>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

TAPATALK

Status
Zamknięty.
B 0

b_abel

Użytkownik
Witam.
Jest taka aplikacja TAPATALK na telefony komorkowe ktota umozliwia w latwy przyjemny i czytelny sposob przegladac fora na telefonach. I tutaj mam pytanie do administracji czy jest mozliwosc dodania wtyczki na forum aby byla mozliwosc znalezienia i przegladania go przez ta aplikacje.Mysle ze wielu uzytkownikow by skozystalo na tym.

b_r_u_t_u_s 229

b_r_u_t_u_s

Użytkownik
Witam.
Jest taka aplikacja TAPATALK na telefony komorkowe ktota umozliwia w latwy przyjemny i czytelny sposob przegladac fora na telefonach. I tutaj mam pytanie do administracji czy jest mozliwosc dodania wtyczki na forum aby byla mozliwosc znalezienia i przegladania go przez ta aplikacje.Mysle ze wielu uzytkownikow by skozystalo na tym.
popieram ,,

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Z tego co się orientowałem kiedyś to ta aplikacja na telefon kosztuje 9 zł, ale nie wiem na ile to wiarygodna informacja ponieważ specem nie jestem.

S 26

shithead

Użytkownik
ruszyło coś może w temacie? tapatalk stało się naprawdę popularne i fajnie by się było pod to podpiąć. ;p

lukasz.wgw 288

lukasz.wgw

Użytkownik
Fajnie by było bo korzystanie z forum z poziomu aplikacji byłoby o wiele przyjemniejsze niż jeszcze przez przeglądarkę;-).

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Często przeglądam forum w wersji mobilnej i dla mnie jest ona czytelne, przejrzyste i szybkie.
Uważam, że takie dodatek nie jest niezbędny na obecną chwilę.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Jaki jest adres do wersji mobilnej? U mnie otwiera się na Androidzie jako normalna strona.
Źle się określiłem, chodziło o urządzenie mobilne.
W czym są największe problemy w przeglądaniu forum np. w telefonie lub na tablecie?

gapcio78 0

gapcio78

Użytkownik
Strona wyświetla się poprawnie, ale jeśli chodzi o przeglądanie na smartfonie 4,3 cala no to za każdy przeładowaniem strony trzeba robić zoom żeby cokolwiek przeczytać a bardzo duży zoom, żeby klikać w linki. Bardzo ciężko trafia się w numerki ze stroną itp. Odpisywanie posta do łatwych nie należy. Tak więc za każdym przeładowaniem strony trzeba się bawić w zoom in i out.
Wszystko działa, chodzi tylko o wygodę na małym ekranie a tapatalk bardzo dobrym rozwiązaniem jest jeśli chodzi o taką obsługę forum.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Ostatnio coraz częściej zdarza korzystać mi się z forum na telefonie i rzeczywiście co chwila trzeba powiększać ekran...rozszerzać go. Jest to irytujące...Nie wiem na czym polega ten tapatalk cały, ale jeśli jest to specjalna forma żeby forum lepiej chodziło na tablecie czy telefonie no to wg mnie nie macie się nad czym zastanawiać...

twojprzyjaciel 70

twojprzyjaciel

Użytkownik
Słabo sie przegląda forum na sartfonach. Czesto czcionki sa niedostosowane, a jak w poscie sa cytaty albo linki to roznie to wyglada.
Ale tak to jest jak sie nie chce rozwijać.. Dodatek zbedny mowi admin, nawet nie zastanawiając sie głebiej. Brawo.

pancio 153

pancio

Użytkownik
Czemu jeszcze nikt nie wspomniał, ze forum już smiga na Tapatalk ?
Wczoraj w HP pisalem , ze dziala , ale chyba nie do konca cos jest ok , bo wyszukiwarka TT nie wyszukuje forum , i nie zostaje w pamieci programu , chyba ze to wina Tapatalka ?

Otrzymane punkty reputacji: +16
al_capone 29K

al_capone

Gangster
Tapatalka nie będzie na forum.
Został zainstalowany na forum dodatek mobilny, który już poprawia nawigacje po forum z telefonu. W niedalekiej przyszłości będziemy go optymalizować.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom