t_goral
Użytkownik
nie zapominaj o Tomaszewskim i Piechniczku :-DJeszcze brakowało Engela i Wójcika wśród ekspertów:-D
nie zapominaj o Tomaszewskim i Piechniczku :-DJeszcze brakowało Engela i Wójcika wśród ekspertów:-D
On nie mówił do Borka, że go nie było w planach, tylko o piłkarzach, którzy wtedy odbierali nagrody. najpierw trzeba słuchać, a potem dawać głupie komentarze na forum.Boniek mnie najbardziej rozsmieszal podczas tych Euro gdy dmowil co ma zrobic jakis zawodnik z pilka; ,,Dośrodkuj, dośrodkuj, na srodek, na srodek, nie tak :/ mieciutko mialo byc" itd. Bardzo sie wczuwal w prowadzenie. Najlepszy tekst Bonka według mnie to kiedy Borek mowi ze 42 lata temu Hiszpania zdobyla MS, a Boniek cos takiego;,, Ja pamietam ten final, a Ciebie nie bylo jeszcze w planach". TO nie sa dokladne cytaty bo nie pamietam szczegolowo ale ten ostatni byl dobry ;]
tobie sie cos pomylilo, dokladnie cos takiego mowil; ,,ty tego nie pamietasz, ciebie nawet wtedy nie bylo w planach". Najpierw trzeba sluchac a pozniej kogos oskarżać.On nie mówił do Borka, że go nie było w planach, tylko o piłkarzach, którzy wtedy odbierali nagrody. najpierw trzeba słuchać, a potem dawać głupie komentarze na forum.
dokładnie tak jak mówi Markustobie sie cos pomylilo, dokladnie cos takiego mowil; ,,ty tego nie pamietasz, ciebie nawet wtedy nie bylo w planach". Najpierw trzeba sluchac a pozniej kogos oskarżać.
Markus ma racje :!: Do Borka to mówił.On nie mówił do Borka, że go nie było w planach, tylko o piłkarzach, którzy wtedy odbierali nagrody. najpierw trzeba słuchać, a potem dawać głupie komentarze na forum.
Moderator i pisze nie na temat ? ????Najlepszy to jest Tomaszewski ????
"Haloooo Łymbledon" ????
To było w stylu Shaquille'a O'Neala, który często opierał się na obrońcach, odwracał się i rzucał do kosza. (o Thierrym Henry) - Świerczewski.
To mnie bije na łopatki ????
Ten dziadek by cię zgasił jednym zdaniem ????dzis ogladalem mecz Dementievej z Petrova na PS, komentowal ten dziadek (nie znam nazwiska). Nie potrafil wymoqwic nazwiska Tanasugarn ([tasanagar....]), którą nazwał "tajlandką" buhahahaahah zal... Ciagle sie myla z pktami...
a Agnieszkę nazywa już dwudziestolatkąTen dziadek by cię zgasił jednym zdaniem ????
Potraficie przeczytać chociaż tytuł tematu (o treści nie wspominając)?Jak coś udało wam się innego wyłapać z tych mistrzostw to proszę napiszcie o tym
Jacekk co się tak gorączkujesz ? Fakt że trochę tu chłopaki się zagalopowali z dyskusją o komentatorze tenisa jednak w samym przytoczeniu jakiś komentarzy z tenisa nie widzę nic złego nawet jeśli miały być tylko z Euro to myślę że można to rozszerzyć :]Potraficie przeczytać chociaż tytuł tematu (o treści nie wspominając)?
rozmywacie temat panowie i panie... po prostu żal.pl
Zbrodnia, w biały dzień ????a Agnieszkę nazywa już dwudziestolatką