>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Szukam buka

R 0

razorek212

Użytkownik
Proszę o wypowiedzenie się tylko osób,którzy są skłonni odpowiedzieć na moje pytania.
Szukam buka(prócz bah,betgun,sportingbet i unibet) który :
- dosyć szybko wypłaca pieniądze na konto bankowe
- najlepiej nie ma weryfikacji(choc,jezeli trzeba to juz trudno,zweryfikuje)
- wplacac mozna za pomocą wiecej niz 1 adres skrill
- nie ma takiej sytuacji ze jezeli sie wplaci skrillem to i trzeba wyplacic skrillem( zeby mozna bylo wplacic np skrillem i wyplacic przez konto bankowe)

Prosze tylko powazne osoby o wypowiedz,pozdrawiam

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Proszę o wypowiedzenie się tylko osób,którzy są skłonni odpowiedzieć na moje pytania.
Szukam buka(prócz bah,betgun,sportingbet i unibet) który :
- dosyć szybko wypłaca pieniądze na konto bankowe
- najlepiej nie ma weryfikacji(choc,jezeli trzeba to juz trudno,zweryfikuje)
- wplacac mozna za pomocą wiecej niz 1 adres skrill
- nie ma takiej sytuacji ze jezeli sie wplaci skrillem to i trzeba wyplacic skrillem( zeby mozna bylo wplacic np skrillem i wyplacic przez konto bankowe)

Prosze tylko powazne osoby o wypowiedz,pozdrawiam
Napiszę tak. Widać, że nieco kombinowane to wszystko i obecnie na rynku będą trudności ze znalezieniem takiej firmy.

Weryfikacja to standard i każdy tego wymaga prędzej czy później. Wypłata na konto bankowe trwa między 2 a 3 dni robocze niemal wszędzie. Wpłacanie przez więcej niż jedno konto skrill to rzadkość. Kwestia wpłaty przez Skrill i wypłaty na konto zależy tylko i wyłącznie od danej firmy. Ja np. nie miałem swego czasu kłopotu w Unibecie czy Sportingbet. Teraz używam tylko Skrill do wszystkiego.

A z tego co widzę to być może zadowoli Cie Betsafe, ale to musisz napisać do suportu i zapytać o ww. kwestie.

Do góry Bottom