>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Szymi Traduje .

Status
Zamknięty.
szymi12 33

szymi12

Użytkownik
????
... na dzisiejszą nockę wybrałem mecz USA - Honduras . Obserwujęc rynek over 2.5 gola i rynek MO doszedłem do wniosku , ze moze bedzie okazja do zarobku . Do meczu mamy jeszcze ok.30 min i własnie tutaj bede szukał swojej szansy. Widząc jak Pinek i spółka spuszcza rynek o.25 gola postanowiłem ustawic sie w kolejce na CS 3-0 z kursem 12.50 .

Back 3-0 ( k. 12.50 )

... coż do meczu jeszcze 5 min wiec pora zabierać swoje zabawki !!! Postanowiłem ustawić sie 1 tick nizej licząc ze ktoś kupi ... Spodziewałem sie w tym rynku duzej windy , ale w ostateczności tylko 1 tick . ( 2.01 Ł )

szymi12 33

szymi12

Użytkownik
????
WTA Baku » Svitolina E. - Burnett N.
Lay Svitolina -&gt; 1.63, 1.64
Uefa Europa League -&gt; FK Aktobe - Hodd
Lay FK -&gt; 1.36,1.37​

Ps. ahh ten tenis pre !!! fajny rynek tylko szkoda ze ja za wysoko staem . Niestety wyjscie z minusem + kolejna lekcja do zapamietania . ( -5.50 )
Ps.2 Niestety i kolejny rynek który postanowiem opócic . Strata 0.70 . Widzác co sie dzieje na rynku wolaem stracic 1 ticka a przez chwile nawet by Zysk !!!

szymi12 33

szymi12

Użytkownik
Dzisiaj kolejny dzien zmagań !!! Po udanym poranku ( wej. in-play + 30 ł ) postanowiłem jeszcze zwrócić uwagę na dzisiejszy mecz C-Osaka - Manchester United .
Od siebie dodam ze nie miałem pomysłu jak sie tutaj ustawić , ale postanowiłem wybrać coś nowego dla mnie . Zobaczymy co z tego wyjdzie !!!

Lay 7.5 gola -&gt; 1.07 ( w kolejce )
Postanowiłem jednak wejsc in-play w mecz . Oczywiscie za niewielką stawkę , ale sam jestem ciekaw jak to bedzie po kilku golach o ile takie wystąpią .

szymi12 33

szymi12

Użytkownik
Witam serdecznie .
Po prawie rocznej przerwie postanowiłem jeszcze raz dać sobie szansę na dalszą grę na giełdzie BF . Nie oznacza to jednak , ze spoczywałem na laurach cały ten rok , lecz starałem dobrać sobie swój styl gry . Początki były kozacje bo przecież trzeba grać każdy rynek , bo przecież jestem master !!!
Mam nadzieje , ze ta dziecinada już mineła i trzeba się wziąść poważnie za Sport Trading .
Rynki które mnie interesują i na których będę sie starał coś zarobić to :
- krykiet , tenis z reguły kobiecy , golf .
Oczywiście bedą to wejscia in-play . Piłkę nożną pozostawiam sobie na póżniej , ale będą to wejścia tylko pre .( Anglia , Hiszpania , LM , World Cup )
Rozliczanie mojej gry postaram sie robić raz w tygodniu wraz z opisem rynków które gram .
Bank jaki posiadam na przegranie to : 200f . Wejścia in-play będą z reguły za 2-3% banku . Rynki pre za 30-35% banku .

Ps . jezeli ktoś bedzie miał jakieś pytania chetnie odpowiem , ale pamietajcie ze nie jestem jakimś goru od BF ???? . Pozdrawiam

szymi12 33

szymi12

Użytkownik
A wieć mam za sobą pierwszy tydzień gry .

Nie działo sie nic ciekawego gdyż musiałem duzo poświęcic czasu pracy i o Tradowaniu nic nie myślałem . Jeżeli ktoś myślał , ze bedzie tu dużo wejść to od razu uprzedzam , ze ja patrzę na swoją grę w perspektywie 12 miesięcznej i dlatego wpisów dużo nie bedzie. Postanowiłem poczekać do Mundialu z Tradingiem . Swoje przemyślenia bedę oczywiście tutaj podawał . Bank cały czas ten sam .

szymi12 33

szymi12

Użytkownik
Dzisiaj więcej czasu i już postanowiłem skupić sie rynkach World Cup 2014 .

Postanowiłm już zainwestować swoje pieniążki na rynkach World Cup. Inwestycje dobiegną końca gdy zakończą sie mecze w tej fazie rozgrywek czyli na koniec czerwca . Jak widac jest to prawie miesięczna inwestycja kapitału .

Back Argentyna -&gt; 5.30 ( a było już 5.70 )
Może kilka słów : Spora liczba for internetowych typuje Argentynę , ze zajdzie wysoko i awansuje z grupy na 1 miejscu. Idąc za tłumem postanowiłem zainwestować część kapitału na rynku Win World Cup z kursem 5.30 . Na koniec czerwca kursy powinny spaść i właśnie wtedy zamknę swoje pozycję .
http://www.betfair.com/exchange/football/market?id=1.103163147

Lay Szwajcarii -&gt; kolejna inwestycja z kursem 1.67
Również do takiego zagrania przekonały mnie analizy/wypowiedzi tłumu z róznych for internetowych . Dodatkowo analizując wykres z BF równiez mozna wywnioskować ze coś jest na rzeczy .
http://www.betfair.com/exchange/football/market?id=1.112014603&amp;amp;exp=e

Ps. mam nadzieje , ze linki bedą widoczne na forum . Wklejam linki bo nie mogę wstawiać fotek .
Pozdrawiam ...

Otrzymane punkty reputacji: +9
szymi12 33

szymi12

Użytkownik
Dzisiaj więcej czasu i już postanowiłem skupić sie rynkach World Cup 2014 .

Postanowiłm już zainwestować swoje pieniążki na rynkach World Cup. Inwestycje dobiegną końca gdy zakończą sie mecze w tej fazie rozgrywek czyli na koniec czerwca . Jak widac jest to prawie miesięczna inwestycja kapitału .

Back Argentyna -&gt; 5.30 ( a było już 5.70 )

P.s. postanowiłem sprzedać ten zakład zaraz po meczu ze stratą 1 ticka . Aktualny kurs wynosi 5.40 .

szymi12 33

szymi12

Użytkownik
Jak idzie ? na razie bez większych sukcesów
Czy gram ? tak , ale bardziej skupiam sie na przyszłych meczach Ligi Angielskie i Krykieta . ( robię notatki , fotki , analizy )

szymi12 33

szymi12

Użytkownik
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom