Vastervik - Dackarna 1 @ 2,2
forbet 44-46
O.Berntzon 7 pkt? under @ 2.0
forbet
Dackarna moze i jest faworytem , ale licze ze dzisiaj minimalnie wygraja gospodarze a sprawa awansu rozstrzygnie sie na torze w Malilli.Oczywiscie by tak sie stalo Kildemand musi pojechac rownie skutecznie jak w poprzednim meczu gdzie zdobyl 13 pkt.Mysle ze nie byl to jednorazowy wyskok.Tam zawiodl Holta zdobyl tylko 4 pkt( na wyjezdzie 10 pkt i badz tu czlowieku madry), licze ze dzisiaj z rezerwy uzbiera 6-8 pkt.Jesli Smektala zaskoczy jak poprzednio to bedzie dobrze i na to b.licze.Niby na papierze goscie maja glosniejsze nazwiska, ale np. taki Dudek niby swoje robi ale czegos jednak brakuje by ocieral sie o komplety pkt.W dodatku to liga szwedzka, gdzie czesto bywaja niespodzianki i na taka licze dzisiaj a jak pisalem sprawa awansu mysle rozstrzygnie sie w rewanzu
B.Smektala+2 - P.Dudek 1 @ 1.86 etoto
J.Holder 8,5 pkt over @ 2,0 etoto
Smektala w ostatnim meczu u siebie zrobil ogromne wrazenie i to dzieki niemu ekipa Vastervik jedzie dalej, mam nadzieje ze dzisiaj zblizy sie to tego poziomu + hc2 pkt moze tu dac dobry rezultat.Wystep Patryka oceniam na ok 10-11 pkt licze na jakas
wpadke.Co do Holdera Nie jest to moj ulubiony zawodnik ale na tarach Szwecji spisuje sie calkiem poprawnie, chcociaz mialem dylemat czy nie stwiac na Ljjunga(jego over)
ps,Co do wyniku samego meczu , to mysle ze to byl najmniejszy wymiar kary.Goscie mieli wszystko pod kontrola a chyba w samej koncowce troszke odpuscili.Jednak trudno miec pretensje do losu skoro Buczkowski 4 pkt +, Kildemand 2 = 6 pkt podczas gdy rezerwowy gosci Gomolski zdobyl 7 pkt.fajny byl zaklad w
forbecie Holder+smektala - Pawlicki+Dudek na gospodarzy byl kurs sporo ponad 2 ale odpuscilem szkoda, bo na wyjazdach ktorys z gosci przewaznie jechal slabiej, ale to tylko taka mala ciekawostka.Nastepnym razem bede pisal co mi po glowie...chodzi , moze ktos sie zasugeruje , albo wrecz przeciwnie zagra odwrotnie.Mowie tu o duzych kursach, bo to zuzel i nie warto grac b.niskich kursow.Pozdrawiam
ps 2 Oczywiscie nie krytykuje grania niskich kursow , ale trzeba byc w tym dobrym.(ja taki nie jestem)Jednak to nie dla mnie.Pamietam lata temu obstawilem ladne
wysokie kursy z zuzla + na dokladke L.Davenport(
tenis) chyba byl kurs....1.10 (do wygrania ok 2 tys).Zuzel wszedl pieknie, a Ona przegrala .Od tamtej pory dziekuje za takie kursy i pewniaki hehe