>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Szukam bezproblemowych buków, co wybrać?

dnl9 0

dnl9

Użytkownik
Nie znam się za bardzo na bukach, do tej pory korzystałem tylko z bah, dlatego chcę zapytać użytkowników innych buków o to, które sprawiają najmniej kłopotów. Chodzi mi o to aby po wpłaceniu kasy, mnożąc ją, móc ją odrazu wypłacić, i nie mieć przy tym żadnych kłopotów, nie zostać poproszonym o jakieś skany dowodów itp. Wiem, że można przewertować wszystkie regulaminy, ale nie chce sobie zaprzątać w głowie, wole zapytać innych użytkowników jak to jest w praktyce. Z góry dzięki za odpowiedzi.

dnl9 0

dnl9

Użytkownik
eh... jakby to powiedziec, nie szukam buka do puszczania kuponów za pare złoych, liczac ze bede na jakis plus, chciałbym obracac kwotami rzedu tysiecy, dokładniej mnożyć je kilka razy, dlatego tu moje pytanie, gdzie bedzie najmniej problemów. jakbym szukał buka zeby sobie pograc to bym zapytał jaki buk jest ogółem najlepszy.

kondor 28

kondor

Użytkownik
Spoko masz pinacle,tobet, unibet, z tym, że jeśli to te&#39; kilka tysiecy&#39; to w czym przeszkadza wysylanie skanow? bo to jest conajmniej śmieszne.

maciekdmd 6

maciekdmd

Użytkownik
własnie o to chodzi zebys nie kierowal sie gdzie nie trzeba skanu dowodu tylko gdzie nie ma problemów jak masz duzo kaski to pinnacle albo bet365

dnl9 0

dnl9

Użytkownik
no dobra skany jak skany, wolałbym bez tego, ale spoko. najwazniejsze jest aby moc mnozac kase odrazu ja wypłacac bez wiekszych problemow. czyli najlepsze w tym wypadku beda pinnacle, tobet, unibet, bet365?

kondor 28

kondor

Użytkownik
Obiektywnie chyba pinnacle naj, ale reszta po weryfikacji jestes juz czysciutki i mozesz mnozyc, w tobecie wystarczy dowód.

cajtodoro 0

cajtodoro

Użytkownik
dnl9 - może najpierw określ dyscypliny na których planujesz pomnażać swoje pieniądze, jesli to np. jakaś egzotyczna piłka nożna, to na takim bet365 na dzień dobry dostaniesz limit kilkaset Euro, tak maja i już. Poza tym, czy chcesz swoją gre oprzeć o LIVE, czy tylko bazować na ofercie przedmeczowej. Co mnie zastanawia, to fakt pominiecia przez ciebie jakości oferowanych kursów (choć znaleźć lepszego szalbierza od Bah to sztuka), chyba że będziesz grał &quot;typy z dobrego źródła&quot;, wtedy to nie jest aż tak istotne.
Ze swojej strony moge polecic BF - najwyższe kursy i brak limitów, niestety, na mniej popularnych dyscyplinach nie pogra się za grubo (brak odpowiednich rynków).

dnl9 0

dnl9

Użytkownik
tak jak napisałes, mam pewne typy, także oferowane kursy nie graja dla mnie wiekszej roli, wole sie skupic na tym aby moc spokojnie obracac pieniedzmi. a to co gram to głównie piłka nożna, jakieś 1 i 2 ligi węgierskie, szwedzkie, chorwackie itd. wiec tez dobrze by bylo gdyby oferta u buka była calkiem obszerna.

dnl9 0

dnl9

Użytkownik
dobra a jeszcze takie pytanie bo w sumie to nie wiem nadal, jak to jest w tych bukach, czy wszedzie jest tak, że jak wpłacę kasę, pomnożę ją pierwszym zakładem to moge już ją wypłacać? czy jakies buki moze wymagaja obrotu (pomijając bonusy z któych nie chce korzystać)?

i czy przy ciagłym mnożeniu pieniędzy na jakimś buku mogę mieć jakieś problemy, w jakich kwotach moga zaczynać się takie zagrożone granice? jak to jest z tymi limitami w bukach?

cajtodoro 0

cajtodoro

Użytkownik
Jesli będziesz rzeczywiście stawiał po ok. 1000PLN na zdarzenie i wygrywał, to prędzej niż później dostanies limity wszędzie (oprócz BF). W końcu będziesz musiał się posiłkować &quot;innymi&quot; kontami aby dalej prowadzić gre.
Proponuje usiąść w najbliższy weekend i porównać dostępność interesujących cię zdarzeń u w/w bukmacherów. Jeśli będziesz na Betfair, zwróć uwage na to za ile możesz obstawić (podają w GBP), jeśli grają Szwedzi o 18, nie sugeruj się danymi z 15. Im blizej meczu, tym więcej dostępnej kasy na rynkach BF.

dnl9 0

dnl9

Użytkownik
ok a kiedy takie limity moga nastapic? nie bedzie takiej sytuacji ze cos sie moze stac z moja kasa tylko co najwyzej juz po wygranej dostane jakis limit?

cajtodoro 0

cajtodoro

Użytkownik
Teoretycznie tak, ale pamietaj że każdy bukmacher ma regulamin tak skonstruowany, że sam diabeł Boruta nie zrobiłby tego lepiej. To nie ty masz zarabiac na nich, tylko oni na tobie, zechcesz to zmienić, na efekty czekał długo nie bedziesz.

dnl9 0

dnl9

Użytkownik
Teoretycznie tak, ale pamietaj że każdy bukmacher ma regulamin tak skonstruowany, że sam diabeł Boruta nie zrobiłby tego lepiej. To nie ty masz zarabiac na nich, tylko oni na tobie, zechcesz to zmienić, na efekty czekał długo nie bedziesz.
wiadomo, ze buk ma w interesie to zeby mnie z kasy zgolic anizeli dac mi cos zarobic, ale bede sie starał ostroznie grac, najlepiej rozłoże to na kilka buków, o ile bede miał jakies typy.
jak na razie dzieki za pomoc wszystkim.

S 11

support75

Użytkownik
jeśli zależy Ci na polskiej obsłudze to polecam bet365.
Wypłata w jeden dzień po zleceniu. Skan chcą tylko raz.
Oferta live bardzo dobra.

bah uwazam, ze jest zlym wyborem. Bardzo słabe kursy, oferta tez niezaciekawa.

dnl9 0

dnl9

Użytkownik
na takie granie jak moje bah jest całkiem przyzwioty. moze kursy sa zanizone, w ofercie sie nie orjetuje, ale nigdy mi nie brakowało żadnego zdarzenia, do tego nie ma w ogóle problemów z wypłacaniem kasy, nie trzeba skanów ani nic takiego i ogólnie wszystko jest ok.

S 11

support75

Użytkownik
no ok moze oferta to sprawa indywidualna. Jednego zadowoli drugiego nie.
Kursy mają duże znaczenie bo od nich zależy nasza wygrana.
Jak będziesz stawiał jakiś kupon porównaj kursy z innym bukiem i zobacz w przeliczeniu na złotówki ile tracisz.

Do góry Bottom