>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Szybka pożyczka

wojtas84 90

wojtas84

Użytkownik
Witam Was.
Postanowiłem się Was doradzić w pewnej sprawie, otóż:
Skomplikowały mi się trochę sprawy zdrowotne w rodzinie, mój brat ciężko zachorował. Jak to w Polsce jest, dostanie ok 240zł chorobowego a rodzinę trzeba utrzymać. Mniejsza o to. Chciałem mu jakoś pomóc. Postanowiłem zaciągnąć jakąś pożyczkę gotówkową, jednak moja zdolność kredytowa nie pozwala na chwilę obecną na to rozwiązanie. Chciałem pożyczyć ok 4000zł aby go poratować, wiem, ze spłacę to w ok. 5-6 miesięcy. Jednak banki mi odmawiają. Może korzystał z Was ktoś z jakiejś internetowej pożyczki lub czegoś podobnego. Będę wdzięczny za każdą odpowiedź.

mocce 2K

mocce

Użytkownik
vivus.pl , ale tam chyba maksymalnie 1500 zl,pierwsza pozyczke masz jakos bez odsetek, musialbys wejsc i poczytac dokladnie.

wojtas84 90

wojtas84

Użytkownik
Wiem mocce, dlatego podkreśliłem kwotę 4000zł..
Kurde nie spodziewałem się, ze ludziska zaczną mi pomagać nawet i na PW:) dzieki
jeszcze dopowiem:
Niestety nie mogę aby moi rodzice zaciągnęli mi kredyt, już mają, co lepsze jestem ich poręczycielem. Nie chcę również aby nikt z najbliższych się dowiedział, ze ja zaciągam pożyczkę aby pomagać Bratu. Poza tym nie było by problemu tylko urodził mi się syn, zona przebywa na macierzyńskim i moje dochody dzielą na 3:sad: stąd te problemy:sad: chodzi mi o coś bez BIK...

daamiano1 995

daamiano1

Użytkownik
Wiem mocce, dlatego podkreśliłem kwotę 4000zł..
Kurde nie spodziewałem się, ze ludziska zaczną mi pomagać nawet i na PW:) dzieki
jeszcze dopowiem:
Niestety nie mogę aby moi rodzice zaciągnęli mi kredyt, już mają, co lepsze jestem ich poręczycielem. Nie chcę również aby nikt z najbliższych się dowiedział, ze ja zaciągam pożyczkę aby pomagać Bratu. Poza tym nie było by problemu tylko urodził mi się syn, zona przebywa na macierzyńskim i moje dochody dzielą na 3:sad: stąd te problemy:sad: chodzi mi o coś bez BIK...
zostaje Ci jedynie złodziejski provident lub bocian
EDIT: Oczywiście tego nie poleciam, bo oddasz dwa razy tyle... ale w zaistniałej sytuacji innego wyjścia nie masz.
Nie wpadnij na pomysł wzięcia pożyczki np z Vivusa i próby rozmnożenia tego.

S 17

szypul

Użytkownik
Nie bierz pozyczki w parabankach czy innych chwilowkach. Chcac pozyczyc 4000 musialbys splacic okolo 7 tys jesli rozlozylbys to na jakies raty. Problemy zaczynaja sie ze jak nie ma na jedna rate to wtedy rosna olbrzymie koszty a przez 2 lata splacania zawsze moze sie przydarzyc utrata pracy czy inna sytuacja

kontekst 1,3K

kontekst

Ococho?
Większość banków daje pożyczki na 300% Twoich dochodów i nie wiem dlaczego jesteś poręczycielem i nie dostałbyś od nich marnych 4tys. pln.
Albo coś przed nami ukrywasz albo i tak ukrywasz.
Mi się wydaje, że opcje są dwie albo masz dochody bez umowy o pracę i nie możesz niby przedstawiać na to zaświadczenia. Albo masz coś nie tak w BIK z własnej woli i nie chcesz się tłumaczyć publicznie co rozumiem, ale to są tylko domysły.
Zakładając dochody bez umowy, możesz poprosić pracodawce o wystawienie potwierdzenia iż jesteś u niego zatrudniony &#39;na czarno&#39; i ze będziesz nadal przez tam okres np 1roku.
Mój domysł nr.2 jest taki, ze jak masz przekroczone finanse i BIK nie puszcza Cię jako wiarygodnego pożyczkobiorce to możesz konsolidować kredyt, ale tutaj nic wiecej nie jestem w stanie napisać musiałbyś poszukać w internetach jak to wygląda.
Co do parabanków to rząd ma zamiar wyebać je z rynku i ma rację, bo oprocentowanie pokroju 40 - 70% to jest gwałt w kościele. Dla mnie korzystają z nich osoby, które są już po za własnymi decyzjami w życiu, a raczej popadają z skrajności w skrajność.

Opisz dokładnie o co chodzi z tym BIK, bo też przed bankiem można niektóre wiadomości ukryć.

wojtas84 90

wojtas84

Użytkownik
Wiedziałem, że znajdzie się ktoś kto będzie jak CBŚ...
Otóż Kontekst:
Jestem zatrudniony na umowę o pracę na czas nieokreślony. Posiadam swój kredyt, kartę kredytową oraz debet na rachunku. Jak wiesz, wszystkie te rzeczy wchodzą w badanie zdolności kredytowej. Prócz tego jestem poręczycielem kredytu przy miesięcznej racie prawie 400zł. Jak już wspomniałem, urodził mi się syn i żona jest na zasiłku macierzyńskim. Zapewne też wiesz, że jej dochody przez bank nie są brane pod uwagę. Reasumując powyższe rzeczy nie mam zdolności kredytowej na wzięcie jakiegokolwiek kredytu!!!!

kontekst 1,3K

kontekst

Ococho?
Jestem zatrudniony na umowę o pracę na czas nieokreślony. Posiadam swój kredyt, kartę kredytową oraz debet na rachunku. Jak wiesz, wszystkie te rzeczy wchodzą w badanie zdolności kredytowej. Prócz tego jestem poręczycielem kredytu przy miesięcznej racie prawie 400zł. Jak już wspomniałem, urodził mi się syn i żona jest na zasiłku macierzyńskim. Zapewne też wiesz, że jej dochody przez bank nie są brane pod uwagę. Reasumując powyższe rzeczy nie mam zdolności kredytowej na wzięcie jakiegokolwiek kredytu!!!!
Masz. Tylko musisz umieć rozmawiać w banku. Idziesz do banku. Prosisz o konsolidację kredytu i karty + dodatkową gotówkę 4tys. Albo o kredyt na spłate tego jednego + dodatkową gotówkę.
Wszystko zależy od tego jak ogarnięta będzie kobieta w banku. Najlepiej to poprosić o rozmowę z kierowniczką w sumie i jej przedstawić sytuację, bo nie raz obsługa banku nie wie sama co może zaaoferować w takich sytuacjach.
Wiedziałem, że znajdzie się ktoś kto będzie jak CBŚ...
???? Dawczan właśnie zapisał to w kajet ????

rifraf7 246

rifraf7

Użytkownik
W profi credit dają do 4 tys. na oświadczenie o dochodach, bez sprawdzania bik, ale tak jak pisali poprzednicy nie polecam bo spacisz 2x tyle co pożyczysz.

wojtas84 90

wojtas84

Użytkownik
Konsolidacja odpada, obecny kredyt posiadam z oprocentowaniem 5.9%. Gdy chciałem go skonsolidować, przy podwójnym wydłużeniu obecnego okresu spłaty niż ten który mi teraz został (mam jeszcze 3lata a chciałem na 6), została mi wyliczona jeszcze WIĘKSZA rata niż dotychczas mam:)
więc gra o te 4 tysiące przy konsolidacji nie ma sensu, dlatego szukam gdzieś indziej...

kontekst 1,3K

kontekst

Ococho?
a Ty myslisz, że gdy weźniesz w parabanku to wyjdzie Ci to po kosztach :?:
nie dość że dadzą Ci 60% oprocentowania to dojdzie druga rata. I suma-suma-rum będziesz miał jakby 3 pożyczki. (1 obecna + 1 w parabank o ratach 2 albo i 3 ). W banku przy konsolidacji gdybyś dostał oprocentowanie na poziomie astronomicznym 10,5% - 11,9% to to jest i tak 5 razy mniej niż w parabanku.

Ja nie widzę żadnej innej dobrej sytuacji abyś otrzymał te 4k, owszem jeżeli teraz masz kredyt z procentem 5,9% to jest to pewnie jeden z lepszych jakie są na rynku przy lokatach za której dają 4,6% - 5,3%.

Dla mnie to idź tam gdzie masz te 5,9% i powiedź tak jak pisałem wyżej, może dostaniesz konsolidacje i utargujesz dobry %.

wojtas84 90

wojtas84

Użytkownik
Kontekst ja wiem, że Ty chcesz dobrze, zasadnie radzisz i piszesz ale ja to wszystko wiem:)
Po prostu nie mogę skonsolidować, bo np. jak mam jeszcze do spłaty 40tyś to nie wjebi... się w 80 tyś przy konsolidacji... gra nie warta świeczki...

kontekst 1,3K

kontekst

Ococho?
rzeczywiście 40koła to ogromna suma i nie ma co ruszać tego oprocentowania.

Pozostaje Ci z racjonalnych rozwiązań powiedzieć rodzinie, parabank to żadne wyjście a przynajmniej nie te mądre.

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Kontekst ja wiem, że Ty chcesz dobrze, zasadnie radzisz i piszesz ale ja to wszystko wiem:)

Po prostu nie mogę skonsolidować, bo np. jak mam jeszcze do spłaty 40tyś to nie wjebi... się w 80 tyś przy konsolidacji... gra nie warta świeczki...
Napisz mi ile zarabiasz na papierze, ile masz tych rat (nie bierz pod uwagę tego poręczonego rodziców), ile karty i ile debetu.

Żony nie liczymy do osób na utrzymaniu, bo ona zarabia. Dziecko dzielisz na pół z żoną. Jak wpiszesz 0 osób na utrzymaniu, to nikt się nie zorientuje, że walisz w wuja.

Ogólnie pracuje w banku, więc jak mi podasz dane z pierwszego akapitu, to Ci napiszę ile możesz dostać i na jakich warunkach.

A i napisz w jakich bankach masz te zobowiązania.

T 0

trodder

Użytkownik
Większą kwotę dostaniesz wtedy, jak skorzystasz z pożyczki pod zastaw ekspresowe-pozyczki24.pl i w dodatku nie musisz przedstawiać zaświadczeń o dochodach, czy martwić się bikiem, bądź innego rodzaju weryfikacją twojej zdolności finansowej.

duzy-kermit 35

duzy-kermit

Użytkownik
Witam,jeżeli coś masz wartościowego to daj w zastaw w lombardzie.Masz jeszcze opcje pożyczki u &quot;chłopaków z ulicy&quot;.Albo znajomi przyjaciele jeżeli takowych posiadasz.

Do góry Bottom