Szwecja
Ako :
2.55
Rospiggarna v Gislaved -
14.5 @ 1.65 STS
Prezent od sts'u, ja zagrałem po kursie 1.8 ale juz spadł takze podaje aktualny. Porównywałem handicapy z innymi i handi ustawione na poziomie -20 a nawet -22. Najlepsze to, że wcześnie rano linia wystawiona na poziomie -12.5.Gislaved słabsza kadrowo, nie widze zdecydowanego lidera.,seniorzy gospodarzy mocniejsi.dodatkowo jestem ciekaw wystepu młodego Drabika, który ostatnio przestał nawet przyjezdzać na treningu do Wrocławia, konflikt z ojcem.
Indianerna v Vastervik
@ 1.4
Stawiam na zwyciestwo gospodarzy, Indianie mocni na swoim torze. Protas w dobrej formie, pokazał niezły
żużel w Grudziądzu. Indianie wypuścili z rąk zwycięstwo w Eskilstunie, zabrakło niewiele. Dzisiaj nie jedzie Gomólski., do składu wraca Bjerre. Gospodarze mają mocnych 5 seniorów, goscie wczoraj pewnie rozgromili Masarne jednak to ma małe znaczenie. Goście na wyjazdach sporo tracą, nawet Pedersenowi zdarzył się mecz poniżej 10 punktów, Kildemand bardzo nierówny. Goscie mają mocniejszych rezerwowych, mimo to uważam że Indianie wykorzystają atut własnego toru.
Masarna v
Vetlanda @ 1.10
Staram sie unikać niskich kursów, ale tutaj na prawde bardzo ciezko aby była jakakolwiek niespodzianka. Masarna to bankrut, skład słaby po drugiej stronie fenomenalny Łaguta, Zmarzlik. THJ w dobrej formie , młody Kurtz.
E:
Typ na Rospiggarna bez problemu, ale głupi błąd byle podbić kurs i mam za swoje. Liderzy Indian nie popisali sie, potwierdza sie obniżka formy Tajskiego, rezerwy 1punkt w 6 startach i wynik w jest jaki jest.???? dla mnie.