0 fcbfcp Użytkownik Październik 18, 2008 #2 Dzieki Ted za temat. Ja 7 miesięcy cwiczylem Vale tudo. Jest to sztuka walki wymagająca sporego poswiecenia ale przynoszaca efekty. Jak u Was z tym?
Dzieki Ted za temat. Ja 7 miesięcy cwiczylem Vale tudo. Jest to sztuka walki wymagająca sporego poswiecenia ale przynoszaca efekty. Jak u Was z tym?
12,8K ted Forum VIP Październik 18, 2008 #3 Cwiwczyłem MT koło roku, teraz kontuzja kolana dosyc długo ale wracam chyba na zapasy/BBJ albo w najgorszym wypadku boks
Cwiwczyłem MT koło roku, teraz kontuzja kolana dosyc długo ale wracam chyba na zapasy/BBJ albo w najgorszym wypadku boks
0 matex Użytkownik Październik 18, 2008 #5 ja natomiast kilka lat temu trenowałem przez mniej wiecej 3-4 lata karte kyokushin ????
9 ucubucu Użytkownik Październik 18, 2008 #7 od szczura pokolei aikido, zapasy, karate, boks, obecnie sporty dyskotekowe he
30 jack4show Użytkownik Październik 19, 2008 #8 Ja trenuje na meczach hehe Kliknij aby rozwinąć... To podobnie jak ja ;] Kiedyś aikido .
2 2211kiler Użytkownik Październik 19, 2008 #9 Ja Karate od 10 latek i Ful contact pare latek do tego dochodzą sparingi u nas na góreczkach ????
68 krzysztof1985 Użytkownik Październik 20, 2008 #10 2,5 roku Ju Jitsu ???? fajne ale trzeba cierpliwości nie od razu Kraków zbudowano Pozdro