJ - KOSTARYKA

Typ :
Paragwaj over 4,5 gola Kurs : 1,80
AKO : 1,80

⛔ 20 PLN

Mistrzostwa świata w futsalu.Paragwaj w pierwszym meczu zremisował z dobrze grającą Ukrainą.Kostaryka natomiast przegrała z gospodarzami Tajlandią.
Zespól z Ameryki Środkowej to nie są mocarze futsalu i wygrana Paragwaju nie podlega dyskusji pytanie tylko ile?Według mnie tyle że ten over zostanie pokryty.​

W 606

wanderlei

Użytkownik
Kupon 13 (Bet365)
PORTUGALIA - JAPONIA

Typ :
over 5,5 gola Kurs : 1,75
✅ 15 PLN

Kupon 14 (Bet365)

TAJLANDIA - UKRAINA

Typ :
over 5,5 gola Kurs : 1,85

✅ 17 PLN
Kupon 15 (Bet365)

ŁKS ŁÓDŹ - MIEDŹ LEGNICA

Typ :
2 Kurs : 1,90

✅ 18 PLN

Kupon 16
(Bet365)

GRONINGEN - NEC

Typ :
BTS Kurs : 1,57
ANŻHI MACHACZKAŁA - TEREK GROZNY

Typ :
BTS Kurs : 1,83
AKO : 2,88

Stawka : 10 PLN ✅ 18,80 PLN

Otrzymane punkty reputacji: +2
W 606

wanderlei

Użytkownik
VS
Lechia Gdańsk - Legia Warszawa
Liderująca Legia zagra na wyjeździe ze średnio spisującą się Lechią.Warszawiacy dobrze pamiętają ostatni mecz w Gdańsku.W ubiegłym sezonie w przedostatniej kolejce porażka 1-0 przekreśliła szansę stołecznych na mistrzostwo.W stolicy pamiętają tamtą klęskę, więc będą podwójnie zmobilizowani. A że Legia jest teraz na fali, gra najlepszą piłkę w lidze ma ogromną szansę, aby pomścić tamtą wpadkę.Dodatkowo goniące Legie zespoły Górnika i Ruchu wygrały swoje mecze a więc aby utrzymać przewagę 4 punktów trzeba mecz w Gdańsku wygrać.W zespole gospodarzy lista nieobecnych jest bardzo długa. Ze względów zdrowotnych na boisku nie będą mogli pojawić się Grzegorz Rasiak, Piotr Wiśniewski, Bartosz Kaniecki, Sebastian Małkowski, Lewon Hajrapetjan, Marko Bajić i Andreu.
Legia do meczu z Lechią przystąpi osłabiona brakiem trzech zawodników. W dalszym ciągu kontuzjowani są Rafał Wolski i Dickon Choto. Ze względów zdrowotnych na boisku zabraknie również Marka Saganowskiego.
Stawiam na Warszawiaków!
Wyjściowy skład Legii :
Kuciak - Jędrzejczyk, Astiz, Suler, Rzeźniczak, Kosecki, Vrdoljak, Łukasik, Radović, Kucharczyk, Ljuboja

Kupon 17 (Bet365)
LECHIA GDAŃSK- LEGIA WARSZAWA

Typ :
2 Kurs : 2,05
✅ 26,25 PLN

Kupon 18 (Bet365)
LECHIA GDAŃSK- LEGIA WARSZAWA

Typ :
Legia wygra a w meczu padnie poniżej 2,5 gola Kurs : 4,00
Stawka : 15 PLN
⛔ 15 PLN

# wstawiam analizę już teraz , mogę jednak edytować stawki i kursy gdyż na bet365 często 5 minut przed rozpoczeciem meczu kursy na &quot;live&quot; są większe.
Jeśli ktoś będzie miał jakieś zastrzeżenia co do mojej edycji wstawię screeny.​

W 606

wanderlei

Użytkownik
VS
FC Liverpool - Newcastle United

Na Anfield Road dojdzie dzisiaj do ciekawego meczu w którym zagrają miejscowy Liverpool i Newcastle.Sroki po 9 kolejkach zajmują 10 miejsce z 13 punktami.Liverpool jest 2 pozycje niżej i traci do swojego dzisiejszego rywala 3 punkty.Trener Newcastle nie będzie mógł skorzystać z usług m.in. pauzującego za czerwoną kartkę Cheicka Tiote, kontuzjowanych: Ryana Taylora, Dana Goslinga.Prawdopodobnie zagra Demba Ba co będzie sporym wzmocnieniem.W Liverpoolu na pewno nie ujrzymy kontuzjowanych Fabio Boriniego, Martina Kelly&#39;ego i Lucasa Leivy. Wątpliwe są także występy Glena Johnsona i Pepe Reiny.W meczach Newcastle pada dużo bramek.Myślę że dzisiaj będzie podobnie.Napastnicy Newcastle wobec braku podstawowego bramkarza i obrońcy The Reds powinni pokusić się o strzelenie choćby jednego gola.O bramkę dla gospodarzy jestem spokojny.

Kupon 19 (Bet365)
FC LIVERPOOL - NEWCASTLE UNITED

Typ : BTS Kurs : 1,80

FC LIVERPOOL - NEWCASTLE UNITED

Typ : over 3,5 kartki Kurs : 1,75

AKO : 3,15

⛔ 20 PLN

Otrzymane punkty reputacji: +1
W 606

wanderlei

Użytkownik
Kupon 20 (Bet365)
SAO PAULO - FLUMINENSE

Typ : BTS Kurs : 1,66

PALMEIRAS - BOTAFOGO

Typ : 1 Kurs : 1,83

AKO : 3,05

⛔ 10 PLN

Sao Paulo - Fluminense :
Goście liderują , przyjeżdżają na gorący teren na którym chca wywalczyc minimum 1 punkt.Sao Paulo raz zremisowało i dwa razy przegrało w 16 meczach u siebie.
Wynik coś koło remisu , wątpię jednak żeby było to 0-0.
Palmeiras - Botafogo :
Konsekwentnie stawiam kolejny raz na gospodarzy którzy muszą w każdym meczu walczyć o 3 punkty aby zachować ligowy byt.​

W 606

wanderlei

Użytkownik
VS
AS Roma - Palermo

Zdenek Zeman - człowiek dzięki któremu w meczach Romy na over 2,5 mamy kursy w granicach 1,35.Pod jego wodza Roma strzela dużo bramek a jeszcze więcej traci.Podobnie jest z drużyną Palermo.Dziś obie drużyny spotykają się na przeciwko siebie więc czemu nie miało by paść kilka brameczek?Obie drużyny mają fatalne defensywy.Roma w ostatnich trzech meczach potrafiła stracić aż 8 bramek i również 8 strzelić.Zeman po dwóch porażkach będzie chciał wygrać mecz a więc ofensywny styl Romy zostanie utrzymany a co za tym idzie jestem niemalże pewny o okazje dla Palermo.Coś im wpaść powinno.To powinien być kolejny overowy mecz i nie wypada typować inaczej jak właśnie coś w kierunku bramek.
Kupon 21 (Bet365)
AS ROMA - PALERMO

Typ : BTS Kurs : 1,44

FC SEVILLA - LEVANTE

Typ : Sevilla strzeli powyżej 1,5 gola Kurs : 1,61

AKO : 2,33

⛔ 50 PLN

Autobus w polu karnym Sevilli przez 90 minut ???? niech żyje anty futbol !

Kupon 22 (Bet365)
AS ROMA - PALERMO

Typ :
Palermo strzeli powyżej 1,5 gola Kurs : 2,62
⛔ 10 PLN

W 606

wanderlei

Użytkownik
Kupon 23 (Bet365)
CORITIBA - ATLETICO MINEIRO

Typ :