Borussia Dortmund - Hamburger SV
Borussia Dortmund kurs: 1,85 buk:
bah (edit po meczu: przewaga tylko jednej bramki - dobrze, że tego nie oglądałem bo bym kontrował, a tak to spokojnie zjadłem sobie obiadek u mamusi)
Borussia Dortmund - Hamburger i Borussia Mönchengladbach - FC Bayern München
AKO Borussia Dortmund + FC Bayern München AKO kurs łączny: 2,59 buk:
bah (edit po meczu: Bayern, Bayern ponad wszystko ????
Na jutrzejsze mecze o finał i 3 miejsce tego śmiesznego pucharu znalazłem w tej chwili tylko ofertę 3 buków, z czego dla Polaków dostępny jest tylko
bah. Co do Borussi mam nadzieję, że po dzisiejszym blamażu jutro wyjdą z troszkę innymi niż olewackie nastawienie, bo dzisiaj to nie Gladbach wspięło się na wyżyny swoich umiejętności tylko Lewy i spółka tak zagrali jak by nie chcieli wygrać. Chyba Klopp nie dopuści do tego, żeby na inaugurację sezonu przegrali dwa razy z takimi zespołami lub nawet zaryzykowali karne. Gdyby był jakiś handi -1 na Dortmund też bym to z chęcią wziął, ale na razie nie ma w ofercie
bah. Uważam, że jutro pewnie pokonają słabiutki Hamburg, który dzisiaj może oddał 2 celne strzały. Co do Bayernu to oni nawet grając sprzątaczkami z szatni wygrają z każdą drużyną z środka i dołu tabeli Bundesligi ???? . Przy aku jestem spokojny o ich wygraną, bardziej niepokoi mnie Dortmund. Dzisiaj zagrali z takim zaangażowaniem i tak dobrze, że aż miło się oglądało. Nie mam takiej strategii bukmacherskiej, ale jak bym miał zaryzykował bym pewno większą kwotę po 1,40 na ich wygraną.
edit: w jednym czasie z kolegą
szczepanirydlo pisaliśmy te posty, ale tak się złożyło, że co do typów jesteśmy zgodni. Jedyna różnica to taka, że ja uważam, że Gladbach zagrało jak zawsze czyli przeciętnie, mieli swoje sytuacje, ale to raczej nie wynikało z ich porywającej gry, tylko Dortmund nie tylko w ofensywie, ale i defensywie grał z totalną olewką. "Poniżej oczekiwań" to nie jest właściwe sformułowanie. Wicemistrz
LM czyli druga najlepsza drużyna w Europie, która wyeliminowała Real Madryt i inne potęgi futbolowe po prostu nie powinna prezentować się tak jak dzisiaj, no chyba, że jednak Lewy się obraził, na boisku nie ma Goetzego i jest coś o czym nie wiemy, ale przecież sparingi wygrywali więc bardziej stawiam na to, że im się po prostu dzisiaj nie chciało i myśleli, że wygrają na stojąco.