>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Telefon dla forumowicza

k.@.m.i.l 0

[email protected]

Użytkownik
Hellom
Otóż właściwie już skończyła mi się umowa (abonament) i po dwóch latach mogę sobie wymienić telefon. Tutaj jestem mocno w tyle i mało się orientuję w tej dziedzinie.
Pierwszy wybór to czy Windows czy Symbian. Jedni są zwolennikami Symbiana, inni nie potrafią go zaakceptować. Ja może i dłuższej styczności z nim nie miałem i ogólnie nie jestem tak źle do niego nastawiony, ale Windows chyba robi na mnie większe wrażenie. Tutaj również pytanie co wy sądzicie.
Drugi wybór to czy SE czy Nokia. W innych firmach raczej nie gustuję i tu również pytanie. Czy któreś z nich w ogóle mają Windowsa.

Przedział cenowy, około +-500 - 1000+. Tutaj dokładnie nie wiem jaki będę miał wybór w salonie. Pewnie pójdę tam więcej niż jeden raz.

Jakie modele byście mi polecali; być może nawet innych firm.

Przede wszystkim co musi mieć:
- sprawny system &quot;puszczania muzyki&quot;, wiem że np. któryś z Nokii N (chyba 73) ma coś takiego jak music edition; do końca nie wiem jaka to różnica, ale mnieszja z tym)
- WiFi, żebym po za domem mógł w pewnych miejscach sprawdzić sobie wyniki :p

Tutaj moje wymagania się kończą, ale lubię mieć różne gadżety.

Temat chyba zalicza się do tych tematów które mogą być osobno niż tylko odpowiedź w temacie &quot;urządzenia, telefony itp&quot; Jeśli któryś moderator postanowi go usunąć, proszę chociażby o skopiowanie treści do podanego powyżej działu.

belchior89 269

belchior89

Użytkownik
Też stoję przed wyborem telefonu, gdyż również kończy mi się umowa. Zastanawiam sie nad takim modelem.
SAMSUNG S7720

Ekran I (ilość kolorów) 256 tys. kolorów (podobno świetny :-D)
Wyświetlacz (param.) 240 x 320, 2,2 cala, AMOLED
GPRS - przesyłanie danych Class 10
EDGE - przesyłanie danych Class 10
Bluetooth Tak
WAP (wersja) xHTML
CSD Tak
Aparat fotograficzny Tak
Aparat fotograficzny (param.) 5 Mpix, zoom x4, autofocus, led flash,

Cena: ok 500zł

Do góry Bottom