>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Szwajcaria 2010/2011

Status
Zamknięty.
groven 2,2K

groven

Forum VIP
Spotkanie: FC Basel - FC Zurich 3:2 ✅
Typ: 1
Kurs: 1.63
Buk: Centrebet
W pierwszej kolejce nowego sezonu w Swiss 1st Super League 2010/2011 zmierzy się aktualny mistrz kraju FC Basel z drużyną Zurich. Poprzedni sezon drużyna gości zakończyła na pozycji 7. W sezonie 2009/2010 obie ekipy spotkały się aż 5 krotnie. Żadnego z tych meczy zespół Basel nie przegrał. Notując 2 zwycięstwa i dwa remisy, oraz jedno zwycięstwo w Swiss Cup 2009/2010. Mistrz kraju musi dobrze rozpocząć nowy sezon, aby piłkarze wpadli w dobre nastroje i drużyna we właściwy rytm. Przed obecnym sezonem 3 ostatnie mecze Basel to wygrane odpowiednio 7:0, 5:0 i 4:0. Faktem jest że te sparingi z SV Weil, Sochaux, FC Laufen to niezbyt wysoka półka. Jednak nie można zapomnieć że Sochaux to średniak francuski. Na uwagę zasługuje także czerwcowe zwycięstwo Basel z Shakhtar Donetsk 1:0. U siebie drużyna Basel jest naprawdę nabrdzo silna, w 18 meczach na własnym stadionie aż 14 zwycięstw. Zurich natomiast w przygotowaniach do sezonu średnio sobie radził. Remis 1:1 ze słabiutkim FC Wil 1900, wcześniej wygrali z Odense 3:1 i rzutem na taśmę 3:2 z Young Boys u siebie. Nie daje szans gościom w tym spotkaniu i Basel powinien wygrać ten mecz na spokojnie.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
FC Sion - FC Basel
Oba zespoły zaczęły swoje pierwsze spotkania od zwycięstw. Jednak w tym spotkaniu w roli faworyta jest stawiany zespół z Bazylei. I słusznie bo drużyna znakomita pracę w roli szkoleniowca wykonuje Thorsten Fink były zresztą piłkarz Bayernu Monachium. Zespół posiada znakomity atak jeden z najlepszych w Szwajcarii Frei oraz Streller to znakomity duet napastników zapowiadających wiele bramek. Znakomicie do sezonu przygotowany jest również weteran zespołu Chipperfield. Ostatnie zwycięstwo Sionu nad Basel miało miejsce 2 lata temu. Teraz zespół w którym niegdyś występował Grosicki raczej większych szans z zespołem Bazylei niema.

Moje propozycje :

Win Basel @@ 2,00 Bwin

tbm 642

tbm

Forum VIP
Young Boys Bern - FC Luzern
Trudny terminarz YBB, wczoraj zmiennicy grali w finale Uhren Cup, a drużyna ma w perspektywie dwumecz z Fenerbahce. Słaby początek sezonu, uratowany remis [1:1] w końcówce spotkania z Thun. Teraz mecz u siebie na Stade de Suisse z Luzerną, która rozgromiła St.Gallen 4-0 w meczu inauguracyjnym. Luzerna w tym sezonie złożona z doświadczonych graczy m.in Daniel Gygax, Hakan Yakin oraz błyskotliwy napastnik Ianu. Ta drużyna może sporo namieszać w tym sezonie Axpo Super League. W meczu z YBB moim zdaniem spokojnie są w stanie strzelić przynajmniej jedną bramkę. Preferowane ustawienie obu drużyn to gra z trójką napastników. Powinniśmy mieć w tym meczu sporo sytuacji bramkowych i gole z obu stron. Atutem Luzerny są rownież stałe fragmenty wykonywane przez Yakina oraz Gygaxa.
Ciekawostką jest fakt, że 13 maja w przedostatniej kolejce Luzerna wygrała z Young Boys 5:1 !! Tym samym znacznie zmniejszając szanse YBB na Mistrza. YBB w ostatniej kolejce przegrało z Basel.

Sion - Basel
Sion to mieszanka narodowościowa, właściwie to w pierwszym składzie tej drużyny gra ledwie jeden Szwajcar. Basel to zdecydowanie najmocniejsza ekipa w lidze szwajcarskiej. Początek sezonu nie był łatwy, wygrana 3:2 z Zurichem niewątlpiwie nie była łatwą przeprawą. Jednakże teraz do składu wracają napastnik Streller i pomocnik Chipperfield co dodatkowo wzmocni konkurencję w składzie Mistrza Kraju. Sion zgarnęło trzy punkty w pierwszym meczu, ale grali z chyba najsłabszą w lidze Bellinzoną [2:0]. Prawdziwą wartość tej drużyny zweryfikuje Bazylea. Dla francuskojęzycznego Sion to prestiżowe spotkanie, dlatego daję podpórkę.
Young Boys Bern - FC Luzern | obie strzelą - 1,50 ✅ 1:1
Sion - FC Basel | x2 - 1,23 ✅ 1:2
dubel: 1,85 Tobet

tbm 642

tbm

Forum VIP
Ciekawy mecz Young Boys - Luzern. Pierwsza połowa pod dyktando gospodarzy, akcje starał się kreować Costanzo, ale brakowało wykończenia zawodnikom YBB. Druga połowa to jednak odwrót o 180 stopni. Do ataków zabrała się drużyna gości i m.in Daniel Gygax zmarnował 3 doskonałe sytuacje na zdobycie bramki w ciągu kilku minut. Napór gości zakończył się trafieniem Ianu. Po strzelonej bramce goście cofnęli się i atakowali gospodarze czego efektem bramka wyrównująca. Końcówka emocjonująca, ale wynik już się nie zmienił.
Warto oglądać ligę szwajcarską. Widziałem dwa mecze Basel - Zurich 3:2 oraz Young Boys - Luzern 1:1 i póki co jestem bardzo zadowolony ;)
====
Jutro zastanawiam się nad postawieniem na FC Zurich w derbach z Grashoppers. Zurich ma za sobą słaby sezon i teraz czas powrócić do ścisłej czołówki. Karierę zakończył obrońca Tihinen, ale w jego miejsce sprowadzono solidnego Teixeirę z Maccabi Hajfa. Ogólnie Zurich zrobił na mnie pozytywne wrażenie w przegranym meczu z Basel 2:3. Grashoppers straciło m.in Lulicia i Zarate czołowe postacie z minionego sezonu. Ogólnie w drużynie jest 11 nowych zawodników co raczej nie sprzyja osiąganiu korzystnych wyników w pierwszych kolejkach. Jeszcze wstrzymuję się z typem, ale wstępnie jedynka na FC Zurich.
edit: W Grashopper wątpliwy jest występ powracającego po kontuzji pomocnika Cabanasa kreowanego na lidera drużyny. Trener Sforza mimo to wierzy w osiągnięcie korzystnego wyniku w derbach przypominając majowe zwycięstwo 4:0 jego podopiecznych.
Ogólnie w poprzednim sezonie na Letzigrund dwukrotnie wygrywali piłkarze FC 3:2 i 4:3, a na stadionie Grashopper było 4:0 i 1:0 dla gospodarzy.
W FC Zurich zabraknie prawdopodobnie z ważniejszych graczy Nikci i Magnin. Gotowi do gry są jednak obrońca Teixeira, pomocnicy Djurić i Margairaz oraz dobrze rozumiejacy się duet napastników Alphonse-Hassli.
W tym meczu stawiam na gospodarzy, a w wersji bezpieczniejszej typ ten podpieram remisem.
TYP:
FC Zurich - Grashopper Zurich | 1 - 2,00 w Tobet ✅ 2:0
*wersja bezpieczniejsza FC Zurich - Grashopper Zurich | 1x - 1,24 w Tobet ✅ 2:0

tbm 642

tbm

Forum VIP
AC Bellinzona - Young Boys Bern
YBB mają mocno napięty terminarz na początku ligowego sezonu, ale właśnie z tego powodu trener Petković dysponuje stosunkowo szeroką kadrą, aby zawodnicy mogli się wymieniać w poszczególnych spotkaniach. YBB w lidze niemrawy początek remisy 1:1 z Thun i 1:1 z Luzerną, grali w Uhren Cup gdzie zajęli 2 miejsce, przegrywając w finale ze Stuttgartem 1:2. I wreszcie w środku minionego tygodnia w kw.do LM podejmowali Fenerbahce, z którym zremisowali 2:2. YBB dominowało w tym spotkaniu, miało mnóstwo sytuacji, ale Turcy to co mieli wykorzystali i był remis.
Teraz czas na mecz ligowy, gdzie przydałoby się zdobyć 3 punkty, ponieważ rywale w walce o Mistrza odskakują już na starcie.
Bellinzona to najsłabsza drużyna ligi, w której podstawowej jedenastce jest kilku zawodników po 30. Przed rokiem drużynę z Ticino uratowały przed spadkiem wygrane baraże z Lugano. W lidze jednak grali słabo, z drużynami z czołówki na własnym stadionie kompletnie sobie nie radzili [wygrali tylko 3:2 z Zurich]. Mecze z YBB to był koszmar 1-3 i 1-7 na własnym stadionie to fatalne wyniki.
Teraz w YBB nie ma już kata Bellinzony - Doumbia, ale są inni zawodnicy, którzy również potrafią grać szybką piłkę o czym przekonało się Fenerbahce. YBB ma szeroką kadrę, obrona powinna pozostać niezmienna, możemy spodziewać się kilku zmian w pomocy np. wystepu Lulicia, Hochstrassera czy Regazzoniego. YBB piłkarsko przewyższa Bellinzonę zdecydowanie i powinniśmy się o tym przekonać w sobotnie popołudnie.
Young Boys Bern - 1,70 w Tobet : minus: 2:1 :|

tbm 642

tbm

Forum VIP
Basel nie zawodzi mnie od początku sezonu. Mecze z udziałem tej drużyny typowałem już czterokrotnie i za każdym razem kończyły się one szczęśliwie dla mnie. Już nie jeden raz wychwalałem ten zespół, szeroką kadrę jaką posiada Torsten Fink. Teraz tylko dodam, że do zespołu przed tygodniem wrócił Chipperfield, a teraz także Marco Streller. Ekipa z kantonu Ticino od czasu do czasu lubi zaskoczyć, przed tygodniem Bellinzona wygrała 2:1 z Young Boys, które jednak tego dnia było słabo dysponowane [oglądałem mecz]. Natomiast Basel pewnie pokonuje swoich rywali, długo utrzymując się przy piłce, stwarzając sporo sytuacji. Dzisiaj od pierwszej minuty powinien grać &#39;Alex&#39; Frei, który odpoczywał w rewanżowym meczu z Debreczynem. Gram na Basel!

Bellinzona - Basel | 2 - 1,50 w Bet365 ⛔ 1:0 ach ta Bellinzona :|

G 0

gringoradek

Użytkownik
14 sierpnia w ramach drugiej ligi szwajcarskiej rozegrany zostanie ciekawy mecz. Winterthur zagra z Servette. Drużyna gospodarzy znajduję się obecnie zdecydowanie pod formą. 3 ostatnie mecze zakończyły się wysokimi porażkami 4:0 i 3:1 x2. Servette z kolei dobrze wystartowało. Jak już napisałem, mecz jest ciekawy, a kurs na Servette jeszcze ciekawszy.. 2,4 to całkiem przyzwoita liczba, a jakby dorzucić do tego jeszcze handicap.. Hmm.. Mecz warty uwagi ;)

T 2

thmx

Forum VIP
Sc Kriens - Fc Locarno 1 [1,57] GB 4/10 [1-1] ⛔

Nie jestem jakimś ekspertem, jeśli chodzi o Swiss League, ale wpadł mi w oko ten meczyk. Zastanawiam się jeszcze nad hc [-0,25] w granicach [1,89], ale na razie postawiłęm czystą jedyneczkę.
Sprawdzając h2h to gospodarze regularnie leją u siebie drużynę Locarno.
Od sezonu 1998/1999 przegrali u siebie tylko jeden mecz, a reszta to spokojne WIN nawet różnicą 2 lub więcej bramek.
Kriens w zeszłym sezonie zajęło wysokie 5 miejsce, a Locarno broniło się przed spadkiem.
Kriens obecnie dobrze rozpoczęło sezon zaznając jedynie porażki z Lugano /jeden z faworytów wg mnie do awansu/, natomiast Locarno 1-0-2
Typ typowo statystyczny, ale myślę, że ma dużą szansę na wejście ;)

P.S. Trzeba było jednak grać ten hc [-0,25]
:;/:

G 0

gringoradek

Użytkownik
Spotkanie: Winterthur - Servette
Typ: (-1, handicap europejski) Servette
Kurs: 4.0
Bukmacher: Bet365

Analiza:

Na dzisiaj wybrałem mecz szwajcarskiej Challenge League pomiędzy Winterthur&#39;em a Servette. Winterthur zaczął sezon bardzo słabo, od 4 porażek. Kolejno: 4:0, 3:1, 4:1 i 3:1. Wszystkie porażki overowe jak widać. Drużyna Servette z kolei rozegrała 3 mecz, wszystkie przy tym wygrywając, kolejno: 4:1, 2:0 i 3:1. Jak widać wszystkie wyniki również overowe. Servette znajduje się w świetnej dyspozycji, Winterthur z kolei w bardzo słabej. Ten mecz nie może zakończyć się inaczej niż zwycięstwem Servette. Drużyna w wysokiej dyspozycji przejedzie się po załamanych słabymi wynikami drużynie gospodarzy. Winterthur zdobędzie w końcu punkty, ale przypuszczam, że dopiero z drużyną, która również na początku sezonu nie będzie świecić formą, to nie jest ich mecz. Dla ostrożniejszych proponuję kurs 2,20 na Servette, jak dla mnie o dużo za wysoki albo overek jakiś. Pozdrawiam

pirelli 739

pirelli

Forum VIP
VS

Bellinzona - St. Gallen​

St.Gallen najsłabsza drużyna w szwajcarskiej SuperLidze. (2-1-7) bramki 9-22.

Ale mój typ głównie zasugerowany ze względu na duże braki w drużynie przyjezdnej:

Abegglen Nico - napastnik (8/1)
Owona Brice - napastnik (2/0)
Knopfel Thomas - pomocnik
Lang Michael - obrońca (9/1)
Hammerli Marco - obrońca (4/0)

Typ:1
Kurs:2.10
Buk:Tobet

groven 2,2K

groven

Forum VIP

2 typy z 2 ligi Szwajcarskiej. Odpowiednio stawiam na lidera i wicelidera tych rozgrywek. Gospodarze mają identyczny bilans spotkań wygranych. Nawet tyle samo bramek strzelonych i straconych. Ich rywale Aarau (8 pozycja) oraz Biel (9 pozycja) nie powinni zagrozić im w tych spotkaniach. Aarau przegrał dwa ostatnie mecze ligowe tracąc aż 6 bramek! Biel w 3 ostatnich meczach schodził dwa razy pokonany. FC Lausanne-Sport uczestnik ligi europejskiej ostatni mecz przegrał z Palermo 1:0. Podrażnione ambicje piłkarzy powinny zaowocować zdobyciem 3 pkt. w lidze. Lugano na 8 meczy w lidze przegrał tylko 1 raz.. właśnie z Lausanne. Poza tym w lidze nie ma na nich mocnych. Tym bardziej na własnym stadionie. Bardzo przyzwoite kursy na zwycięstwa tych drużyn. Warto brać bez większego zastanowienia.

⚽ AC Lugano - Biel Bienne | 1 {1.44} 2:2 ⛔
⚽ Lausanne Sports - FC Aarau | 1 {2.05} 2:2 ⛔

Buk: Betgun

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Grasshoppers, 27-krotny piłkarski mistrz Szwajcarii, po 125 latach wyprowadza się z Zurychu. Władze klubu nie dogadały się z przedstawicielami miasta w sprawie obniżenia cen za korzystanie ze stadionu Letzigrund.
Działacze Grasshoppers poinformowali we wtorek, że nową lokalizacją klubu w przyszłym sezonie może być Aarau lub Emmen.
(sportowefakty.pl)
No to trzeba typować Grass w szwajcarskiej póki można...

leon92mielonka 355

leon92mielonka

Użytkownik
Young Boys Berno - Xamax | Typ: Young Boys - 1,50 ✅ 3-2

Gospodarze odpadli z Ligi Europejskiej. Nie da się ukryć, że stoczyli jednak wyrównany bój z Zenitem i nie mają się czego wstydzić. Niestety się nie udało, ale teraz czas skupić się na krajowym podwórku. Sytuacja nie jest zbyt różowa. 5. pozycja w lidze nie gwarantuje nawet startu w LE, ale oczywiście w zasięgu jest zdecydowanie wyższa lokata. YBB ma jeszcze bardzo realne szanse na 3. lokatę, a przy odrobinie szczęścia może nawet zająć miejsce premiowane awansem do LM. Dzisiaj Luzerna gra z Basel i ktoś straci punkty. Wypada zatem pokonać Xamax i odrobić część punktów do najgroźniejszych rywali. Po wojażach w Europie gospodarze muszą zacząć myśleć właśnie o Super League. Dzisiaj spodziewam się zdecydowanego zwycięstwa gospodarzy. W przeszłości nie mieli oni większych problemów z pokonywaniem Xamax. Mam nadzieję, że zmęczenie nie da się za bardzo we znaki podopiecznym Petkovica. Hansruedi Hasler, dyrektor techniczny YBB przyznał, że jest bardzo dobrej myśli, nie ma pretensji o odpadnięcie z LE i cały zarząd zamierza wspierać klub w walce o jak najlepszą pozycję w lidze.
Young Boys&#39;i tylko raz przegrali w tym sezonie u siebie.
Jak wspominałem, taka sytuacja dzisiaj nie powinna mieć miejsca.

leon92mielonka 355

leon92mielonka

Użytkownik
Lugano - Schaffhausen | Typ: Lugano - 1,35 ✅ 2-1

Sytuacja w obu klubach zupełnie odmienna, inne nastroje, ambicje, umiejętności.
Lugano walczy o bezpośredni awans do Super Ligi. Jest na pozycji wicelidera, ma dwa mecze zaległe i 5 punktów straty do Vaduz. Może zatem udać się już wkrótce przeskoczyć głównego rywala. U siebie Lugano notuje bilans 6-1-1. Pierwsze dwa mecze po przerwie wygrane.
Schaffhausen walczy raczej o utrzymanie, powinno się udać. Bilans na wyjeździe 1-1-5. Pierwsze dwa mecze po przerwie przegrane.
Same statystyki praktycznie, ale wydaje się, że na chwilę obecną Lugano jest zdecydowanie lepszym zespołem i powinno sobie poradzić z rywalem. Dodam, że póki co obie drużyny grały ze sobą 8 razy (6-1-1 na korzyść Lugano), a dzisiejsi gospodarze wygrali wszystkie 4 spotkania, w których gościli u siebie Schaffhausen.

leon92mielonka 355

leon92mielonka

Użytkownik
Vaduz - Kriens | Typ: Vaduz - 1,35 ✅ 2-1

Szwajcaria, 2. liga.
Mecz lidera z zespołem, który jest na 10. pozycji. Gospodarze mają duże aspiracje i szanse. Awans do Superligi jest bardzo możliwy, ale trzeba wciąż kompletować punkty. Sytuacja skomplikowała się nieco po porażce z Lugano. W tej chwili Vaduz ma 2 punkty przewagi właśnie nad Lugano, ale jeden mecz więcej. Wiadomo więc, że gospodarze muszą wygrywać seryjnie, aby utrzymać fotel lidera. Póki co wychodzi to znakomicie, Vaduz pewnie ogrywa słabsze zespoły, zbierając dobre noty. Dzisiaj naprzeciw lidera stanie Kriens. Mało znany klub, spokojnie grający sobie w piłeczkę. O utrzymanie może być póki co spokojny, forma wyjazdowa (2-4-4) raczej kiepska. Ogólnie typowy ligowy średniak, a z takimi Vaduz sobie w tym sezonie radzi bezproblemowo.
W meczu z Vaduz na pewno nie zagra Genc Mehmeti (P, 13/0), który obejrzał ostatnio czerwoną kartkę. W sumie to średniak, zresztą jak cały zespół przyjezdnych.

S 9

szczepx

Użytkownik
Piłka nożna - Szwajcaria 2 - 20:10
Pierwsza połowa: 0:1 ZWROT
Winterthur - Lausanne
typ: liczba goli w 1 połowie - over 1 (1 gol=zwrot)
kurs: 1,55
bukmacher: betsson

We wszystkich 11 ostatnich meczach między tymi drużynami padł przynajmniej 1 gol do przerwy, 5 natomiast padły 2 lub więcej. w 7 z tych meczów Tylko 1 mecz zakończył się wynikiem poniżej 2,5 gola (1-1) Ostatnie 20 meczów gospodarzy - 6/20 bez bramek do połowy, odpowiednio - 4/20 po stronie gości.
Według mnie na przynajmniej jedną bramkę do połowy jest bardzo duża szansa co da nam zwrot stawki. Uważam że warto zaryzykować na over 1 w 1 połowie bo znając specyfikę ligi szwajcarskiej, oraz poprzednie konfrontacje pomiędzy tymi drużynami liczę na minimum 2 gole.
Statystyki:
DATA | GOSPODARZE | WYNIK KOŃCOWY |GOŚCIE | DO POŁOWY
25/07/10 Lausanne 4-0 Winterthur (3-0)
18/03/10 Winterthur
5-2 Lausanne (2-1)
24/10/09 Lausanne
3-0 Winterthur (1-0)
22/03/09 Lausanne 1-1 Winterthur (0-1)
02/09/08 Winterthur
4-1 Lausanne (2-1)
09/12/07 Lausanne 1-
3 Winterthur (1-3)
22/09/07 Winterthur
3-1 Lausanne (1-0)
28/04/07 Winterthur
2-1 Lausanne (0-1)
22/10/06 Lausanne 2-2 Winterthur (1-0)
12/03/06 Winterthur 1-
2 Lausanne (0-1)
17/07/05 Lausanne
5-4 Winterthur (2-2)

lancev 984

lancev

Użytkownik
Piłka nożna Szwajcaria Challenge League
Spotkanie: Biel-Bienne – Delemont
Typ: over 2,5
Kurs: 1.48
Buk: Bwin
Analiza:

Obie drużyny grają bardzo overowo. Taki mają styl i niezależnie od przeciwnika zawsze w meczach z ich udziałem pada mnóstwo bramek. Przykładami niech będą takie pojedynki jak:
Delémont 3 – 3 Aarau, Yverdon Sport 1 – 4 Delémont, Vaduz 6 – 1 Delémont, Biel-Bienne 7 – 1 Aarau, Biel-Bienne 2 – 3 Lugano, Wil 3 – 2 Biel-Bienne. To oczywiście tylko przykłady, takich wyników mamy pełno wśród meczy z udziałem tych drużyn. Jak widzimy obie potrafią strzelać, jak i tracić masę bramek. Dodatkową motywacją dla piłkarzy będzie to, iż te dwie ekipy są usytuowane koło siebie w tabeli i z pewnością Biel będzie chciało wspiąć się na wyższe miejsce, a Delemont tego miejsca nie oddać. Faworytem wydają się być gospodarze, bo przyjezdni przegrali ostatnie 3 swoje mecze. Ja jednak nie będę ryzykował typu na zwycięzcę, bo przy tak overowo grających drużynach wszystko może się zdarzyć... oprócz jednego – underu. Kurs mimo wszystko dobry, czego potwierdzeniem jest chociażby 1.36 w Bet365.

leon92mielonka 355

leon92mielonka

Użytkownik
Lugano - Yverdon
- Spotkanie lidera z ostatnim zespołem, Lugano gra kapitalnie, wygrywa mecz za meczem, ale przewaga nad drugim Vaduz wynosi tylko punkcik więc cały czas trzeba kompletować punkty.
- Dzisiejszy mecz nie powinien należeć do najtrudniejszych dla Lugano. Na własnym terenie ta ekipa notuje bilans 8-1-1
- Yverdon ma coraz mniejsze szanse na utrzymanie. Do bezpiecznego miejsca traci już 7 punktów.
- Ostatnie zwycięstwo z pogrążonym w kryzysie Delermont raczej mnie nie przekonuje. Ogólna forma jest przeciętna i nic nie wskazuje, żeby goście nagle dostali skrzydeł i zaczęli raczej grać.
- W pierwszym meczu tego sezonu na wyjeździe Lugano potrafiło rozgormić Yverdon 4-0
Podsumowanie
Yverdon nie ma żadnych atutów w walce z liderem. Na własnym terenie nie widzę możliwości aby gospodarze stracili punkty. Wszystko wskazuje na Lugano i lider powinien potwierdzić swoje aspiracje wysoko ogrywając głównego kandydata do spadku.
Typ:
Lugano 3-0 Yverdon
✅
(2-1)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom