>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Tak to właśnie jest Wygrywać.

barron 88

barron

Użytkownik
Cześć wszystkim. Jakby tutaj solidnie zacząć prowadzenie mojego tematu, aby ludzie potraktowali go poważnie... Od rana nurtuje mnie owa myśl, gdyż zamiar założenia tematu nasunął się kilka dni wstecz, a w 2017 realizować cele jak najszybciej się tylko da - dlatego tutaj jestem. Jestem zwolennikiem pragmatyzmu, a od dzisiaj jestem filantropem (przekonacie się za kilka tygodni dlaczego właśnie tak napisałem, a wtedy będzie mi niezwykle miło zacytować ten fragment).
Do tematu będę wrzucał typy, które obstawiam. Typy czy dyscypliny jakie u mnie będziecie mogli znaleźć są różne, ale wszystkie będą do nabycia w całorocznym. Nacisk tylko na piłkę nożną, koszykówkę wraz z siatkówką kładę od blisko 1.5 roku, a 99% moich zakładów stanowią właśnie typy z tych dyscyplin: piłka nożna (wiele lig), koszykówka (NBA i kilka lig europejskich, o których mam informację), a także siatkówka (Polska i tak jak poprzednio z kilkoma ligami europejskimi włącznie). Myślę, że sporadycznie mogą się pojawić typy z innych dyscyplin, ale raczej nie jestem zwolennikiem szarżowania w nieznane.
Zauważyłem, że wiele osób dobiera szablonowe stawki od 1-5, tudzież 1-10. W moim temacie nie będzie inaczej, każdy typ będzie odpowiednio stawkowany. Postaram robić to adekwatnie do obiektywnej opinii i stawki, za którą dany bet gram. Stawki: 1-10. Jeżeli znajdę chwilę do będę pisał zwięzłą analizę, ponieważ jestem świadomy, że kilka odpowiednio dobranych słów na dany temat, może zmienić postrzeganie sytuacji przez daną osobę przychylając się do zdania drugiej strony. Wszelkie metodyki związane z bukmacherką, na szczęście mam za sobą, na niewiele się to zdało, ponieważ 99% z nich to bluffy i kłamstwa. Nie wykluczam każdej koncepcji związanej z odpowiednim doborem zdarzenia kompletnym zweryfikowaniem na podstawie danej teorii nie, nie, nie. To jest moje subiektywne zdanie, które właśnie ten temat zweryfikuje.
Jeżeli chodzi o cele związane z moim tematem to na pewno jest to miesięczny zysk (w tym luty) nie chce tutaj pisać kwoty, bo różnie może to wyglądać, ale skuteczność 72%+ i zysk rzędu +10.000 pln - w tym miesiącu, ponieważ jest już 10.02, a więc pozostało 18 dni do końca miesiąca.
W temacie średnio pojawiać się będzie 1-3 typy dziennie. Typy nie będą podawane później niż 10. minut przed rozpoczęciem się spotkania. :razz: Kursy jakie przez ostatni, powiedzmy miesiąc widnieją w mojej historii zakładów to 1.65 - 2.80, ale w temacie będę odpowiednio dobierał typ np. na zakład handicapu azjatyckiego, aby zwiększyć procent wygranej, dlatego też w tym temacie kursy nie będą mniejsze niż 1.65- 1.70 i większe niż 2.50. Równie może pojawić się zakład akumulowany, inaczej zwany ako, w którym będę łączył nie więcej niż dwa wydarzenia. Podsumowanie będę robił co tydzień, w czwartek o godzinie 23:55.
Jeżeli napiszę jeszcze kilka akapitów to ktoś może nie dotrwać do końca dlatego też, na chwilę obecną na tym przystanę i pod tym postem znajdziecie pierwszym typ na dzisiejszą noc z nba. Pewno przez noc nasunie mi się kilka kwestii, które miałem, ale nie poruszyłem we wstępie tematu, dlatego też będę chciał to uczynić w bliskiej przyszłości.
Z poważaniem, B. :cool:

Otrzymane punkty reputacji: +1
barron 88

barron

Użytkownik
????
Spotkanie: Dallas Mavericks - Utah Jazz, 2:30
Typ: Dallas Mavericks +4
Kurs: 1.80
Stawka: 4/10
Stawka rzeczywista: 450 PLN

barron 88

barron

Użytkownik
:siata: Turcja
#2 Spotkanie: Arkasspor - Fenerbahce, 15:00
Typ: Arkasspor -1.5 seta handicap
Kurs: 1.92
Stawka: 3/10
Stawka rzeczywista: 350 PLN

barron 88

barron

Użytkownik
:siata: Polska
#3 Spotkanie: Jastrzębski - ZAKSA, 18:00
Typ: ZAKSA -1.5 seta
Kurs: 1.90
Stawka: 5/10
Stawka rzeczywista: 500 PLN

barron 88

barron

Użytkownik
???? NBA
#5 Spotkanie: New York Knicks - Denver Nuggets, 1:30
Typ: New York Knicks
Kurs: 1.83
Stawka: 7/10
Stawka rzeczywista: 650 PLN
Tutaj pozwolę sobie na kilka słów od siebie. Mecz za niespełna godzinę, a bardzo ciekawa informacja przychyla do zagrania na gospodarzy, którzy na ostatnie 10 spotkań w Madison Square Garden wygrali tylko dwa i to w dodatku z nisko notowanymi ekipami z Charlotte i Chicago.
Denver Nuggets zagrają dzisiaj bez Emmanuela Mudiay&#39;a (28.1 min/g; 11.8 ppg), Kennetha Furied&#39;a (9.9 ppg; 8.0 rpg) i trzecim nieobecnym po stronie gości to Danilo Gallinari. Ten ostatnio pauzuje już kilka dni, ale najbardziej odczuwalny będzie brak tego jakże efektownego Furied&#39;a, który wraz z Jokicem tworzy duet najlepszych zbierających w drużynie Denver...
... Jak wiadomo Denver to druga najlepiej zbierająca ekipa w NBA, z kolei NY plasuję się tuż za nimi, na 3. pozycja pod tym względem. Bez Faried&#39;a Denver w tym aspekcie meczu mogą okazać się gorsi, a tym samym szansę na wygranie tego spotkania, na co ochoczo liczymy!
Dzisiaj liczę na wiekopomny moment Knicksów i przełamanie niemocy, jaką stanowią mecze rozgrywane na własnym parkiecie.
Powodzenia! :cool:

barron 88

barron

Użytkownik
???? NBA

#6 Spotkanie: Washington Wizards - Indiana Pacers, 2:00
Typ: Powyżej 213 punktów
Kurs: 1.78

Co do typów na punkty to raczej analiz nie przewiduje z tego względu, że dużo zależy od szczęścia czym jest skuteczność danych drużyn.

W tym spotkaniu spodziewam się może nie niezwykle ofensywnego tempa, ale wysokiej skuteczności po stronie jak i drugich. Wall na pewno dołoży dużo od siebie gdyż na przeciwko stanie mu dzisiaj Teague, który nie należy do najlepszych defensorów. Ponad 2 miesiące temu w starciu tych dwóch drużyn, lider &quot;czarodziei&quot; rzucił 36 punktów i ostatecznie Washington wygrał 111-105. W tamtym meczu linie były bardzo zbliżone do tych z dzisiaj. Linia, którą wystawiam różni się od tej wyjściowej o około 2 punkty, o tej godzinie wolę bywać przezorny...

Kolejnym czynnikiem dla którego warto dzisiaj pograć punkty w tym spotkaniu są rzuty zza łuku. Czarodzieje są trzecią najlepiej rzucającą drużyną na własnym parkiecie w tym sezonie. Pułap sięga blisko ponad 40% (1. miejsce Warriors, 2. San Antonio). Z kolei Pacersi to 3. drużyna najlepiej rzucająca za trzy w delegacjach - 37.4%. To ssą tylko suche statystyki, które zweryfikuje dzisiejsze spotkanie.. :]

Dobrej nocy! :cool:

barron 88

barron

Użytkownik
???? NBA

#7 Spotkanie: Sacramento Kings - Atlanta Hawks, 4:30
Typ: Powyżej 208 punktów

barron 88

barron

Użytkownik
???? NBA

#5 Spotkanie: New York Knicks - Denver Nuggets, 1:30
Typ: New York Knicks
Kurs: 1.83

Tutaj pozwolę sobie na kilka słów od siebie. Mecz za niespełna godzinę, a bardzo ciekawa informacja przychyla do zagrania na gospodarzy, którzy na ostatnie 10 spotkań w Madison Square Garden wygrali tylko dwa i to w dodatku z nisko notowanymi ekipami z Charlotte i Chicago.

Denver Nuggets zagrają dzisiaj bez Emmanuela Mudiay&#39;a (28.1 min/g; 11.8 ppg), Kennetha Furied&#39;a (9.9 ppg; 8.0 rpg) i trzecim nieobecnym po stronie gości to Danilo Gallinari. Ten ostatnio pauzuje już kilka dni, ale najbardziej odczuwalny będzie brak tego jakże efektownego Furied&#39;a, który wraz z Jokicem tworzy duet najlepszych zbierających w drużynie Denver...

... Jak wiadomo Denver to druga najlepiej zbierająca ekipa w NBA, z kolei NY plasuję się tuż za nimi, na 3. pozycja pod tym względem. Bez Faried&#39;a Denver w tym aspekcie meczu mogą okazać się gorsi, a tym samym szansę na wygranie tego spotkania, na co ochoczo liczymy!

Dzisiaj liczę na wiekopomny moment Knicksów i przełamanie niemocy, jaką stanowią mecze rozgrywane na własnym parkiecie.

Powodzenia! :cool:
123-131 ⛔⛔⛔

barron 88

barron

Użytkownik
???? NBA

#6 Spotkanie: Washington Wizards - Indiana Pacers, 2:00
Typ: Powyżej 213 punktów
Kurs: 1.78

Co do typów na punkty to raczej analiz nie przewiduje z tego względu, że dużo zależy od szczęścia czym jest skuteczność danych drużyn.

W tym spotkaniu spodziewam się może nie niezwykle ofensywnego tempa, ale wysokiej skuteczności po stronie jak i drugich. Wall na pewno dołoży dużo od siebie gdyż na przeciwko stanie mu dzisiaj Teague, który nie należy do najlepszych defensorów. Ponad 2 miesiące temu w starciu tych dwóch drużyn, lider &quot;czarodziei&quot; rzucił 36 punktów i ostatecznie Washington wygrał 111-105. W tamtym meczu linie były bardzo zbliżone do tych z dzisiaj. Linia, którą wystawiam różni się od tej wyjściowej o około 2 punkty, o tej godzinie wolę bywać przezorny...

Kolejnym czynnikiem dla którego warto dzisiaj pograć punkty w tym spotkaniu są rzuty zza łuku. Czarodzieje są trzecią najlepiej rzucającą drużyną na własnym parkiecie w tym sezonie. Pułap sięga blisko ponad 40% (1. miejsce Warriors, 2. San Antonio). Z kolei Pacersi to 3. drużyna najlepiej rzucająca za trzy w delegacjach - 37.4%. To ssą tylko suche statystyki, które zweryfikuje dzisiejsze spotkanie.. :]

Dobrej nocy! :cool:
112-107 ✅✅✅

barron 88

barron

Użytkownik
⚽ Hiszpania

#8 Spotkanie: Betis - Valencia, 13:00
Typ: Powyżej 5.5 kartek
Kurs: 1.825
Stawka: 7/10, 650 PLN

Co do tego typu nie mam żadnych zastrzeżeń i jego powodzenia jestem pewien w 80%.

W tym sezonie podopieczni Voro grają bardzo agresywnie w porównaniu do poprzednich sezonów. Około 3.30 kartek oglądają zawodnicy Nietoperzy na obcych stadionach, a dzisiaj swój mecz rozegrają na Estadio Benito Villamarin, a tam nikt nie gra uczciwie przeciwko gospodarzom, którzy do aniołków również nie należą. Verdiblancos to ekipa, która właśnie u siebie, w Sevilii pozwala sobie na naprawdę wiele jeżeli chodzi o kontakty fizyczne z przeciwnikami, a dzisiejszym sędzią jest Daniel Trujillo Suarez, który jest konsekwentnym i potrafi uspokoić temperaturę spotkania, ale także potrafi wyciągnąć kartonik za symulacje, dyskusje czy opóźnianie, co w dzisiejszym meczu może być istotne.

Linia jest umiarkowana, ale w granicach rozsądku. Dla mnie to bardzo ochoczy i dość pewny typ do grania i rozpoczęcia w dobrym stylu tego jakże słonecznego dnia.

Składy znajdziecie poniżej. Szczególnie podoba mi się druga linia Beticos.:cool::cool:

Składy:
Real Betis - Adan - Piccini, Mandi, Pezzella, Tosca, Durmisi - Ceballos, Petros, Pardo - Castro, Alegria.
Valencia - Alves - Montoya, Santos, Mangala, Gaya - Suarez - Parejo, El Haddadi, Orellana, Nani - Mina.

Powodzenia! ;)

Otrzymane punkty reputacji: +5
barron 88

barron

Użytkownik
:siata: Polska (live)

#10 Spotkanie: Gdańsk - Bełchatów (stan 1-0 w setach)
Typ: Bełchatów wygra mecz
Stawka: 4/10, 350 PLN

Z handicapem nieco się pospieszyłem. Jeżeli Skra nie wygra 3-1 to może to być podobny mecz do wczorajszego starcia w Jastrzębiu.

barron 88

barron

Użytkownik

Z handicapem nieco się pospieszyłem. Jeżeli Skra nie wygra 3-1 to może to być podobny mecz do wczorajszego starcia w Jastrzębiu.
Handicapujemy! :cool::cool:

barron 88

barron

Użytkownik
:siata: Polska

#9 Spotkanie: Gdańsk - Bełchatów, 14:45
Typ: Bełchatów -1.5 seta
Kurs: 1.75
Stawka: 5/10, 450 PLN
2-3 ⛔

2-3 ✅✅✅

⚽ Hiszpania

#8 Spotkanie: Betis - Valencia, 13:00
Typ: Powyżej 5.5 kartek
Kurs: 1.825
Stawka: 7/10, 650 PLN

Co do tego typu nie mam żadnych zastrzeżeń i jego powodzenia jestem pewien w 80%.

W tym sezonie podopieczni Voro grają bardzo agresywnie w porównaniu do poprzednich sezonów. Około 3.30 kartek oglądają zawodnicy Nietoperzy na obcych stadionach, a dzisiaj swój mecz rozegrają na Estadio Benito Villamarin, a tam nikt nie gra uczciwie przeciwko gospodarzom, którzy do aniołków również nie należą. Verdiblancos to ekipa, która właśnie u siebie, w Sevilii pozwala sobie na naprawdę wiele jeżeli chodzi o kontakty fizyczne z przeciwnikami, a dzisiejszym sędzią jest Daniel Trujillo Suarez, który jest konsekwentnym i potrafi uspokoić temperaturę spotkania, ale także potrafi wyciągnąć kartonik za symulacje, dyskusje czy opóźnianie, co w dzisiejszym meczu może być istotne.

Linia jest umiarkowana, ale w granicach rozsądku. Dla mnie to bardzo ochoczy i dość pewny typ do grania i rozpoczęcia w dobrym stylu tego jakże słonecznego dnia.

Składy znajdziecie poniżej. Szczególnie podoba mi się druga linia Beticos.:cool::cool:

Składy:
Real Betis - Adan - Piccini, Mandi, Pezzella, Tosca, Durmisi - Ceballos, Petros, Pardo - Castro, Alegria.
Valencia - Alves - Montoya, Santos, Mangala, Gaya - Suarez - Parejo, El Haddadi, Orellana, Nani - Mina.

Powodzenia! ;)
7 żółtych kartek!! ✅✅✅✅
A mogło być ich o wiele więcej... :]

Do góry Bottom