>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

telefon na abonament, buk fortuna

G 0

graczx87

Użytkownik
Mam pytanie czy jak posiadam tel na abo to spokojnie moge grac u buka przez tel? chodzi mi o mozliwosc rozszyfrowania. Prosze o odp , jestem na imprezie i bym cos obstawil.

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Mam pytanie czy jak posiadam tel na abo to spokojnie moge grac u buka przez tel? chodzi mi o mozliwosc rozszyfrowania. Prosze o odp , jestem na imprezie i bym cos obstawil.
Czego rozszyfrowania ? Z tego co wiem te stare modele są nie do rozszyfrowania, spróbuj na noki3310 tam napewno się da ????
Jaja sobie robicie? Nie znacie się i piszecie jakieś bzdury... Gość pracuję u Kapicy w Służbie Celnej także miej się chłopie na baczności a nie słuchaj jakiś bredni z forum!
https://youtu.be/n6kUHM4jmqE?t=52
Ten temat jest w dziale FORTUNA, a fortuna to Polski bukmacher więc kompletnie bezsensowne pytanie użytkownika graczx87

bratriposty 44

bratriposty

Użytkownik
Możesz grać jedynie jeśli posiadasz abonament w sieci PLAY. Nie masz przecież mózgu wielkości jagody i zapewne wyłapałeś sugestię zawartą w jej nazwie.Aby uniknąć kłopotów w tytule przelewu zawrzyj informację, iż pieniądze pochodzą z renty babci, kolędy lub miejskiej fontanny.Nie zapomnij żeby blankiet wypełnić ręką, którą na co dzień nie piszesz,a na pocztę udaj się w kominiarce.Uważaj na siebie. Służba Celna jest jak Moskwa-nigdy nie śpi.

Do góry Bottom