mozna tylko przed wyplata trzeba ugrac punkty a tych jest dosyc duzoCo to jest player transfer w sieci ipoker? Można przelac kase innemu graczowi w tej sieci? Można sobie przelac, np z noIQ na Titan Poker? Z góry dzięki!
Mam juz ugrane, ale odbiorca tez musi ugrac?Tak samo jest na B2B żeby mieć opcje transfers musisz miec ugran 200vip'ow, tylko, że te wyplaty dotyczą przelewow pomiędzy Tobą, a Twoimi znajomymi.
No, nie ma:Jak to nie ma?
Ja obecnie widzę 4 z wpisowym 1$ + 0,1$
Są te turnieje w lobby jednak niema chętnych do ich grania. Ja osobiście chciałem kiedyś zagrać i oprócz mnie były 4 osoby chętne na taki turniej jednak brakowało jeszcze około 26 osób... i tak jest codzień. Poprostu zbyt mało graczy owiedza ten pokój. Póki co pokeroom zachęca codziennymi freerollami z pulą 200$ i raz w tygodniu 600$ oraz 1000$. Trwa to już od około miesiąca ale niezauważyłem aby wpłynęło to na znaczące zwiększenie graczy na tym pokerromie.Czemu nie widze zadnych turniejow ani 'S'n'G na Rosso Poker? nie ma ich, czy co? :-D
Mi sie to wydaje nienormalne ..Dlatego gram tylko w roomach ktore obsluguja MB i nie mam problemow. Szybka wplata i szybka wyplata. Na mansionie nie bylem juz z miesiac.????????Pytanie:
Wyplacilem pieniadze z Mansion. Wybralem opcje bezposredniego przelewu na moje konto bankowe. Zrobilem to w piatek 2 tygodnie temu i do teraz nie mam pieniedzy - czy to normalne? Wiem, ze pokerroomy ociagaja sie jezeli wybiera sie ta opcje wyplaty, ale czy zdarzalo wam sie czekac az tak dlugo na Mansion?
Z gory dzieki za odpowiedz. Pozdrawiam.
Ja czekam już 3tyg. i sie z nimi kłócę bo mbank ma problemy z walutą i bankiem pośredniczącym!!Pytanie:
Wyplacilem pieniadze z Mansion. Wybralem opcje bezposredniego przelewu na moje konto bankowe. Zrobilem to w piatek 2 tygodnie temu i do teraz nie mam pieniedzy - czy to normalne? Wiem, ze pokerroomy ociagaja sie jezeli wybiera sie ta opcje wyplaty, ale czy zdarzalo wam sie czekac az tak dlugo na Mansion?
Miałem ten sam problem z nimi. Ale wkońcu przelali. Tylko dziwiło mnie to że na każdy mail z pytaniem co z wypłatą twierdzili że zrealizowali :/ hmmmPytanie: