>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Szymi Traduje .

Status
Zamknięty.
szymi12 33

szymi12

Użytkownik
Witam od jakiegos czasu zaczołem sie interesować Tradingiem sportowym. Duzo czytałem obserwowałem i w dalszym ciagu sie ucze zachowan rynku. Mimo to postanowiłem pisać moje spostrzezenia , przemyslenia itp. Oczywiscie jestem otwarty na wskazówki innych Traderów którzy maja wieksze doświadczenie . Na razie bede skupiał sie tylko na kopanej Rynki MO i CS . Prosze nie liczyć ze bedzie tu duzo meczy , staram sie wybierać mecze które mysle ze pasuja do mojej koncepcji. Nie posiadam zednego celu np. musze ugrac 500 do konca miesiaca. Jak jest okazja to gram . O budzecie nie bede pisał bo szkoda gadać. Prosze równiez pamietać ze Trading Sportowy nie jest moim zrodłem utrzymania.

szymi12 33

szymi12

Użytkownik
Wczorajszy dzien moge zaliczyc do udanych . Byłem obecny na kilku rynkach i nie wszyskie rynki okazały sie dobre dla mnie mimo to dzien zamknołem na ✅

Dodam , ze wczoraj doleciały buleciki ... ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
szymi12 33

szymi12

Użytkownik
????
Dzisiaj równiez zaczołem obserwowac rynek Zenit Petersburg - FK Rostov . Poczatkowo zwróciłem wage na rynek over 2.5 który oscylował w granicach 1.60 . Kursy na rynku MO jakos wydały mi sie jakos niskie . Po około godzinnej obserwacji postanowiłem wejsc z Ley’em na gospodarzy w rynku MO . Rynek over’a 2.5 zaczoł troche szaleć co przełozyło sie na rynek MO ale postanowiłem poczekać . Do meczu jeszcze pozostało 3,5 godziny a moja stawka juz sie przyjela i pozostało czekać az kursy podskocza. Giełda tak jagby przysneła na chwile , myśle ze to cisza przed byrza. Pytanie czy ta burzą pójdzie w kierunku moich przemyślen. Zabezpieczyłem sie Stop Loss azeby potencjalna strata nie była zbyt wysoka.

Zakupy na Rynekach : MO

- Lay Zenit 1.26 -&gt; Back 1.25

Ps. Obserwujac zachowania rynku postanowiłem odsprzedać kursy ze stratą -1.60 L.

szymi12 33

szymi12

Użytkownik
????
Na jutrzejsze popołudnie wybrałem kolejny rynek MO -&gt; Hoffenheim - Schalke. zainteresował mnie rynek overa 2.5 w tym meczu i zaczołem obserwacje tego rynku. Powolutku spada rynek MO , under 2.5 zaczyna rosnac wiec chyba czas na Back goscie . Aktualnie wszyscy spuszczaja kursy na gosci i dodatkowo over 2.5 w meczy spada. Powinno to przełozyc sie na jeszcze wieksze spadki. Dodatkowo warto obserwowac rynek CS AU .

Zakupy na rynku MO :

Back Schalke - 1.83 -&gt; 1.85 ( strata 0.65 )

szymi12 33

szymi12

Użytkownik
????
Czas na małe podsumowanie wekendu. Ogólnie jestem nie zadowolony ze swojej gry. Miały byc Zyski a tu spory minus . Musze jeszcze wyeliminować głupie wejscia w rynek ! Pozytywne jest to , ze nie gram kazdego rynku lecz staram sie analizować głebiej dany rynek . W załączniku chyba wszysko widać .
Po woli zaczynam obserwacje rynków LM , ale czy co zadgam ???
Przyznam szczerze ze nie bardzo jest czas na pisanie podczas gry , ale bede starał sie to robic ....

szymi12 33

szymi12

Użytkownik
????
Dzisiaj postanowiłem jednak poobserwowac inne propozycje i mysle ,ze równie ciekawe. Wybrałem mecz Charlton - Cardiff . Wszyscy spuszczaja under 2.5 co mysle powinno sie przełozyc na rynek CS .

Moja propozycja to : Rynek : CS

Back 0-0
Kurs 12.50

szymi12 33

szymi12

Użytkownik
Coz mozna napisac Rynek zamknołem z zyskiem , ale nie jestem zadowolony poniewaz &#39;&#39;zysk&#39;&#39; nie jest adekfatny do moich przemyślen. Podsumowujac spadek o 1 tick i 5 godzin obserwacji !!! co o tym myslicie panowie??? chyba 1 tick to troszke mało a moze ....
Napewno jeszcze popełniam błedy tylko gdzie i kiedy ??? sam nie wiem .
Panowie czy ktos moze cos podpowiedziec , doradzic ???

szymi12 33

szymi12

Użytkownik
????
Dzisiaj równiez zaczołem obserwowac rynek Valencia – BATE . Poczatkowo zwróciłem wage na rynek over 2.5 który oscylował w granicach 1.65 . Kursy na rynku MO jakos wydały mi sie jakos niskie . Po około godzinnej obserwacji postanowiłem wejsc w rynek CS . Rynek over’a 2.5 i 3.5 zaczoł troche szaleć co przełozyło sie na rynek MO który zaczoł powoli rosnąć . Równiez najwiecej kasy lezy w koszyku z wynikiem 2-0 , co tez moze wpłynac na rynek . Pinek juz podnosi kursy na over 3.0 Do meczu jeszcze pozostało 15,5 godziny a moja stawka juz sie przyjela z kursem 19.00 i 19.50 pozostało czekać az kursy spadna .

szymi12 33

szymi12

Użytkownik
????
Wejscie w rynek CS okazało sie słuszna decyzja. Rynek 0-0 zgodnie z planem spadł juz o jeden tick. W dalszym ciagu jest tendencja spadkowa wiec ja jeszcze poczekam moze spadnie wiecej . Pozostało jeszcze 5 godz. do meczu wiec moze jeszcze coś zarobie. Zobaczymy. Ci którzy skorzystali juz maja &#39;&#39; Zysk &#39;&#39; .

adam_adam 181

adam_adam

Użytkownik
Gdzie popełniasz błędy??
Moim zdaniem bez sensu wchodzisz w mecze bez płynności. Raz, że nic się przez to nie nauczysz (loteria), dwa - za więcej jak 20e to tam nie wejdziesz...
I przyznam, że pierwszy raz spotkałem się z sytuacją gdy ktoś przewiduje kurs MO patrząc na CS i rynki u/o 2.5... Co ma do rzeczy spadek overa 2.5 gola na rynek MO Hoffenheim - Schalke?

szymi12 33

szymi12

Użytkownik
Co ma do rzeczy spadek overa 2.5 gola na rynek MO Hoffenheim - Schalke?
Zauwazyłem ze jezeli spada over 2.5 to równiez spadaja kursy na fav. meczu , jezeli spada under 2.5 a kursy na fav. rosna to wtedy spada równiez rynek CS 0-0. Takie zauwazyłem ruchy kursów .

szymi12 33

szymi12

Użytkownik
Na dzisiaj wybrałem rynek : Marseille - Nice

Wybór padł juz wczoraj , ale wolałem poczekac do rana i cos wywnioskowac. Rynki MO zaczynaja wzrastać , under 2.5 spadać . Postanowiłem ustawic sie z Lay&#39;em na Marseille z kursem 1.50 . Mam równiez ustawiany Stop Loss 2 ticki nizej . Obserwuje równiez Rynek CS w tym meczu i najwiecej kasy jest w koszyku 1-0. Od wczorajszego popołudnia ten rynek stoi w miejscu. Pozostałe wyniki czyli : 2-0,2-1 delikatnie wzrosły ( 1 tick ).

szymi12 33

szymi12

Użytkownik
????
Postanowiłem równiez poczytać o wyscigach konnych. Wiadomo poczatki nie sa łatwe , ale ..... . mam nadzieje ze bedzie tylko lepiej . kilka minut przed ...

szymi12 33

szymi12

Użytkownik
... chciałbym przypomnieć , ze moja gra daje jeszcze wiele do zyczenia. Wiem sam po sobie ze nie jest łatwo . Ciągle sie ucze i szukam okazji jak i powtarzajacych sie sytuacji. Myśle , ze realnym terminem bedzie nowy rok 2013 . Póki co jeszcze moja gra bedzie bez zadowolenia dla mnie.

szymi12 33

szymi12

Użytkownik
????
Cały rynek obserwowałem od ok. 1 godziny przed . Nie znajac sie na rynku koni postanowiłem isc z trendem i obserwowałem . ZYsk był wiekszy , ale i tak jestem zadowolony gdyż kolejny rynek na + .

Poczatkowo odczytujac trend ustawiłem sie na na lini oporu 2.80 . Linia ta została przełamana i kursy podkoczyły do podzimu 3.50 . Grajec mała stawka mozna równiez wysc na + .

szymi12 33

szymi12

Użytkownik
????
... na kolejnym rynku zanotowałem stratę , która myśle ze powstała w wyniku żle odczytanego trendu . Poczatkowo na ok. 10 min. przed strata była wieksza , ale udało sie zminimalizować straty .

D 77

dalik

Użytkownik
Prześledziłem temat i zastanawiam się czy nie za szybko rozliczasz kupon?
Przy takim meczu gdzie kupiłeś Back 0-0 nie lepiej poczekać do rozpoczęcia meczu?
Rzadko bramka pada w pierwszych 5 min, a jakbyś tyle odczekał można by to lepiej sprzedać niż 5 godzin przed meczem.

szymi12 33

szymi12

Użytkownik
Prześledziłem temat i zastanawiam się czy nie za szybko rozliczasz kupon?
Przy takim meczu gdzie kupiłeś Back 0-0 nie lepiej poczekać do rozpoczęcia meczu?
Rzadko bramka pada w pierwszych 5 min, a jakbyś tyle odczekał można by to lepiej sprzedać niż 5 godzin przed meczem.
Własnie Trading polega na tym ażeby wszysko sprzedać przed meczem. Przynajmniej ja tak gram ( pre ) , można również grać &quot; in &quot; ale ja wole pre. Uwież mi nie warto grać &quot; in &quot; . Czasami sprzedawałem 2 dni przed meczem i też sie da . To był mecz Man City , postanowiłem we wtorek sprawdzić rynki CS AU i okazało sie , ze leży 200 ł z kursem 6.00 ( back ) , gdy sprawdziłem w środe ten sam rynek było juz 5.20 Lay. Mozesz policzyć ile kasy przeszło kolo nosa. Szkoda bo takich okazji nie powinno sie marnować . Musimy uczyć sie na błedach ...

Dzisiejsze zakupy ...

Lay - B Munich - 1.81
Zob. - 583.20 ł .

Strata - -4 ł

Ps. postanowiłem zamknąc ta pozycje ponieważ rynek nie idzie w kierunku o którym myślałem .

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom