137 typer_browar Użytkownik Wrzesień 16, 2015 #1 Tabel po pierwszej kolejce W razie jakiegoś błędu w podliczaniu lub niejasności pisać na priv do mnie.
Tabel po pierwszej kolejce W razie jakiegoś błędu w podliczaniu lub niejasności pisać na priv do mnie.
137 typer_browar Użytkownik Wrzesień 25, 2015 #2 Tabela po 2 kolejkach ! W razie jakiegoś błędu w podliczaniu lub niejasności pisać na priv do mnie.
Tabela po 2 kolejkach ! W razie jakiegoś błędu w podliczaniu lub niejasności pisać na priv do mnie.
137 typer_browar Użytkownik Wrzesień 30, 2015 #3 Tabela po 2 kolejkach ! W razie jakiegoś błędu w podliczaniu lub niejasności pisać na priv do mnie. //Tabela poprawiona
Tabela po 2 kolejkach ! W razie jakiegoś błędu w podliczaniu lub niejasności pisać na priv do mnie. //Tabela poprawiona
13,8K ramzesa Forum VIP Grudzień 21, 2015 #4 Tabela po 12. kolejkach Sprawdzajcie swoje punkty. Jeśli coś się nie zgadza to dajcie znać w TYM temacie Możecie słać do mnie swoje loginy jeśli ktoś jeszcze tego nie zrobił w ramach wygranych kolejek.
Tabela po 12. kolejkach Sprawdzajcie swoje punkty. Jeśli coś się nie zgadza to dajcie znać w TYM temacie Możecie słać do mnie swoje loginy jeśli ktoś jeszcze tego nie zrobił w ramach wygranych kolejek.