>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Temat sprawdzający Wanderleia

Status
Zamknięty.
W 606

wanderlei

Użytkownik
Kupon 15

⚽ Mozambik - Maroko Maroko [2,10]
???? V.Azarenka - S.Williams Williams -5,5 gema [1,70] :siata: Niemcy - Szwecja under 160,5 pkt [1,25] AKO : 4,46
Stawka : 5 GBP
⛔ 5 GBP
⚽ Maroko dopiero w trzeciej fazie zaczyna uczestniczyć w eliminacjach PNA. Mozambik bił się o punkty już wcześniej, ale dwa remisy (1:1) z Tanzanią i awans w rzutach karnych (8:7) na pewno chluby nie przynoszą. Nie ma co nawet porównywać potencjałów obu zespołów, wystarczy wspomnieć o takich talentach marokańskiego futbolu jak Chamakh (Arsenal), Taarabt (QPR), Boussoufa (Anży), Kharja (Al Arabi), Belhanda (Montpellier), El Ahmadi (Aston Villa), Amrabat (Galatasaray) czy nowy nabytek Liverpoolu – Assaidi. To chyba wystarczy na &quot;jakiś&quot; Mozambik ????
???? Amerykanka bardzo lubi grać ze swoją dzisiejszą rywalką. Panie spotykały się aż 10 razy, z czego aż 9 pojedynków wygrała czarnoskóra tenisistka. Ona lubi siłowy styl Azarenki. Na „bomby” rywalki odpowiada po prostu jeszcze mocniej.Ostatni ich mecz na igrzyskach zakończył się zwycięstwem Williams 6:2, 6:1. Teraz także powinna oddać rywalce zaledwie kilka gemów. Jeśli Serena jest w gazie, nikt jej nie pokona.
:siata: Tutaj powinno być szybkie i wysokie 3-0.W Szwecji to się gra w &quot;szachy na lodzie&quot; a nie w siatke ????

W 606

wanderlei

Użytkownik
Kupon 18

???? V.Azarenka - S.Williams S.Williams [1,18] ⚽ Rosja U-21 - Mołdawia U-21 Rosja U-21 strzeli powyżej 1,5 gola [1,14] ⚽ Dania U-21 - Irlandia Połnocna U-21 Dania U-21 [1,25] ⚽ Grecja - Litwa Grecja [1,28] ⚽ Francja - Białoruś Francja [1,20] ⚽ Gruzja - Hiszpania Hiszpania [1,14]
⚽ Irlandia Północna - Luksemburg Irlandia Północna strzeli powyżej 1,5 gola [1,72]
⚽ Szwajcaria - Albania Szwajcaria strzeli powyżej 1,5 gola[1,50] ⚽ Bośnia i Hercegowina - Łotwa Bośnia strzeli powyżej 1,5 gola[1,36] ⚽ Turcja - Estonia Turcja strzeli powyżej 1,5 gola [1,36] ⚽ Polska - Mołdawia Polska strzeli powyżej 1,5 gola [1,44] ⚽ Szwecja - Kazachstan Szwecja strzeli powyżej 1,5 gola [1,20] ⚽ Belgia - Chorwacja Belgia strzeli [1,22] ⚽ Bułgaria - Armenia Bułgaria strzeli [1,20] AKO : 36,46
Stawka : 20 PLN
⛔ 20 PLN
Rzadko gram takie cudeńka jak to powyżej.
Bardziej zagrane dla rozrywki niż chęci zarobku ale jak wejdzie to nie będę miał nic przeciwko ????
Edit : &#39;&#39;jak tu sie nie wkurw.. mam kiedy widze to w kolo aha aha&#39;&#39;

W 606

wanderlei

Użytkownik
Kupon 20
⚽ Turcja - Estonia Turcja strzeli powyżej 1,5 gola [1,45] ⚽ Polska - Mołdawia Polska strzeli powyżej 1,5 gola [1,50] ⚽ Belgia - Chorwacja Belgia strzeli [1,25] AKO : 2,71
Stawka : 10 GBP
✅ 17,10 GBP

Prawdopodobnie ostatni kupon na mecze eliminacyjne w Europie.

Otrzymane punkty reputacji: +6
W 606

wanderlei

Użytkownik
Kupon 26
Anzor Azhiev vs Paul Reed Azhiev [1,29]
Rafał Moks vs Borys Mańkowski
Mańkowski [1,57]
Marcin Różalski vs Jerome Le Banner Le Banner [1,22]
Mariusz Pudzianowski vs Christos Piliafas Piliafas [2,45]
AKO : 6,05
⛔ 10 GBP

W 606

wanderlei

Użytkownik
Kupon 27
⚽ FC Valencia - Celta Vigo Valencia [1,45] ⚽ Manchester United - Wigan Athletic Manchester strzeli powyżej 1,5 gola [1,35] ⚽ VFB Stuttgart - Fortuna Dusseldorf Stuttgart strzeli powyżej 1,5 gola [1,70]
⚽
Hannover 96 - Werder Brema Hannover strzeli [1,20] AKO : 3,99
⛔ 10 GBP

W 606

wanderlei

Użytkownik
VS

PSG - Toulouse

Dzisiaj zostanie rozpoczęta 5 kolejka zmagań w Ligue 1.

Moją uwagę zwracam na mecz PSG z drużyną Toulouse.

Zawodnicy PSG niezbyt dobrze rozpoczęli sezon notując 3 remisy i wygrywając w ostatniej kolejce z Lille.Oczekiwania w tej drużynie są bardzo duże i wszyscy mają nadzieję że PSG od wspomnianej wygranej z Lille rozpocznie marsz w górę tabeli.Goscie tego spotkania dobrze rozpoczęli sezon chociaż w ostatniej kolejce przytrafiła im się wpadka przed właśną publicznością z Reims (1-1 uratowane w końcowce).Jeśli chodzi o składy personalne obu ekip to nie ma co ich nawet porównywać.W drużynie Carlo Ancelottiego nie brakuje gwiazd które indywidualnie moga rozstrzygnąć spotkanie.

Obie drużyny w najwyższej klasie rozgrywkowej rywalizowały dotychczas 48 razy. Bilans pojedynków jest korzystny dla PSG, które odniosło 23 zwycięstwa. Jedenastka z Tuluzy ma na swoim koncie 14 wygranych. Za zespołem ze stolicy przemawia również fakt wygrania pięciu ostatnich pojedynków.W obu zespołach zabraknie w piątek kilku zawodników. W meczowej kadrze gospodarzy zabrakło Mathieu Bodmera, Nicolasa Douchez, Ezequiela Lavezziego, Ronana Le Croma, Diego Lugano, Peguy Luyinduli, Mohameda Sissoko, Thiago Silvy, Siaki Tiene i Gregory&#39;ego van der Wiela.

Tymczasem goście do Paryża przyjadą osłabieni brakiem Marka Vidala, Mickaela Firmina i Yannicka Aguemona.

W 4 z ostatnich 5 wygranych spotkań przez PSG z Toulouse drużyna ze stolicy zdobyła przynajmniej dwie bramki.Myślę że i dzisiaj nie powinno być z tym kłopotu.

Kupon 28 (Betway)

⚽ PSG - Toulouse PSG strzeli powyżej 1,5 gola [1,65]
AKO : 1,65
Stawka : 50 GBP

✅ 32,50 GBP

W 606

wanderlei

Użytkownik
Kupon 29 (Bet365)
⚽
Podbeskidzie Bielsko Biała - Śląsk Wrocław Podbeskidzie strzeli [1,50]
AKO :
1,50
Stawka :
25 PLN
✅ 12,50 PLN

Postanowiłem w Bet365 troszkę się pobawić.Mianowicie zaczynam od kwoty 25 PLN grać sobie All-in kurs 1,20-1,50.Nie wiem jak mi będzie szło ale myślę co 7 trafionych kuponów zaczynać od nowa.Zobaczymy czy uda mi się dojść do tych 7 trafionych pod rząd kuponów ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom