>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Szukam butow x]

komarr 4

komarr

Forum VIP
Czesc.

Przymierzam sie do kupna butow na nadchdzaca zime/wiosne/lato. Moze ostatnio kupiliscie jakies? Bo przegladam allegro i nic ciekawego wybrac nie moge, szukam adidasow jakichs and1, nike itd itp wiec jak znacie jakies fajne laczki to polecajcie ;)

damianmularczyk 0

damianmularczyk

Użytkownik
Puma Drift Cat, mam je i roxują... teraz cena spadla z 300 (jak ja kupowalem) do 190 takze nie jest zle.
EEE takie pumaski już nie modne są :-D Mi już się strasznie przejadły sam w nich śmigałem trochę. Ale butki wygodne nie powiem tylko uważaj bo na allegro od chu** podrób

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Pumaskami się żyga bo wszystkie są ferrari a to nie jest ferrari i to w nich lubie najbardziej, poza tym są one z kolekcji 2007:p

komarr 4

komarr

Forum VIP
kompletnie nie podobaja mi sie takie buty, wydaja mi sie takie... no jakby to powiedziec zeby nie obrazic pedalow... malo meskie ! O tak, wydaja mi sie mało meskie. ???? (dzolk ale nie podobaja mi sie takie buty :p )

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
no... w ostatnim czasie dwie laski ode mnie ze sql se je kupily, ale zapewniam, ze i na nodze meskiej, jak i damskiej te buty prezentują sie bardzo dobrze, ogolnie punki stylowo i jezeli chodzi o wygodę są bardzo dobre

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Polecam ci Buty z Umbro bądz Lonsdale sam takie noszę i bardzo je chwale sobie podobnie jak NIKE.
Tym bardziej jeśli masz możliwosc sprowadzenia z Anglii (jakiś znajomy etc.), a sporo na tym zyskasz ;). Wiem bo sam będąc na wakacjach w tym pięknym kraju przywiozłem sobie sporo nowych rzeczy :spokodfhgfh:
Muszę przyznac rację dobermanowi :] . Widziałem wiele modeli butów z Lonsdale, Umbro, Fila i były naprawdę solidnie wykonane. Niestety nie były za bardzo w moim typie. Ale i tak polecam :-D

dj_arti 185

dj_arti

Użytkownik
Witam Komarr !! ;)
Ja mam do sprzedania coś takiego:
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=272291905

Kolory: Czarno/Białe ;) Za kilka minut wrzuce własne fotki.
Na allegro za 289 zł, ja sprzedam za 200 ;) Nieużywane !!
Nowe, sprowadzone z USA. Dostałem od taty rok temu, ale
ja śmigam w butach typu Puma Ferrari itp ;) Więc takie mi
nie leżą, w tym roku postanowiłem je sprzedać, bo sobie
o nich przypomniałem. Cena sklepowa.. Około 500 zł (cena
z tamtego roku, nie wiem czy sie utrzymuje do tej pory).
Tak jak pisalem powyżej mnie interesuje kwota 200 pln ;)

Pozdrawiam !! (Za kilka minut wkleje fotki).
EDIT: Fotki moich:

;)

Do góry Bottom