>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

SZUKANIE OKAZJI!!!!

D 16

djorkaef

Użytkownik
Witam, na BETFAIR gram około 5 lat. Jeżeli powiem z jakim skutkiem to nikt mi nie uwierzy poza tym nie będę wszystkiego zdradzał. Założyłem temat abyśmy dzielili się okazjami kupna kursów. Na razie tyle wystarczy, moja pierwsza propozycja:

PUCHAR TURCJI GODZ. 19:30

SIVASPOR-ANKARASPOR

UNDER 6,5

Na layu jest 1,02 w kwocie 3148 było więcej ale sam wziąłem 1000 wydając na to 20 euro . Moim zdaniem jest to super okazja biorąc pod uwagę kurs na under 2,5 który powinien ustablizować się między 2,3 2,5 oraz biorąc pod uwagę zdecydowanego faworyta jakim jest 5 w 1 lidze SIVASPORR który gra z pierwszym w tabeli ale 3 ligi.

Jedyne ryzyko jest takie że jest to rynek mało stabilny więc nie wiadomo czy w ogóle będą jakieś transakcje i jak w zasadzie ustabilizuje się kurs na under 2,5. w każdym razie dużo tutaj się nie ryzykuje. W najgorszym wypadku można uciąć straty o połowę kupując back 1,01. Sam ustawiłem 5000 euro na layu 1,01

Piszę o tym po to żeby jak najwięcej ludzi wykupiło 1,02

Proszę korzystać póki jeszcze można. Komentujcie!!!

Otrzymane punkty reputacji: +2
hagis 369

hagis

Użytkownik
Zeby bylo Ciekawiej dzis dorzuce cos od siebie

Burnley v West Ham
Under 5.5 Goals = Lay 1.06

Birmingham v Stoke
Under 5.5 Goals = Lay 1.05

D 16

djorkaef

Użytkownik
Więc tak, pół godziny do rozpoczęcia meczu, wg moich przewidywań 1,02 wzięte dość szybko, ja sam wziąłem 2000, ustawiłem się na 1,03 back i cały czas czekam aktualnie zostało mi do wzięcia 1101,7. Jeżeli wszystko się przyjmie to jestem z tego rynku 20 euro na plusie. Teraz pobierane jest 1,03 więc wszyscy co kupili lay 1,02 ustawili sie na 1,03 i czekają, zobaczymy.

hagis 369

hagis

Użytkownik
Zeby bylo Ciekawiej dzis dorzuce cos od siebie

Burnley v West Ham
Under 5.5 Goals = Lay 1.06⛔

Birmingham v Stoke
Under 5.5 Goals = Lay 1.05✅
Burnley v West Ham = ⛔10 funtow

Birmingham v Stoke = ✅ 200 funtow
???? to sie nazywa okazja

D 16

djorkaef

Użytkownik
Zobaczcie mecz o 11 z gruzinskiej 3 ligi:

FC SASCO II - FC MARK STARS

SASCO OSTATNIE 16 MIEJSCE, MARK STARS 5 MIEJSCE.
Bardzo wysoki kurs na gości oraz, bardzo wysokie kursy na wszystkie overy.
Aktualnie over 2,5 jest w granicach 2, a ostatnie mecze MARK STARS TO NP:
12-1
7-0

z drużynami wyżej w tabeli niz sasco

D 16

djorkaef

Użytkownik
SERBIA U19- KAZAKHSTAN U19 GODZ.13

UNDER 6,5 WZIĄŁEM LAY 1,04 ZA PONAD 600 EURO. JEST JESZCZE 1.05 1500 EURO. PATRZĄC NA BARDZO WYSOKI UNDER 2,5 OKOŁO 3, UNDER 6,5 POWINIEN BYĆ WIĘKSZY KORZYSTAJCIE!!!

K 66

kanarek

Użytkownik
Wszystko fajnie, ale temat powinien się nazywać &quot;Szukanie Jeleni&quot;
Nie zrozum mnie źle, bo doceniam twój styl gry, ale może napisz jasno, że ten temat po pierwsze służy napędzaniu ruchu na takim czy innym rynku, a po drugie dzięki forsie ludzi z forum ty masz poduszkę powietrzną. Kupujesz pierwszy, więc i kontrujesz jako pierwszy.
W skrócie wygląda to tak: &quot; Kupcie LAY 1,04 - waaaarto, ale kupcie też 1,05 (tam stoje z kontrą).Zamykasz przeważnie preplay. Czyli ty oddasz z zyskiem - oni niekoniecznie, bo to zbyt male rynki, żeby każdy wyszedł na swoje.

D 16

djorkaef

Użytkownik
Może i masz trochę racji, ale zwróć uwagę na to że za każdym razem kto mnie posłuchał i zdążył zakupić póki była okazja to musiał zarobić. Rynki zachowywały się tak jak przewidziałem.

D 16

djorkaef

Użytkownik
Zwróćcie uwagę na mecz o 12 35 CHINY-INDONEZJA

UNDER 6,5 OBECNIE NA LAYU JEST 1,07
UNDER 7,5 OBECNIE NA LAYU JES 1,03

Wydaje mi się biorąc pod uwagę kurs na under 2,5 oraz kurs na 1 ze under 6,5 oraz 7,5 musi urosnąć.
Choć muszę przyznać ze w tym przypadku mam mieszane uczucia, nie jestem az tak pewny jak w poprzednich propozycjach, zobaczymy.

Do góry Bottom