W tym miejscu pojawią się: przypisanie do grup, wyniki każdej kolejki i aktualne tabele, drabinka turniejowa po każdej fazie mistrzostw oraz klasyfikacja generalna (końcowe rozstrzygnięcia).
Proszę każdego uczestnika kwalifikacji o sprawdzenie swoich typów. Gdyby pojawiły się jakieś błędy, można je zgłosić do wtorku 4 czerwca do godz. 12:00 (do mnie na priv bądź w tym miejscu. Po tym czasie powyższa tabela stanie się oficjalna.
Powyższa tabela kwalifikacji stała się oficjalna. Mamy więc komplet uczestników w turnieju głównym.
Na mocy losowania przeprowadzono następujące przypisanie do grup:
Do końcowej klasyfikacji zastosowano warunki obowiązujące jak na Euro 2024 tj. kolejno:
liczba zdobytych punktów / bilans bramek / liczba zdobytych bramek.
kamasutra10magicksPablito91szaBbartek2701typerskokiEmdojotAarekzk już na pewno punktujecie, nieznana jest jedynie ostateczna kolejność. Podeślijcie mi proszę w wiadomości prywatnej swoje loginy do Betfan. Pozbieramy już teraz, żebyśmy mogli od razu je wysłać po zakończonym turnieju.
Od wszystkich osób, które znalazły się w czołowej ósemce i kwalifikują się do bonusu od Betfan mam loginy, więc jutro zostaną przekazane do bukmachera.
Wszystkim uczestnikom serdecznie dziękuję za tą 4-tygodniową przygodę. Było mi miło prowadzić ten ciekawy konkurs imitujący turniejową rywalizację.
Gratuluję uczestnikom i Pablito91, który okazał się być mistrzem Typera Euro Niemcy 2024 . Dzięki