Jeśli można to ja jeszcze włącze sie do dyskusji bo narazie tylko obserwowałem i czytałem. LUCAS podstawowe pytanie dlaczego przeszkadza wam jeden temat w którym można sobie swobodnie porozmawiać?? Była mowa o wiosennych porządkach ok ale jeśli sobie piszemy w jednym temacie to chyba nikomu to nie szkodzi prawda?? Nie wiem czy problem stanowi usuwanie takiego tematu bo po kilku miesiącach robi sie około 10 tys wpisów, nie znam sie na tym i nie wiem czy to się usuwa godzinami czy taki temat można usunąć w moment. Kwestia merytorycznego podejścia do tego topicu "czat luźne rozmowy" LUCAS taki temat jest jak najbardziej potrzebny gdyż my pokerzyści musimy sie czasem pożalić jakimś bad beatem albo pokazać zdjecie jakiegoś dobrego rozdania, wymienić się uwagami co do taktyki gry,sposobu gry,wymienić się hasłami to turnieji i wychodzi na to,że gdyby "nie czat luźne rozmowy" to nie mielibyśmy gdzie tego robić a przecież lepiej założyć 1 temat w którym bedą pisać wszyscy na rożne tematy niż tysiąc tematów o różnej tematyce. Nie dajmy sie zwariować. Jeśli wam przeszkadza dziecinność niektórych postów ok mod niech daje warna ale może ustalmy sobie zasady funkcjonowania takiego tematu np. żadnych wulgaryzmów, żadnego obrażania jeśli ktoś jednak będzie to robił to mod daje w takiej sytuacji warna a nasyępnie jeśli nie pomaga bana na tydzień lub dwa.