>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

telefony z play'a

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
Witam
Otoz mam problem; musze wybrac z tych telefonow cos dla siebie:
http://urodzinyplay.pl/
zastanawiam sie nad SE k800i i toshiba g500 ???? i nie wiem co wyrbac
macie ktoregos, z tych polecacie cos?
pozdr i czekam na odpowiedzi ????
oczywiscie co do innych telefonow tez mozecie sie wypowiadac:jezora::jezora:

K 0

kamil6

Użytkownik
Sam mam SE k800i i ogólnie jest spoko nie mam z nim żadnych problemów. Mam karte 1gb nie tnie się jak jest full więc raczej OK. Zajebisty aparat, duży wyświetlacz 256 kolorów - czego chcieć więcej ????

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
no wlasnie, fajny bajer ale czy taki przydatny? a pozatym chyba bateria bedzie szybko :&gt;
a wlasnie jak jest z tym wifi - jak mam router w domu to sie polacze normlanie i bede placil czy nie za chodzenie po stronach?

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
no mam rotuer normlany ;p sam ciagne droga radiowa z 2 pokoju net, ojcie ma laptopa to tez ma neta bezprzewodowo, ale sie pytam czy bede placil tak jak za polaczenie do netu, czy normalnie za darmo bo wifi mam ????

unique- 32

unique-

Użytkownik
no mam rotuer normlany ;p sam ciagne droga radiowa z 2 pokoju net, ojcie ma laptopa to tez ma neta bezprzewodowo, ale sie pytam czy bede placil tak jak za polaczenie do netu, czy normalnie za darmo bo wifi mam ????
w obrębie zasięgu tego routera będziesz miał za darmoszkę neta ????

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
o ????
no to na + toshiby bo jak komp zajety to moge cos wejsc i popatrzec ????
ale nie psuje sie jakos mechanicznie, albo systemowo ?

feever 5

feever

Użytkownik
jemjogurt zauwaz, ze na tej toshibie jest postawiony system mobilny windowsa ;) Tak jak poprzednicy napisali za wi-fi sie nie placi, bedac w wiekszych miastach mozesz trafic na niezabezpieczone hotspoty i laczysz sie przez internet za darmoche ;]

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
no mieszkam we wrocku, wiem ze w rynku jest u mnie, ale po 30minutach podobno wyrzuca, w galeriach tez widzialem kawiarnie z wifi ;p

feever 5

feever

Użytkownik
no to stary ja bym bral zdecydowanie toshibe ;) nie musisz targac ze soba laptopa tylko elegancko wyjmujesz telefon i sie laczysz z darmowymi hotspotami ????

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
no tylko obciazenie baterii moze byc wieksze i codziennie ladowanie telefonu mi sie nie widzi :p
nikt nie ma Tośki ? co by mogl powiedziec jak jest :p

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
dobra to mam jeszcze pytanie o gpsa ;)
jak on jest, to nawigacje taka jak w samochodzie z tego tez moge zrobic nie?
i za darmo bedzie :&gt;

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
serio ? ????
kurcze teraz ta promocja sie konczy w tym tygodniu i nie wiem czy brac teraz telefon czy czekac na kolejna promocje, bylem w playu i babka powiedziala ze nic nie wie o kolejnej (moze tajemnica zawodowa) ????
bo moze okazac sie tak ze lepszy telefon wyjdzie za 1zl znowu a ja ten gorszy wezme hehe :p

feever 5

feever

Użytkownik
tak czekac to sobie mozesz w nieskonczonosc.. technologia sie zmienia caly czas poczekasz rok to bedziesz zalowal, ze nie kupiles telefonu w nastepnym roku itd..

Do góry Bottom