0 himen1989 Użytkownik Wrzesień 20, 2008 #1 cześć szukam telefonu nokia do 400 zł. Nie wiem jaki model wybrać, bo jest ich tak dużo. Dawajcie swoje propozycję. Z góry dzięki
cześć szukam telefonu nokia do 400 zł. Nie wiem jaki model wybrać, bo jest ich tak dużo. Dawajcie swoje propozycję. Z góry dzięki
3,1K easy Forum VIP Wrzesień 20, 2008 #3 SE k800i niezly , sam go mam , polecam .. Nowy czy uzywany ma byc ?
L 72 loozer21 Użytkownik Wrzesień 20, 2008 #4 no SE nie jest zły ale jesli chodzi o nokie do 400zł jesli ma byc nowy to nokia 6300 a jesli uzywany to nokia n73. Pozdro
no SE nie jest zły ale jesli chodzi o nokie do 400zł jesli ma byc nowy to nokia 6300 a jesli uzywany to nokia n73. Pozdro
0 matsta1 Użytkownik Wrzesień 20, 2008 #5 Na takie pytania szybciej znajdziesz odp na forum poswieconym kom. Jesli ma to byc tel do rozmow, solidny i wysokiej jakosci to polecam nokie 6233
Na takie pytania szybciej znajdziesz odp na forum poswieconym kom. Jesli ma to byc tel do rozmow, solidny i wysokiej jakosci to polecam nokie 6233
0 damiankozak Użytkownik Wrzesień 21, 2008 #6 Na takie pytania szybciej znajdziesz odp na forum poswieconym kom. Jesli ma to byc tel do rozmow, solidny i wysokiej jakosci to polecam nokie 6233 Kliknij aby rozwinąć... Również polecam 6233 i nie tylko do rozmów ???? aparat 2 mega, kręci filmiki w roz. 640x480 co daje bardzo dobrą jakość jak na telefon i muzyka gra w nim naprwade bardzo głośno.
Na takie pytania szybciej znajdziesz odp na forum poswieconym kom. Jesli ma to byc tel do rozmow, solidny i wysokiej jakosci to polecam nokie 6233 Kliknij aby rozwinąć... Również polecam 6233 i nie tylko do rozmów ???? aparat 2 mega, kręci filmiki w roz. 640x480 co daje bardzo dobrą jakość jak na telefon i muzyka gra w nim naprwade bardzo głośno.
N 0 novoo Użytkownik Wrzesień 22, 2008 #7 a musi być nokia? Ja np. zdecydowalem sie wyprobowac motorole i powiem ci, ze calkiem solidna ta motka. Ja akurat mam u9.
a musi być nokia? Ja np. zdecydowalem sie wyprobowac motorole i powiem ci, ze calkiem solidna ta motka. Ja akurat mam u9.