>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Tabela Challenge Bwin

jaca 0

jaca

Użytkownik
Końcowa tabela konkursu ( 1 tura challengerów )

P.S Tabela uwzględnia jedynie osoby, które rozegrały co najmniej 4 pojedynki - wymóg z Regulaminu.

spider231 0

spider231

Użytkownik
no a co z 3 miejscem ?? Ja i maja mamy takie same wyniki tyle ze ja osiagnalem wynik w mniejszej o jeden ilosci meczow czyli jak to bedzie z nagrodami ?

spider231 0

spider231

Użytkownik
Jak dla mnie sprawa jest prosta ???? Maja rozegrał o jeden pojedynek więcej, więc też ponosił większe ryzyko ????
a ja to rozumuje tak ze ja w mniejszej ilosci pojedynkow uzyskalem dany wynik wiec jestem lepszy bo jak bym mial jeden pojedynek wiecej to molgbym miec lepszy wynik :pP (oczywiscie nie mowie ze jestem lepszy tylko tak dla przykladu)

M 15

maja81szn

Użytkownik
spider ale ty to jestes jakiś panikasz, po 1 podsuwam sprawe 50 na 50 czyli po 90zł na głowę, po 2 ty nadal swoje zacytuje: &quot;ja w mniejszej ilosci pojedynkow uzyskalem dany wynik wiec jestem lepszy bo jak bym mial jeden pojedynek wiecej to molgbym miec lepszy wynik :pP &quot; tak sobie tłumacz a zdawałes sobie sprawe ze gdybys miał jeden pojedynek więcej to byłbyś stratny? Gdybys wygrał z +230 +117 +80 (zakładam ze rywal Twój ma bilans -400 bo walil duze kursy nic nie weszło) to byłbys stratny więc nie przesadzaj i czekaj spokojnie na decyzję Marcina, gdyż to ze ty miales jeden mniej ja wiecej to o niczym nie świadczy, gdyż te moje 2 wygrane pojedynki chętnie bym zamienił na dwie porazki i bym wygrał cały challange. Im więcej pojedynków tym gorzej bo mozna wpaść we własną pułapkę jak ja z bilansem +84 ostatni tydzien , wiec bez takich dziwnych insynuacji

spider231 0

spider231

Użytkownik
no nie jest tak do konca bo jak nie szlo to mozna bylo zrobic tak zeby przegrac ten pojedynek i srednia sie nie zmieni bo jak 2 czy 3 typy po duzym kursie nie wejda to mozna juz potem nie podawac typow i miec same minusy ,
a co ty z tym podzialem tak caly czas jak nagrody sa 100 i 80 to nie mozna podzielic tak mi sie wydaje bo jak taki regulamin przyjeli z bwinem to tak musi byc.

M 15

maja81szn

Użytkownik
no nie jest tak do konca bo jak nie szlo to mozna bylo zrobic tak zeby przegrac ten pojedynek i srednia sie nie zmieni bo jak 2 czy 3 typy po duzym kursie nie wejda to mozna juz potem nie podawac typow i miec same minusy ,

.
wiesz najpierw sie wali duze kursy by jakiś złapać, jesli złapiesz kurs x4 np +300 dajesz niższe koło 1.65 , 1.80 zeby coś podwyzszały, piszesz jak nie szło mozna zrobic by przegrac...a jak tu przegrac jak z +400 zrobiło mi sie +180 zostały dwa dni a rywal ma -460 ? Nie da sie...trzeba walczyc o większy bilans w takim wypadku nic sie nie zrobi by przegrać

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Nie została i prędko nie zostanie
Teraz robie listę i tylko robert9990 i Jaca podali odpowiednie dane. Reszcie czegoś brakuje.
Osoby z Ligi Typerów w ogóle nie podali danych, tak choćby im nie zależało...
Będą wszystkie dane to wysyłam.

M 15

maja81szn

Użytkownik
Nie została i prędko nie zostanie
Teraz robie listę i tylko robert9990 i Jaca podali odpowiednie dane. Reszcie czegoś brakuje.
Osoby z Ligi Typerów w ogóle nie podali danych, tak choćby im nie zależało...
Będą wszystkie dane to wysyłam.
Widze ze sam musze napisac co potrzeba bo o tym nie ma wogóle:
Podajemy login, imię i nazwisko i numer referencyjny...apropo numeru referrencyjnego to Marcin skąd mam go wziąść?
A co do Ligi Typerów to sie nie dziwie ze nie podali nic, wygląda tam jakby lige dalej szła swoim tempem :-D nikt nie zwrocił uwagi ze mają wyslac dane i nie wiem czy ktoś wogole zauważy, chyba ze przeczyta na forum :-D

M 15

maja81szn

Użytkownik
numer referencyjny po zalogowaniu do bwina wchodzimy we wpłata potem przelew bankowy i pojawia sie nam nasz numer referencyjny

Do góry Bottom