>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Taki mały experyment

mocko 0

mocko

Użytkownik
Chciałbym obstawiać na to kiedy padnie gol albo w której minucie np między 15-30 czasem gol pada w 25minucie kurs wynosi 5,0 czy na to ktora druzyna strzeli gola no i w tym potrzebuje dwa linki liczę że mi pomożecie
1 link buk z bardzo wolna reakcja na live kiedys tak mialem w sportingbet nie wiem jak teraz
2. link szybie informacje z meczy najlepiej co do sekundy

A to moj patent żeby szybko obstawić najlepiej wybrać tylko jeden mecz w takim ktorym wydaje sie nam ze padnie duzo bramek. zdecydowac sie na co bedziemy stawaic radze na to w ktorej minucie padnie gol wybieramy stawke gl pada szybko ok potem nie czytaj informacji znowu naciskami ok ponieaz ta informacja w miedzy czasie mowi nam o tym ze zmienil sie kurs;)

Liczę że mi pomożecie z tymi linkami;)

bmt 0

bmt

Użytkownik
To już nie jest obstawianie zakładów. To zarabianie na błędzie bukmachera. Takie dwa linki to każdy by chciał mieć.
Co do pierwszego linka to musiałby to być naprawde leniwy bukmacher. Drugi link o który prosisz jest jeszcze bardziej nieprawdopodobny. Już lepiej idź z laptopem na mecz.

G 46

ghs

Użytkownik
Nawet, jeśli by Ci się udało, to zabezpieczenia buka po kilku takich zakładach Cię wyłapią i po ptokach, możesz nawet stracić kasę w co bardziej rozbrykanych regulaminowo bukmacherach.

mocko 0

mocko

Użytkownik
ale przeciez co oni maja do tego moze maly fart;) a 2-3 zaklady takie by mnie niezle ustawily na dalsza gre;)

mocko 0

mocko

Użytkownik
ale przeciez to nie blad techniczny ze pare sekund wczesniej obstawie tak mi sie zdaje jak nie mam racji to nie z bledu wyprowadzcie bo chyba bede obstawial tak tylko mecze ktore w tv co myslicie o tym?

ester 87

ester

Użytkownik
macko nie rozumiem Cię, piszesz, że chcesz obstawiać po tym jak już będziesz wiedział, że gol padł. To co to jest innego jak nie błąd techniczny buka, który trzymał rozstrzygnięty już zakład?
Poza tym siedzę trochę na live i uwierz mi takie sytuacje się w zasadzie nie zdarzają, a nawet jak już się trafi i zagrasz, to na 99,9% anulują Ci kupon (wiem - sprawdzałem). Często jest nawet tak, że buki zamykają zakłady, gdy tylko widzą, że jest groźna sytuacja. Tak więc nie licz raczej na łatwy i szybki zarobek.

soniaczek 0

soniaczek

Użytkownik
Dokładnie. Na 100% anulują ci kupon. A jak będziesz się chciał z nimi sądzić to wskażą kiedy padł gol i kiedy zakład został zawarty i racja jest po ich stronie.

Do góry Bottom