>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Tanio skóry nie sprzedam PabloV3 typuje!

pablov3 9

pablov3

Użytkownik
KUPON #24
✅ ✅
Kurs: 2,60 (zwrot) -&gt; 1,44
Stawka: 30 PLN
Ewentualna wygrana: 78,00 -&gt; 43,34​
(1-1)
Weekend ogólnie mogę zaliczyć do udanych wyszedł dość optymalny plus, szkoda tego kuponu z hokejem tak byłoby jeszcze lepiej. Wybaczcie że nie pisałem analiz do moim typów ale brakowało mi na to czasu. Jutro próbujemy dalej...​

pablov3 9

pablov3

Użytkownik
Na dziś mam takie propozycje:

KUPON #25
⛔ ⛔
Kurs: 3,73
Ewentualna wygrana: 113,75

(1-1)
Wielka szkoda bramki tracone w ostatnich minutach, do szczęścia zabrakło dosłownie 8 minut i 2 minut...​
============================================================================
KUPON #26
✅ ✅
Kurs: 2,76
Stawka: 20 PLN
Ewentualna wygrana: 55,20
(2-0)
KUPON #27
⛔ ⛔
Kurs: 2,15
Ewentualna wygrana: 64,53
(3-1)​
Ja pierniczę, 3 mecze ładnie weszły na zakończenie oczekiwałem na ostatnie spotkanie żeby kupon wszedł a tu co oczywiście niespodzianka, 2 minuta Sevilla traci bramkę, Valladolid przeszedł ich normalnie łatwiej niż na jakimś treningu.​

pablov3 9

pablov3

Użytkownik
W dzisiejszym dniu mamy bogatą ofertę na ligę mistrzów ale szczerze boje się tu cokolwiek obstawiać, są to ostatnie mecze grupowe i tu się wszytko może zdarzyć. W składach zespołów będzie grało dużo zawodników rezerwowych co na pewno odbije się na nieprzewidywalnym wyniku. Jedynie na co się zdecydowałem to pierwsze 10 minut.
KUPON #28
✅ ✅
Kurs: 2,31
Ewentualna wygrana: 71,70
(4-0)
Wszystko zgodnie z planem. Tylko że chce zaznaczyć pewien fenomen, dziś myślałem że postawić na wszystkie mecze ligi mistrzów że w ciągu pierwszych 10 minut nie padnie bramka, tak czułem że tak będzie i stało się po mojej myśli ale pewnie jeśli bym postawił to na pewno ktoś strzeliłby tą bramkę ???? tak czy inaczej ważne że weszło i teraz można spokojnie oglądać mecze.​

pablov3 9

pablov3

Użytkownik
Tak na szybkości skusiłem się jednak na ligę mistrzów za trzy godziny przekonamy się z jakim skutkiem:

KUPON #29

⛔ ⛔

Kurs: 4,17
Ewentualna wygrana: 83,31
(2-1)

Mało brakowało, ale tak jak przeczuwałem że jednak nie warto było stawiać tego kuponu, Borrusia - City tylko 1 brameczka o 2 za mało. Wyciągamy wnioski i jutro walczymy dalej...​

pablov3 9

pablov3

Użytkownik
Nie ma że boli, ochłonąłem po lidze mistrzów trzeba teraz coś puścić żeby rano zobaczyć powiększony stan konta. Robimy tym razem powtórkę z rozrywki: jedno słowo - hokej. Lokalizacja - USA. Liga - AHL. Drużyny: 1 miejsce w tabeli - 15 miejsce w tabeli.
CEL: Abbotsford Heat - San Antonio Rampage.
Już raz zaufałem drużynie gospodarzy i zawiedli mnie teraz mam nadzieję że odkupią swoje winy. Tak szybko bo już późno a trzeba iść spać. Zespół Abbotsford Heat posiada najlepszy bilans u siebie 9 zwycięstw 2 porażki po dogrywce 1 przegrana. Rywale z kolei 5 porażek 1 po dogrywce i tylko 2 zwycięstwa. Drużyna gospodarzy ostatnio podnieśli wszystkim ciśnienie w szczególności również sobie, przegrali z drużyną z dołu tabeli więc myślę że teraz motywacja sięgnie zenitu, a to tylko był wypadek przy pracy. Dla ostrożniejszych proponuje rozwiązanie 2 drogowo na zwycięstwo, ale kurs już zdążył dość sporo spaść. Ja zaryzykuje i dam bardziej ryzykownie. Oto owoc mojej nocnej selekcji:
KUPON #30
⛔ ⛔
Kurs: 1,83
Stawka: 40 PLN
Ewentualna wygrana: 73,33
(1-0)
Nie mogę, po raz drugi się zawiodłem. W regulaminowym czasie zdołali jedynie zremisować po czym w dogrywce i tak przegrali z tak słabym rywalem no nie zrozumiałem. Ten mecz prześwietliłem pod każdym względem i to musiało wejść. no nic odbijemy sobie na lidze mistrzów.​

pablov3 9

pablov3

Użytkownik
KUPON #31
✅ ✅
Kurs: 1,90
Stawka: 50 PLN
Ewentualna wygrana: 95,00
(1-0)
KUPON #32
✅ ✅
Kurs: 1,89
Ewentualna wygrana: 56,57

(3-0)​
KUPON #33
✅ ✅
Kurs: 3,63
Ewentualna wygrana: 108,82

(2-0)​
Brak czasu sprawił że tak na szybkości i w późniejszym terminie wstawiłem propozycje na ligę mistrzów ale mam nadzieję że ktoś skorzystał. Bo naprawdę typy dobrałem idealnie co zaowocowało wysokim czystym zyskiem opiewającym na sumę 150,39. ???? Noc bardzo udana, i teraz aż miło wejść zalogować się u buka i zobaczyć tak zadowalający stan konta. ????​

pablov3 9

pablov3

Użytkownik
KUPON #34
✅ ✅
Kurs: 2,15
Ewentualna wygrana: 64,53​
(4-0)​
KUPON #35
⛔ ⛔
Kurs: 2,98
Ewentualna wygrana: 89,54
(3-1-1)
Tutaj ewidentnie mnie za bardzo poniosło, za dużo chciałem osiągnąć, na siłę dodałem mecz tak naprawdę gdzie potem się okazało że przez niego przegrałem. Dobra koniec tych dywagacji czas na statystyki...​

pablov3 9

pablov3

Użytkownik
Podsumowanie 2 tygodnia:
Kupony zagrane - 17
Kupony trafione - 10
Podane typ - 49
Typy trafione – 39
Zwroty – 3
Skuteczność trafiania kuponów - 58.82%
Skuteczność trafiania typów – 84.78 %
Suma stawek – 550 PLN
Suma wygranych – 696.96 PLN
Zysk/Strata w 2 Tygodniu ✅ 146.96
Yield w 2 tygodniu: ✅ 26.72%
Bilans całego tematu: ✅ 310.67
Podsumowanie tematu:
Kupony zagrane - 35
Kupony trafione - 20
Kupony przegrane - 15
Podane typ - 103
Typy trafione – 82
Zwroty – 5
Skuteczność trafiania kuponów - 57.14%
Skuteczność trafiania typów – 83.67 %
Suma stawek – 1030 PLN
Suma wygranych – 1340.67 PLN
Zysk/Strata od początku tematu ✅ 310.67
Yield: ✅ 30.16%
Bilans całego tematu: ✅ 310.67​

pablov3 9

pablov3

Użytkownik
Po lekkiej przerwie startujemy: Derby Manchesteru, to coś więcej niż mecz, to walka, nie odpuszczanie, i rywalizacja gdzie nikt nie będzie odstawiał nogi, tym bardziej gospodarze w walce z odwiecznym rywalem. Stąd mój typ City powyżej 2,5 kartki. Pikanterii dodaje fakt że sędzią w tym meczu będzie Pan z średnim bilansem na mecz 4 kartek więc jednym słowem będzie się działo!
KUPON #37
✅ ✅
Kurs: 1,83
Ewentualna wygrana: 55,00
(1-0)​

pablov3 9

pablov3

Użytkownik
KUPON #38

✅ ✅

Kurs: 2,12
Ewentualna wygrana: 63,36

(4-0)

KUPON #39

✅ ✅

Kurs: 3,00
Ewentualna wygrana: 60,00

(3-0)

KUPON #40

⛔ ⛔

Kurs: 2,08
Ewentualna wygrana: 62,57

(0-2)​

Dzień zakończony pozytywnie, odczuwalny plus na koncie. Ale żeby tradycji stało się zadość hokej jak zwykle mi nie wchodzi, typy z tej dyscypliny będę starał się redukować do minimum bo efektów nie widać ????​

pablov3 9

pablov3

Użytkownik
KUPON #41

⛔ ⛔

Kurs: 2,25
Ewentualna wygrana: 67,50​
(1-1)​

KUPON #42

✅ ✅

Kurs: 2,02
Ewentualna wygrana: 60,48
(4-0)

Coś pięknego dziś zarobiłem całe 0,48 gr, a tak mało brakowało że zysk byłby o wiele większy, szkoda że w Rumuni nie chcieli bramek strzelać.​

Otrzymane punkty reputacji: +1
pablov3 9

pablov3

Użytkownik
Dziś prawdopodobnie będzie tylko liga francuska:

KUPON #43

✅ ✅

Kurs: 2,04
Ewentualna wygrana: 61,45

(4-0)​

pablov3 9

pablov3

Użytkownik
Podsumowanie 3 tygodnia:

Kupony zagrane - 8
Kupony trafione - 6
Podane typ - 24
Typy trafione – 21
Zwroty – 0
Skuteczność trafiania kuponów - 75.00%
Skuteczność trafiania typów – 87.50 %
Suma stawek – 230 PLN
Suma wygranych – 365.29 PLN
Zysk/Strata w 3 Tygodniu ✅ 135.29
Yield w 3 tygodniu: ✅ 58.82%
Bilans całego tematu: ✅ 445.96​

pablov3 9

pablov3

Użytkownik
Reasumując, dotychczasowe moje dokonania dobrze wróżą na przyszłość, utrzymuje dość dobry - stały poziom, i co najważniejsze jak na razie każdy okres rozliczeniowy na plus. Więc idziemy za ciosem. Dziś na mecze wybieram się do Anglii. Moje dwa typy kieruje na gospodarzy. Najważniejsze wnioski: grają ze sobą drużyny z przeciwległych biegunów tabeli, bardzo dobre wyniki u siebie, goście na wyjeździe dno, pojedynki H2H również wróżą powodzenie. Więc cóż więcej mi pozostaje tylko życzyć nam powodzenia! ????
KUPON #44
⛔ ⛔
Kurs: 1,80
Ewentualna wygrana: 90,91

(1-1)​
Pozostawię to bez komentarza!​

pablov3 9

pablov3

Użytkownik
KUPON #45

⛔ ⛔

Kurs: 2,08
Ewentualna wygrana: 104,17
(2-1)

Wyglądało to tak: niedzielny wieczór, piwko i dobry mecz. Kierunek Turcja dokładnie Galatasaray - Fenerbahce. Typ na pierwsze 10 minut. Wszystko ładnie, pięknie się zapowiadało była sobie 9 minuta, Pablo już prawie pewny wejścia typu, a tu nagle rzut wolny. Odległość daleka więc nie było spiny aż tu nagle wrzuta w pole karne bezwarunkowo patrze na czas 9minuta 45 sekunda i momentalnie słyszę rozlegające się okrzyki radości. Z przykrością uświadomiłem sobie że cały misterny plan w pizd*! Zabrakło 16 sekund do szczęścia rozumiem tam jakby strzeli w 2 czy tam 6 minucie to wtedy aż tak szkoda by nie było. Cóż pozostaje próbować dalej.​

Otrzymane punkty reputacji: +1
pablov3 9

pablov3

Użytkownik
Wracamy po krótkiej przerwie.

Podsumowanie 4 tygodnia:
Kupony zagrane - 2
Kupony trafione - 0
Podane typ - 5
Typy trafione – 3
Zwroty – 0
Skuteczność trafiania kuponów - 00.00%