>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Tak to właśnie jest Wygrywać.

barron 88

barron

Użytkownik
???? Holandia

#11 Spotkanie: BS Weert - Landstede Basketbal Zwolle
Typ: Landstede Basketbal Zwolle -11
Kurs: 1.81, bet365
Stawka: 6/10, 650 PLN

Jak dla mnie kursy zupełnie niezrozumiałe. Wyjściowa linia handicapowa na ten mecz powinna być nie mniejsza niż -15. Drużyna BS Weert to jedna wielka wtopa, spisana od początku na porażkę i tak też jest po 18. spotkaniach, w którym wygrali tylko raz i to sensacyjnie. Zwolle na fali, Zwolle w formie, Zwolle aspiruje o najwyższe cele i zamierza dokonać tego czego nie udało się osiągnąć w poprzednim sezonie, czyli przegrana 4-1 w finale z Groninge, które było notowane na 3. pozycji, z kolei Zwolle zajmowało fotel lidera.

Yoho i Vette w bardzo wysokiej formie, do tego oczekuje dzisiaj dobrej gry w defensywie jak i na tablicach po stronie Oudendaga, który w poprzednim meczu zanotował double-double (16-10 i 4 asysty).

Drużynę Weert po prostu nie będzie w stanie zastopować kontrataków z jakich słyną zawodnicy i oczywiście rzuty za trzy - w poprzednim meczu 18/31, 58%. Mógłbym oczywiście rozpisać statystyki z poprzednich meczów, ale chcę tylko ukazać podobieństwo jak skuteczna potrafi być drużyna Zwolle.

Powodzenia! ;)

barron 88

barron

Użytkownik
???? Francja (live)

#12 Spotkanie: Orleans - Pau Lacq Orthez (stan 37-55)
Typ: Poniżej 122.5 punktów
Kurs: 1.71, betano
Stawka: 6/10

Mecz rozstrzygnięty, nie liczę na sporą ilość punktów rzuconych w tej kwarcie.

barron 88

barron

Użytkownik
???? Słowenia - 2SKL (live)
#13 Spotkanie: AKK Branik Maribor - KD Ilirija (stan: 51-100)
Typ: Poniżej 181.5 punktów
Kurs: 1.83, bet365
Stawka: 4/10
Po raz kolejny typ grany na under punktowy w 4Q jedną z moich metod.

barron 88

barron

Użytkownik
???? Belgia (live)
#14 Spotkanie: Oostende - Mons-Hainaut (stan: 72-50)
Typ: Poniżej 148.5 punktów, bet365
Kurs: 1.80
Stawka: 3/10, 300 PLN
*poprzednie dwa typy również były grane za 350.
mecz rozstrzygnięty także próbujemy! ;)

barron 88

barron

Użytkownik
???? Holandia

#11 Spotkanie: BS Weert - Landstede Basketbal Zwolle
Typ: Landstede Basketbal Zwolle -11
Stawka: 6/10, 650 PLN

Jak dla mnie kursy zupełnie niezrozumiałe. Wyjściowa linia handicapowa na ten mecz powinna być nie mniejsza niż -15. Drużyna BS Weert to jedna wielka wtopa, spisana od początku na porażkę i tak też jest po 18. spotkaniach, w którym wygrali tylko raz i to sensacyjnie. Zwolle na fali, Zwolle w formie, Zwolle aspiruje o najwyższe cele i zamierza dokonać tego czego nie udało się osiągnąć w poprzednim sezonie, czyli przegrana 4-1 w finale z Groninge, które było notowane na 3. pozycji, z kolei Zwolle zajmowało fotel lidera.

Yoho i Vette w bardzo wysokiej formie, do tego oczekuje dzisiaj dobrej gry w defensywie jak i na tablicach po stronie Oudendaga, który w poprzednim meczu zanotował double-double (16-10 i 4 asysty).

Drużynę Weert po prostu nie będzie w stanie zastopować kontrataków z jakich słyną zawodnicy i oczywiście rzuty za trzy - w poprzednim meczu 18/31, 58%. Mógłbym oczywiście rozpisać statystyki z poprzednich meczów, ale chcę tylko ukazać podobieństwo jak skuteczna potrafi być drużyna Zwolle.

Powodzenia! ;)
74-66 ⛔⛔

Większość meczu grane rezerwami i wynik jest jaki jest ...

barron 88

barron

Użytkownik
???? Francja (live)
#12 Spotkanie: Orleans - Pau Lacq Orthez (stan 37-55)
Typ: Poniżej 122.5 punktów
Kurs: 1.71, betano
Stawka: 6/10
Mecz rozstrzygnięty, nie liczę na sporą ilość punktów rzuconych w tej kwarcie.
53-64 ✅ ✅ ✅
???? Słowenia - 2SKL (live)
#13 Spotkanie: AKK Branik Maribor - KD Ilirija (stan: 51-100)
Typ: Poniżej 181.5 punktów
Stawka: 4/10
Po raz kolejny typ grany na under punktowy w 4Q jedną z moich metod.
60-118 ✅ ✅ ✅
???? Belgia (live)
#14 Spotkanie: Oostende - Mons-Hainaut (stan: 72-50)
Typ: Poniżej 148.5 punktów, bet365
Stawka: 3/10, 300 PLN
*poprzednie dwa typy również były grane za 350.
mecz rozstrzygnięty także próbujemy! ;)
82-66 ✅ ✅ ✅
Trochę szczęścia nigdy za wiele.. ????

barron 88

barron

Użytkownik
???? NBA
#15 Spotkanie: Charlotte Hornets - Los Angeles Clippers, 23:10
Typ: Powyżej 214 punktów
Kurs: 1.74, bet365
Stawka: 5/10, 500 PLN
Nie bez przyczyny wyjściowa linia w tym meczu to 216.5 punktów. Standardowo, gram bezpieczniej gdyż linia jest wysoka, ale spokojnie do pokrycia, pomimo braku Chrisa Paula w szeregach Clippersów.
Charlotte Hornets to w Spectrum Center zupełnie inna drużyna. Solidna, wyrafinowana i co ważne potrafiąca łączyć efektywne z efektownym. Nie da się ukryć, że jest to drużyna własnego parkietu i ogrywała takie marki jak Oklahoma, Portland czy Toronto. Jednakże ryzykownym posunięciem jest granie w stronę Clippersów co wiele osób robi. Myślę, że czeka nas szybki mecz z mecz z wieloma zwrotami akcji, także szanse według mnie są podzielone w proporcjach 50-50.
Spodziewam się show ze strony Walkera, który jest numerem jeden w drodze do sukcesu tego typu i słabej defensywy po stronie Clippersów.
Powodzenia! ;)

barron 88

barron

Użytkownik
???? NBA
#16 Spotkanie: Indiana Pacers - Milwaukee Bucks, 1:00
Typ: Powyżej 210 punktów
Stawka: 8/10, 750 PLN
Dwie ofensywnie usposobione drużyny. Wczoraj również mogliście zagrać typ z mojego tematu z udziałem Pacersów. Dzisiaj również stawiam na wysoki wynik w meczu Indiany, która na własnym parkiecie podejmuje Milwaukee Bucks. Wspólnym mianownikiem obu ekip jest tempo i dynamika gry. Indiana w domu potrafi być niezwykle skuteczna. W spotkaniach przeciwko drużynom grającym szybki basket potrafią rzucić nawet ponad 120 punktów. Dzisiaj ogromna odpowiedzialność spoczywa na Giannisie Antetokounpo, na którym opiera się cała gra Bucks. Szybkie kontrataki (5. siła NBA pod tym względem) z udziałem tego koszykarza, rzuty zza łuku o wysokich wskaźnikach to również domena ekipy z Milwaukee. Spodziewam się tutaj wyniku +220, ale trzeba brać pod uwagę fakt, że obie drużyny walczą o miejsce w PO. Typ podany z uwagi na to jak Indiana gra we własnej hali, jak bardzo potrafi być skuteczna i efektywna. Pomimo że dzisiaj są wystawieni w roli faworyta to mecz nie powinien zakończyć się wynikiem pewnym zwycięstwem gospodarzy.
Dodatkowy typ:
???? NBA
#17 Spotkanie: Dallas Mavericks - Orlando Magic, 1:00
Typ: Dallas Mavericks
Kurs: 1.40, bet365
Stawka: 4/10, 400 PLN

barron 88

barron

Użytkownik
???? NBA (live)
#18 Spotkanie: Indiana Pacers - Milwaukee Bucks (stan: 0-5)
Typ: Powyżej 100.5 punktów - I połowa
Stawka: 3/10, 250 PLN

Tak niską linię trzeba pobierać!

barron 88

barron

Użytkownik
???? NBA
#15 Spotkanie: Charlotte Hornets - Los Angeles Clippers, 23:10
Typ: Powyżej 214 punktów
Kurs: 1.74, bet365
Stawka: 5/10, 500 PLN

Nie bez przyczyny wyjściowa linia w tym meczu to 216.5 punktów. Standardowo, gram bezpieczniej gdyż linia jest wysoka, ale spokojnie do pokrycia, pomimo braku Chrisa Paula w szeregach Clippersów.

Charlotte Hornets to w Spectrum Center zupełnie inna drużyna. Solidna, wyrafinowana i co ważne potrafiąca łączyć efektywne z efektownym. Nie da się ukryć, że jest to drużyna własnego parkietu i ogrywała takie marki jak Oklahoma, Portland czy Toronto. Jednakże ryzykownym posunięciem jest granie w stronę Clippersów co wiele osób robi. Myślę, że czeka nas szybki mecz z mecz z wieloma zwrotami akcji, także szanse według mnie są podzielone w proporcjach 50-50.

Spodziewam się show ze strony Walkera, który jest numerem jeden w drodze do sukcesu tego typu i słabej defensywy po stronie Clippersów.

Powodzenia! ;)
102-107... ⛔⛔

barron 88

barron

Użytkownik
???? NBA
#16 Spotkanie: Indiana Pacers - Milwaukee Bucks, 1:00
Typ: Powyżej 210 punktów
Stawka: 8/10, 750 PLN

Dwie ofensywnie usposobione drużyny. Wczoraj również mogliście zagrać typ z mojego tematu z udziałem Pacersów. Dzisiaj również stawiam na wysoki wynik w meczu Indiany, która na własnym parkiecie podejmuje Milwaukee Bucks. Wspólnym mianownikiem obu ekip jest tempo i dynamika gry. Indiana w domu potrafi być niezwykle skuteczna. W spotkaniach przeciwko drużynom grającym szybki basket potrafią rzucić nawet ponad 120 punktów. Dzisiaj ogromna odpowiedzialność spoczywa na Giannisie Antetokounpo, na którym opiera się cała gra Bucks. Szybkie kontrataki (5. siła NBA pod tym względem) z udziałem tego koszykarza, rzuty zza łuku o wysokich wskaźnikach to również domena ekipy z Milwaukee. Spodziewam się tutaj wyniku +220, ale trzeba brać pod uwagę fakt, że obie drużyny walczą o miejsce w PO. Typ podany z uwagi na to jak Indiana gra we własnej hali, jak bardzo potrafi być skuteczna i efektywna. Pomimo że dzisiaj są wystawieni w roli faworyta to mecz nie powinien zakończyć się wynikiem pewnym zwycięstwem gospodarzy.
Dodatkowy typ:

???? NBA
#17 Spotkanie: Dallas Mavericks - Orlando Magic, 1:00
Typ: Dallas Mavericks
Kurs: 1.40, bet365
Stawka: 4/10, 400 PLN
#16 ✅✅✅
100 - 116

#17 ✅✅✅
112-80

barron 88

barron

Użytkownik
???? NBA (live)
#18 Spotkanie: Indiana Pacers - Milwaukee Bucks (stan: 0-5)
Typ: Powyżej 100.5 punktów - I połowa
Stawka: 3/10, 250 PLN

Tak niską linię trzeba pobierać!

Wynik po I połowie: 52-62
#18 ✅✅✅

barron 88

barron

Użytkownik
:siata: Rosja

#19 Spotkanie: Nizhievartovsk - Novosibirsk, 13:00
Typ: Novosibirsk -1.5 seta
Kurs: 1.55
Stawka: 6/10, 550 PLN

Nie ukrywam, że oczekiwałem tutaj nieco wyższego kursu na ten handicap w granicach 1.70, ale trzeba zadowolić się tym co dają, być może na żywo będzie jakiś prezent dany od buków to poinformuje w temacie. Kurs nie wydaje się zachęcający, ale informacja jaka za tym idzie jak najbardziej. Dzisiaj siatkarze z Lokomotivu w pełni zmobilizowani do tego, aby ograć ekipę Nizhievartovska. Zważywszy na fakt, że goście w tym sezonie przegrali tylko z Zenitem, Belgorodem i Dynamem na pewno będą liczyć się w walce o wysokie cele. Nie wiem czy ktokolwiek kojarzy wielką porażkę Zenitu Kazań w pucharze Rosji 3:0? To właśnie drużyna położona w obwodzie tiumieńskim ograła jedną z najlepszych ekip na świecie. W tym sezonie również pokazali, że potrafią walczyć z najlepszymi urywając po jednym secie Dynamo Moskwie i Zenitowi, ale to na pewno nie zniechęca mnie do odstąpienia od tego typu. W tym sezonie jeszcze nie odnotowali porażki 0:3 we własnej hali i bardzo możliwe, że dzisiaj takowa będzie miała miejsce po raz pierwszy. Kurs niewysoki, ale warty uwagi.

Powodzenia! ;)

barron 88

barron

Użytkownik
:siata: Rosja

#19 Spotkanie: Nizhievartovsk - Novosibirsk, 13:00
Typ: Novosibirsk -1.5 seta
Kurs: 1.55
Stawka: 6/10, 550 PLN

Nie ukrywam, że oczekiwałem tutaj nieco wyższego kursu na ten handicap w granicach 1.70, ale trzeba zadowolić się tym co dają, być może na żywo będzie jakiś prezent dany od buków to poinformuje w temacie. Kurs nie wydaje się zachęcający, ale informacja jaka za tym idzie jak najbardziej. Dzisiaj siatkarze z Lokomotivu w pełni zmobilizowani do tego, aby ograć ekipę Nizhievartovska. Zważywszy na fakt, że goście w tym sezonie przegrali tylko z Zenitem, Belgorodem i Dynamem na pewno będą liczyć się w walce o wysokie cele. Nie wiem czy ktokolwiek kojarzy wielką porażkę Zenitu Kazań w pucharze Rosji 3:0? To właśnie drużyna położona w obwodzie tiumieńskim ograła jedną z najlepszych ekip na świecie. W tym sezonie również pokazali, że potrafią walczyć z najlepszymi urywając po jednym secie Dynamo Moskwie i Zenitowi, ale to na pewno nie zniechęca mnie do odstąpienia od tego typu. W tym sezonie jeszcze nie odnotowali porażki 0:3 we własnej hali i bardzo możliwe, że dzisiaj takowa będzie miała miejsce po raz pierwszy. Kurs niewysoki, ale warty uwagi.

Powodzenia! ;)
#19 ✅✅✅
Łatwe 3-0 ;)

barron 88

barron

Użytkownik
:siata: Włochy

#20 Spotkanie: Lube Civitanova - Trentino, 18:00
Typ: Lube Civitanova -1.5 seta
Stawka: 4/10, 450 PLN

Derby Włoskiej Serie A1! Lube Civitanova podejmuje Trentino, odwiecznego rywala, który niegdyś był prawdziwą zmorą dla drużyny z Maceraty. Minęły zaledwie dwa tygodnie od ostatniego meczu tych drużyn - 29. stycznia rozegrano finał pucharu Włoch, w którym podopieczni Gianlorenzo Blenginiego wygrali 3-1.

Na ten moment nie ma żadnych wątpliwości, że Lube w tym sezonie jest drużyną najlepszą, kompletną i mogącą mierzyć się o najwyższe cele na arenie międzynarodowej.

Angelo Lorenzetti w jednym z dzisiejszych wywiadów powiedział, że o zwycięstwo będzie bardzo ciężko, ale nie wyklucza tie-breaka. Ponadto podkreśla o ryzykowaniu w polu serwisowym, bo chyba tylko tak mogą coś zdziałać przeciwko tak dyspozycyjnej drużynie, która cały czas wznosi się ku górze, a jak na razie nie ma przesłanek o tendencji spadkowej.

Będzie to naprawdę znakomite widowisku, które będzie transmitowane na RaiSport1. Lube nie przegrało jeszcze spotkania w domu 11-0. Trentino ma podobną statystykę, ale we własnej hali, natomiast na wyjazdach 7-4. Znacznie gorzej radzą sobie w meczach z udziałem obcej publiczności, bo również polegli z Vibo Valentią 3:2 czy Piacenzą 3:1, a są to zespoły o dwie klasy gorsze od ekipy z Trydentu.

Dość ciekawie również wygląda over punktowy w tym spotkaniu bo linia oscyluje w granicach 181.5 punktów. Dość prawdopodobne, że mecz zakończy się wynikiem 3-1, bądź 3-2. Jeżeli miałoby dojść do tie-breaku, tudzież Lube przegrywałoby w setach, również na live można złapać wysokie kursy.

Powodzenia! ;)

barron 88

barron

Użytkownik
:siata: Włochy

#20 Spotkanie: Lube Civitanova - Trentino, 18:00
Typ: Lube Civitanova -1.5 seta

Derby Włoskiej Serie A1! Lube Civitanova podejmuje Trentino, odwiecznego rywala, który niegdyś był prawdziwą zmorą dla drużyny z Maceraty. Minęły zaledwie dwa tygodnie od ostatniego meczu tych drużyn - 29. stycznia rozegrano finał pucharu Włoch, w którym podopieczni Gianlorenzo Blenginiego wygrali 3-1.

Na ten moment nie ma żadnych wątpliwości, że Lube w tym sezonie jest drużyną najlepszą, kompletną i mogącą mierzyć się o najwyższe cele na arenie międzynarodowej.

Angelo Lorenzetti w jednym z dzisiejszych wywiadów powiedział, że o zwycięstwo będzie bardzo ciężko, ale nie wyklucza tie-breaka. Ponadto podkreśla o ryzykowaniu w polu serwisowym, bo chyba tylko tak mogą coś zdziałać przeciwko tak dyspozycyjnej drużynie, która cały czas wznosi się ku górze, a jak na razie nie ma przesłanek o tendencji spadkowej.

Będzie to naprawdę znakomite widowisku, które będzie transmitowane na RaiSport1. Lube nie przegrało jeszcze spotkania w domu 11-0. Trentino ma podobną statystykę, ale we własnej hali, natomiast na wyjazdach 7-4. Znacznie gorzej radzą sobie w meczach z udziałem obcej publiczności, bo również polegli z Vibo Valentią 3:2 czy Piacenzą 3:1, a są to zespoły o dwie klasy gorsze od ekipy z Trydentu.

Dość ciekawie również wygląda over punktowy w tym spotkaniu bo linia oscyluje w granicach 181.5 punktów. Dość prawdopodobne, że mecz zakończy się wynikiem 3-1, bądź 3-2. Jeżeli miałoby dojść do tie-breaku, tudzież Lube przegrywałoby w setach, również na live można złapać wysokie kursy.

Powodzenia! ;)
3:0 :cool: (25-22; 25-14; 25-15) ✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +2
barron 88

barron

Użytkownik
???? NBA

#21 Spotkanie: New York Knicks - San Antonio Spurs, 21:30

Typ: Powyżej 209 punktów
Kurs: 1.78

New York Knicks to ostatnimi czasy nie New York Knicks. Szansa na grę w PO ucieka im coraz szybciej, niemoc gry na własnym parkiecie - 4 porażki z rzędu: wczoraj z Denver, 9. lutego z Clippersami, 7. lutego również z Lakersami, a 5. lutego z Kawalerzystami. Knicksi grają w Madison Square Garden bardzo ofensywny basket, ale kompletnie tracą się w obronie. Na ostatnie 13 spotkań, aż 12 razy tracili ponad 100 punktów i tylko raz wygrali, właśnie wtedy kiedy potrafili zatrzymać Byki z Chicago, które rzuciły Nowojorczykom tylko 89 punktów (104-89). Dzisiaj w NY będziemy świadkami na pewno bardzo otwartego meczu z uwagi na to, że San Antonio to drużyna kompletna, rzucająca na wyjazdach ponad 106 punktów, a przy takiej obronie jaką w chwili obecnej prezentują podopieczni Jeffa Hornaceka to nie zdziwi mnie wynik +115 po stronie Spurs. Drużyna z Teksasu potrafi dobrze uzupełniać się w obronie i skończyć akcję przeciwnika już w zarodku. Dzisiaj natomiast Carmelo i spółka mają nóż na gardle i zrobią wszystko aby przezwyciężyć tę niemoc wygrywania na własnym parkiecie, a wiążę się to ze sporą ilością punktów. Zasada na ten mecz jest prosta - jeżeli San Antonio zatrzyma Carmelo i zagra dobrze w defensywie to wynik może być jednoznaczny, a Knicksi nie zdołają rzucić nawet 100. punktów co jest rzadkością w meczach rozgrywanych w Madison Square.

barron 88

barron

Użytkownik
???? NBA (live)

#22 Spotkanie: New York Knicks - San Antonio Spurs (stan: 21-18)
Typ: Powyżej 199.5 punktów
Kurs: 1.90
Stawka: 3/10, 350 PLN

Stawiamy! :cool:

barron 88

barron

Użytkownik
???? NBA (live)

#23 Spotkanie: New York Knicks - San Antonio Spurs (stan: 50-53)
Typ: Powyżej 43.5 punktów, bet365
Kurs: 1.90

barron 88

barron

Użytkownik
???? NBA (live)
#24 Spotkanie: Minnesota - Chicago (stan: 75-102)
Typ: Poniżej 209.5
W tym meczu już się nic nie wydarzy. Kto czuwa ten gra!

Do góry Bottom