>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Szybkość wypłat

Status
Zamknięty.
D 3

donas

Użytkownik
Witam, chciałbym się dowiedzieć który bukmacher interenetowy wypłaca najszybciej pieniądze na skrill?
Obecnie korzystam z betsafe, który bardzo szybko wypłaca jednak beznadziejnie mi działa na telefonie obstawianie i chciałbym obstawiać w jeszcze jakiejś firmie.
Co polecacie ? Bardzo zależy mi na szybkich wypłatach.

B 0

bukelita

Użytkownik
Również chciałbym zobaczyć takie zestawienie. Z własnego doświadczenia wiem, że bet-at-home wypłaca w ciągu kilku godzin.
Kilka razy czekałem jednak znacznie dłużej, przykładowo: zleciłem wypłatę w piątek wieczorem a pieniądze miałem dopiero w niedzielę rano, gdy wysłałem e-mail z zapytaniem dlaczego tak długo dostałem odpowiedź, że na akceptacje mają 48 godzin

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Również chciałbym zobaczyć takie zestawienie. Z własnego doświadczenia wiem, że bet-at-home wypłaca w ciągu kilku godzin.
Kilka razy czekałem jednak znacznie dłużej, przykładowo: zleciłem wypłatę w piątek wieczorem a pieniądze miałem dopiero w niedzielę rano, gdy wysłałem e-mail z zapytaniem dlaczego tak długo dostałem odpowiedź, że na akceptacje mają 48 godzin
http://forum.bukmacherskie.com/f57/raport-szybkosc-wyplat-od-bukmacherow-na-skrill-moneybookers-czas-trwania-wyplat-49127.html

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom