voic3d
Użytkownik
Witam.
Ostatnio interesuję się graniem za mały ale w miarę pewny zysk na Betfair.
Chodzi o rychy kursów w przeciąggu krótkiego czasu.
Zaobserwowałem tego typu zdarzenia:
Tenis.
gracz 1 wygrywa seta przy swojej piłce.
Następny ruch należy do gracza 2
Kurs podskakuje na gracza 2
Gdy tylko gracz 2 wygra swoje podanie (warunek) kurs diametralnie na niego spada.
Takim sposobem można ugrać całkiem niezły skok kursu.
Równie dobrze można grać tak po każdym gemie ale chyba ruchy kursów są mniejsze.
No i nie polecam grać kobiet.
Drugim sposobem jakim udaje mnie się coś ugrać jest typowanie na under 1.5 w pierwszej połowie w piłce nożnej.
Kurs na takie zdarzenie to około 1.20-1.40
Gdy do 15 min nie padnie żadna bramka już jest zysk (mały bo mały ale zawsze zysk)
W tym sposobie jest głupie, że kusi by czekać do zakończenia połowy przez co często można utopić.
A co gdy do 15 min padnie bramka? No cóż... zdarza się. Wtedy czekam i modlę się by nie wpadła kolejna jak tylko osiągnę greena (nawet +0,00) to sprzedaję typ.
Napisałem to by zapytać Was (wyjadaczy giełdowych) na jakich zdarzeniach można ugrać jeszcze tego typu ruchy kursów ? (dla przykładu: za 5 euro na typ wciągnąć chociaż +0,50 euro)
Ostatnio interesuję się graniem za mały ale w miarę pewny zysk na Betfair.
Chodzi o rychy kursów w przeciąggu krótkiego czasu.
Zaobserwowałem tego typu zdarzenia:
Tenis.
gracz 1 wygrywa seta przy swojej piłce.
Następny ruch należy do gracza 2
Kurs podskakuje na gracza 2
Gdy tylko gracz 2 wygra swoje podanie (warunek) kurs diametralnie na niego spada.
Takim sposobem można ugrać całkiem niezły skok kursu.
Równie dobrze można grać tak po każdym gemie ale chyba ruchy kursów są mniejsze.
No i nie polecam grać kobiet.
Drugim sposobem jakim udaje mnie się coś ugrać jest typowanie na under 1.5 w pierwszej połowie w piłce nożnej.
Kurs na takie zdarzenie to około 1.20-1.40
Gdy do 15 min nie padnie żadna bramka już jest zysk (mały bo mały ale zawsze zysk)
W tym sposobie jest głupie, że kusi by czekać do zakończenia połowy przez co często można utopić.
A co gdy do 15 min padnie bramka? No cóż... zdarza się. Wtedy czekam i modlę się by nie wpadła kolejna jak tylko osiągnę greena (nawet +0,00) to sprzedaję typ.
Napisałem to by zapytać Was (wyjadaczy giełdowych) na jakich zdarzeniach można ugrać jeszcze tego typu ruchy kursów ? (dla przykładu: za 5 euro na typ wciągnąć chociaż +0,50 euro)