>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Fortuna bonus

Szukam któregoś z użytkowników tego forum.

Status
Zamknięty.
B 0

benek1987

Użytkownik
No właśnie, temat mówi sam za siebie. Swego czasu był tu użytkownik, który w podpisie miał link do skanu swojego kuponu, na którym to z 5 zł wygrał ponad 5 tysięcy. Jeśli takowy się odnajdzie (a zwłaszcza ten link) - prosiłbym o poinformowanie na PW.

Będę niezmiernie wdzięczny.

szymonbee 110

szymonbee

Użytkownik
a co tez chcesz wykorzystac jego kupon i wystawic na allegro?? juz bylo takich kilku ktorzy to zrobili, to jest akurat chamstwo!!!

B 0

benek1987

Użytkownik
a co tez chcesz wykorzystac jego kupon i wystawic na allegro?? juz bylo takich kilku ktorzy to zrobili, to jest akurat chamstwo!!!
Czy Ty jesteś niepoważny ? Na forum, na którym się udzielam, ostatnio ktoś postawił tasiemca za dwa złote i odezwały się głosy, że nigdy mu taki kupon nie wejdzie. No to miałem zamiar im pokazać, że jednak zdarzają się sytuacje, kiedy z małej kasy można dużo zyskać.

Na Allegro.. Też wymyśliłeś :roll:

B 0

benek1987

Użytkownik
To nie znaczy, że ja tak robię. Nie będzie mnie bezpodstawnie oskarżał byle pionek.

A temat do zamknięcia, gdyż uzyskałem stosowne informacje.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom