>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Szwecja (Allsvenskan | Superettan) - 2013/2014

Status
Zamknięty.
szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Malmo mistrz E/W kurs 5 5/10 bet365
Do końca rundy Malmo ma dobry terminarz, jeśli wygra dwa najbliższe mecze u siebie
na półmetku będzie na miejscach 1-2, widziałem w nich jednego z faworytów do tytułu
i teraz gram właśnie na nich.

banan23 150

banan23

Użytkownik
Panowie co myślicie o meczu Orebro- Ljungskile? Dla mnie czysta jedynka. Gospodarze u siebie mają 7/7 wygranych meczy, goście słabo grają na wyjazdach.
Wiem, że to nie ten dział ale nie ma działu co do 2 ligi więc chciałbym spytać Was o mecz 2 Division Sodra Svelan pomiędzy Varmado- Vimmerby. Dla mnie faworytem jest gospodarz jednak proszę Was o zdanie bo zamierzam właśnie z tych meczy skleić sobie kupon na jutro ????

elano07 1K

elano07

Użytkownik
Orebro-Ljungskile over 2,5 1,72 100=172 bet365

Orebro gra na stadionie ze sztuczna trawą i na pewno jest to ich atut. Sztuczna trawa daje to że gra jest dość szybka. jest Ljungskile tracie dość dużo goli na wyjeździe i ogólnie ostatnio jest bez formy. W Orgryte, nie zagra obrońca Andersen (12 mecze) który otrzymał w ostatnim meczu czerwona kartkę. Jeśli chodzi o gości to nie doszukałem się żadnych osłabień. Dla mnie over jak najbardziej do gry

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Ja natomiast się doszukałem ???? : Tobi Alabi, Josemar , Niclas Andersén, David Bennhage, Korab Bakraqi, Charlie Campbell, Robin Iglicar, Patrick Hopkins
Tych graczy u gości nie zobaczymy dzisiaj.
✅

Otrzymane punkty reputacji: +7
zdolak 218

zdolak

Użytkownik
Orebro - Ljungskile
Typ uda sie obydwu strzelic gola - NIE
kurs - 1.91 William Hill
wynik 1-0 ✅ do kasy

Orebro u siebie stracilo 1 bramke w ostatnich 6 meczach stracili 2 bramki , goscie na wyjazdach 7-11 bramki . Gospodarz u siebie traci 0.14 bramki na mecz . Goscie traca na wyjazdach 1.83 bramki na mecz . Tak jak pisal kolega Doberman nie zagraja u gosci Ja natomiast się doszukałem ???? : Tobi Alabi, Josemar , Niclas Andersén, David Bennhage, Korab Bakraqi, Charlie Campbell, Robin Iglicar, Patrick Hopkins . Sadze ze typ warty gry ! GL .

Otrzymane punkty reputacji: +7
M 8,5K

mario72k

Użytkownik
Panowie, podpowiecie coś na mecz Helsingborgu z AIK? dobre wyniki po obu stronach (Hels. u siebie, a AIK na wyjazdach), ale H2H (z wyjątkiem meczu pucharowego) na niekorzyść gospodarzy (przez ostatnie dwa lata dzisiejsi gospodarze u siebie remisują, a na wyjeździe obrywają jedną bramką), jakby im &quot;nie leżała&quot; drużyna AIK. Nie znam składów, osłabień, ale nawet gdybym znał to mi nic nie powiedzą, bo nie znam też nazwisk :), kto dobry, kto nie, a niektórzy z Was mają to w małym palcu :)

zdolak 218

zdolak

Użytkownik
Helsingborgs IF

Absencje : Atta obronca 371min na boisku Mahlangu pomocnik 990min na boisku ,Santos napastnik 91min na boisku , Bouaouzan pomocnik 15min na boisku , Uronen obronca 0 min na boisku .
AIK Fotboll
Absencje : Lalawele pomocnik 65min na boisku

elano07 1K

elano07

Użytkownik
Malmo - Hacken 1 AH-1 2,3 100=230 bet365

Häcken ostatnio zawodzi jest to spowodowane tym ze ich najlepszy strzelec Abdul Waris zosatł sprzedany do Spartaka Moskwa. To osłabiło zdecydowanie siłę ofensywna zespołu wygrali tylko 5 meczy z 13, 4 z nich z drużynami z dolnej połowy tabeli Malmö FF jest bardzo silna drużyna na Swedbank Arena, gdzie mają tylko 1 porażkę w 31 meczach. Stawiam tutaj na Malmo z handi

zdolak 218

zdolak

Użytkownik
Angelholms - Falkenbergs
Typ - over2,5 wynik 0-4 ✅✅
kurs - 1,77 Pinnacle Sports

Moj typ na to spotkanie to powyzej 2,5 bramki w meczu Na ostatnie 6 rozegranych spotkan druzyna gospodarzy strzelila 12 a stracila 9 bramek . Druzyna gosci strzelila ich 15 a stracila 9 . Srednia bramek druzyny gospodarzy na mecz to 2.85 bramki na mecz zas druzyny gosci 3,15 bramki na mecz . Na ostatnie 6 spotkan pomiedzy tymi ekipami 2 razy nie padl over2,5 .Ich ostatni pojedynek zakonczyl sie wynikiem 2-2 . Spodziewam sie dobrego meczu z duza iloscia bramek .

shagrath 45

shagrath

Użytkownik
GIF SUNDSVALL vs LANDSKRONA

Spotkanie pomiędzy znajdującym się na 3 pozycji Sundsvall (gospodarze spotkania),
a drużyną zajmującą 9 pozycje w szwedzkiej Superettan. Od miejsca 5 do 2 jest straszny
ścisk w tabeli, gdzie drużyny sa od siebie w odstepie 1 punktu. Myśle że każdemu
zależy odskoczyć od tej grupy i gonić pierwsze w tabeli Orebro. Dziś Sundsvall ma do
tego dużą szanse. Mianowicie w tym meczu w drużynie przeciwnika zabraknie takich
graczy jak Malmqvist (13/1), oraz Nilsson (11/3). Bukmacher oferuje dość
niski kurs na wygraną Sundsvall (gram na williamHill), także myślałem zagrać over 2,5
w tym meczu sugerując się wynikami spotkań przyjezdnych, ale do tego nie jestem
przekonany w 100 %. Dlatego można tu jakieś AKO skleić..

Powodzenia ???? !

elano07 1K

elano07

Użytkownik
IF Sylvia - Kristianstads FF 1 1,57 500=785 bet365
Kristianstand FF będzie miał ciężki mecz na wyjeździe w zespole brakuje 8 graczy. Nick Andersen(pauzuje za kartki) Henrik Fribrock i Nahom Girmai (grypa). Momma Al-Farhan, Kelechi Omeonu, Fabian Gustafsson, Christoffer Ekelund i Emanuel Smith (kontuzja).Sylvia jest 3 w tabeli powinna spokojnie wygrać u siebie z osłabionym zespołem Kristianstand

zdolak 218

zdolak

Użytkownik
Division2 Sodra Svealand godz 14:00
Syr. Botkyrka - Gute
Typ - X wynik 1-0 ⛔
kurs - 4.20 bwin

Patrzac na tabele oba zespoly w srodku tabeli Gospodarze zajmuja 5 lokate z 16 pkt , goscie natomiast sa na 7 pozycji z 13 pkt na koncie . Patrzac na historie spotkan pomiedzy tymi zespolami widziemy ze grali ze soba 5 razy i 5 razy padl remis .
http://int.soccerway.com/matches/2013/06/30/sweden/division-2/syrianska-botkyrka/visby-if-gute-fk/1424958/head2head/
Zagram jeszcze za 1 /10 TYP 1/X po kursie @15⛔ w bet365 , oraz 2/X po kursie @15⛔ w bet365 .
DW 0-0 @21 bet365 1/10⛔

zdolak 218

zdolak

Użytkownik
Djurgården - Osters
Typ - 1HT wynik 1-0 HT✅
kurs - 2,35 bwin

Typ czysto statystyczny patrzac na tabele do przerwy druzyna gospodarzy ma bilans 2-2-1 bramki 3-2 druzyna gosci zas 0-4-2 bramki 1-4 ! . Sredni czas strzelenia 1 bramki w meczu przez druzyne gospodarzy na swoim obiekcie to ok 26min spotkania traca zas ok 49min meczu . Goscie strzelaja pierwsza bramke w meczu ok 72min a traca ok 28min meczu . Drugi typ jaki tu zagram za drobne to 1/2 @ 85.00NordicBet⛔

R 27

rakowiak

Użytkownik
AIK Stockholm - Mjallby - czym mógł by się ktoś wypowiedzieć na temat tego meczu, bo widzę grube spadki kursów na gospodarzy

barca14 84

barca14

Użytkownik
AIK bez pomocnika (12/3) i obrońcy (6/0), a przeciwnik bez obrońców : (11/0), (11/0), pomocnika, a zarazem najlepszego strzelca (13/8), pomocnika (6/0) oraz napastnika (8/0).
Polecam ????

zdolak 218

zdolak

Użytkownik
Atvidabergs - Brommapojkarna
Typ - X2 wynik 4-1 ⛔
kurs - 2.45 unibet

Patrzac na gre druzyny gosci ostatni mecz przegrany z druzyna AIK 4-0 lecz oni naprawde pokazuja ze sa w formie , remis 1-1 z Halmstad , przegrana 1-3 z Malmo , przegrana z Elfsborg 6-0 , wszystkie te druzyny plasuja sie duzo wyzej niz zespol gosci . Patrzac na mecze miedzy Atvidabergs a Brommapojkarna przewage wygranych maja gospodarze . Druzyna gosci zajmuje w tabeli 14 pozycje z 10 pkt na koncie ( 1pkt wiecej jak 2 ostatnie zepsoly). Jest to dla nich bardzo wazny mecz by uciec z dolnej czesci tabeli . Obie druzyny stosunkowo pozno strzelaja swoje 1 bramki druzyna gospodarzy strzela swoja 1 bramke ok 52min a druzyna gosci ok 49min . Nie sadze by tym razem druzyna gosci przegrala to spotkanie jesli chca uciekac z dolnej czesci tabeli . Typ oceniam na 3/10

AIK - Mjallby
Tutaj myslalem nad EH - 1 na gospodarzy lecz patrzac na ich mecze wydaje mi sie ze druzyna ta lepiej gra na wyjazdach jak u siebie w domu .

seboes 507

seboes

Użytkownik
Spotkanie: AIK Stockholm - Mjallby 19:00

Typ: over 3.5
Kurs: 2.80
Bukmacher: expekt

W 14 kolejce Allsvenskan- szwedzkiego odpowiednika naszej ekstraklasy dojdzie do nieźwykle ciekawego spotkania pomiędzy 5 w tabeli AIKiem ze stolicy a 9 w tabeli Mjallby. Gospodarze są ostatnio w świetnej dyspozycji. W ostatnich pięciu spotkaniach zdobyli 13 punktów, a ich stosunek bramkowy w tych meczach to 11:4. Co ciekawe w meczach u siebie nie spisują się zawodnicy Aiku najlepiej. Dotychczasowo wygrali oni tylko dwa na sześć pojedynków. Napewno dzisiaj od początku spotkania powalczą o 3 pkt bo sytuacja w tabeli jest bardzo wyrównana. Wydaje się, że zdobędą oni w tym spotkaniu swoją pule goli. Goście to najbardziej overowy zespół w lidze. Średnio w meczach tego zespołu pada 3.6 gola na mecz. W ostatnich spotkaniach ta średnia jest nawet jeszcze wyższa. Pozwala to wysuwać przypuszczenia, że możemy się spodziewać w tym spotkaniu festiwalu strzeleckiego. Po za tym w zespole Mjalby nie wystapią dwaj podstawowi obrońcy: Sudic i Ivanovski. Tej nie zgranej obronie nie wróżę udanego meczu. Szybcy i zwrotni gracze ofensywni Aiku tacy jak: Igboananike, Quaison czy Kayongo-Mutumba będą mieli pole do popisu. Mecz już za kilka minut.

P 72

picenty

Użytkownik
Brommapojkarna - Kalmar ✅

Jutro o godzinie 16 odbędzie się mecz Brommapojkarny z Kalmar w ramach 15. kolejki Allsvenskan. Gospodarze zajmują w tabeli 14. miejsce z dorobkiem 10 punktów. Ich forma jest, jednak tragiczna. W ostatnich 5 meczach, przegrali 4 i zremisowali jeden 1:1 z przedostatnim w tabeli Halmstad. Ich gra jest poniżej krytyki. Warto dodać, że ich stosunek bramkowy w ostatnich 6 spotkaniach wynosi -15... Goście to typowy ligowy średniak. Raz przegrają, raz wygrają. Jednak na tak &quot;trudnym&quot; terenie powinni sobie poradzić.

Win Kalmar 2,20

zdolak 218

zdolak

Użytkownik
Elfsborg - Atvidabergs typ X ht @ 2,40 bet365 0-1⛔ 2j

Obie druzyny stosunkowo pozno strzelaja swoje 1 bramki gruzyna gospodarzy u siebie strzela 1 bramke ok 46minuty , druzyna gosci na wyjazdach strzela swoja 1 bramke ok 52minuty . Patrzac na ich gra do przerwy to druzyna gospodarzy zremisowala 6 spotkan na swoim boisku , druyzna gosci na wyjazdach rowniez zremisowala 6 spotkan . ogolnie druzyna gospodarzy ma 9 remisow do przerwy druzyna gosci ma ich 10 . Zatem ryzykujemy X do przerwy ! Typ 2/10 GL !

fortuna95 445

fortuna95

Użytkownik
MECZ: Mjallby v Osters IF
KRAJ/LIGA: Szwecja / Allsvenskan
TYP: 1 (-0,5) AH
KURS: 1,95
BUK: Pinnacel Sports
STAWKA: 4/10
ANALIZA:
15 kolejka Szwedzkiej ekstraklasy i mecz pomiędzy 9 Mjallby a 13 Osters. Obie ekipy od 3 mecze nie potrafią wygrać w lidze. Czy dziś to się zmieni? mam nadzieje że tak i to na korzyść gospodarzy ???? . Goście na wyjazdach nie brylują 7 meczy - 1 zwycięstwo, 2 remisy oraz 4 porażki, bramki 4-10. Mjallby na własnych śmieciach dobrze ale zawsze mogło by być lepiej :p 7 meczy, 4 wygrane, 1 remis oraz 2 porażki, bramki 17:10. Mjallby lubi grać z zespołami z ogona tabeli za ekipą Osters znajdują się 3 drużyny (Brommapojkarna, Halmstad oraz Syrianska) i w każdym meczu wygrywali po kolei 4-2, 5-1 oraz 4-1. Dziś liczę również na zwycięstwo ???? .
Gospodarze dziś bez: Sudic O (8m, 0br), Ivanovski O (9m, 0br) oraz Haynes P (10m, 7br)
Goście dziś bez: Vasilj O (6m, 1br)

Mam nadzieje że pomimo osłabień gospodarze wygrają spotkanie ???? Gra się w końcu 11 na 11 hehe
Powodzenia ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom