>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

szukam kogoś kto zna bwin od podszewki

Status
Zamknięty.
L 0

lukasssss

Użytkownik
Witam wszystkich na forum!
Mam dość nietypowy problem. Zapewne wyda Wam się dziwne, no ale różne dziwy chodzą po świecie ????
Do rzeczy:
Założyłem się z kuzynem o dość nietypowy zakład. Wmawiał mi ciągle, że potrafi ukryć środki na bwin nie wypłacając ich, tak aby stan konta był niemalże zerowy. Ku memu zaskoczeniu wchodząc dzisiaj na konto, zauważyłem że udało mu się to.
Aby wygrać, muszę teraz znaleźć moje pieniądze.
Pytanie do Was:
Gdzie mogą być?
Jeśli ktoś mi pomoże i wygram zakład, odpalę dyszkę na dowolne konto bankowe od wygranej z zakładu ????
Na znalezienie mam czas do jutra wieczorem. Oczywiście jeśli nie znajdę, on mi zwróci pieniądze a ja przegram zakład ;/

konrado 215

konrado

Użytkownik
wejdz w moje konto i operacje na koncie i tam pierwsza pozycja powinno byc napisane na co poszly pieniadze przeczytaj to i zobacz czy to moze tam ulokowal kase

L 0

lukasssss

Użytkownik
dzięki za odpowiedź niestety tam nic nie ma.
niby przeczesałem wszystkie operacje, moje zakłady, itp itd wzdłuż i w szerz i nic :/

konrado 215

konrado

Użytkownik
bo w operacjach na koncie powinno byc to i wszytsko co tylko mozna z piniedzmi zrobic wiec nie wiem, jak juz znajdziesz albo powie ci to napisz (tak z ciekawosci) gdzie to bylo.

L 0

lukasssss

Użytkownik
niestety też nie wykupił żadnych &quot;chips&quot;ów. Ok Konrado dzięki za pomoc ???? właśnie też się zastanawiam, nie wiem czy nie będę musiał spasowac ;/
PROSZĘ O USUNIĘCIE TEMATU!! nowy temat w innej kategorii

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom