>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Szukam przeciwnika do pojedynku

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
lepiej z toba o pieniadze nie grac co pokazała sprawa z ghs.
chcesz grac to mozemy grac o prestiz
po co grac o prestiz to przeciez strata czasu moim zdaniem, grajac o pieniadze analizujesz typy dokladniej i dluzej nad nimi myslisz ;for fun to raczej zabawa dla dzieci ktore nie maja co robic i nie maja tez kasy zaby stanac do pojedynku takie jest moje zdanie , jesli chcesz mozemy zmierzyc sie w pojedynku nawet o symboliczne 100zl , jesli Ci to pasuje napisz do mni na pw.

gusto 695

gusto

Forum VIP
Ktoś chętny do pojedynku tenisowego na takich zasadach jak mój pojedynek z Prasą?? Jeśli tak, pisać na PW. ???? Oczywiście możemy zmniejszyć/zwiększyć ilość dni i kasę, o którą gramy ????

k.@.m.i.l 0

[email protected]

Użytkownik
Piszę, szukam a chętnego do pojedynku znaleźć nie mogę.
Preferuję pojedynek na zasadach: wszystkie dyscypliny, typy/kursy z ustalonego bukmachera, czas trwania: 7 dni.
Proszę pisać na PW z ewentualną propozycją.

gusto 695

gusto

Forum VIP
Ponawiam prośbę. Ktoś chętny do pojedynku tenisowego na takich zasadach jak mój pojedynek z Prasą?? Jeśli tak, pisać na PW. ???? Oczywiście możemy zmniejszyć/zwiększyć ilość dni i kasę, o którą gramy ???? Ostatecznie może być tez pojedynek na inne dyscypliny sportu, albo na dowolne typy. Nie bójcie się, piszcie śmiało :jezora:

Do góry Bottom