http://forum.bukmacherskie.com/f273/nba-playoffs-2013-1-runda-90948-10.html#post3572265
LA Clipers - Memphis OVER 172.5 (1.41)
-w sezonie 2011/2012 mało kiedy padł under (chyba nawet w ogóle) bariery 172 pkt. Memphis typowo UNDEROWA drużyna, od razu chce się szukać i grać jakiś under, ale z doświadczenia wiem, że wtapia się takie zakłady i nie raz wtapiałem w takim szukaniu na siłę... Memphis stara się ostatnio (i nie tylko) regularnie rzucać te 90 pkt, nie jest to jakaś dziadowska drużyna i w konfrontacji z drużyną, która myślę, że dzisiejszy mecz wygra, to niedźwiadki rzucą te 90 pkt, a jeśli nie pójdzie po mojej myśli, to Clippersi pokryją mi ten overek...
Denver Nugets - GS Warriors +11,5 2 (1.52) 
tak jak napisał Kebi, również liczę na podtrzymanie serii close-game z ostatnich meczy (nie licząc tego pierwszego spotkania, które traktuję jako 'otrzaskanie się'

i uważam, że drużyna Denver jest zdecydowanie za bardzo faworyzowana przez buki... nie wiem, może tam jakieś kontuzje przetrzebiły drużynę? -ale ja nie wnikam w to tak mocno... przecież nie będągrali 4vs5 ...uważam, że ten mecz raczej wygra Denver, ale
koszykówka to nieobliczalny sport i korzystam z kursu przy takim handicapie.
ako: 2.16
stawka: 40zł
zysk na czysto:

48,83zł