Powyższy typ na . Tym razem bezpieczniejsza opcja z niższym kursem była lepsza. 0:3 dla HeartsCisza w Szkocji na tym forum, jak makiem zasiał, także z okazji założenia konta i pierwszego posta proponuję typ na jutro. Wszystkie oczy zwrócone w stronę Ligi Mistrzów, gdzie tymczasem w Szkocji meczyk ligowy pomiędzy Dundee FC a Hearts. Gospodarze w tym roku kalendarzowym na swoim stadionie nie istnieją. 18 rozegranych spotkań w różnych rozgrywkach, zaledwie 3 wygrane, 2 remisy i aż 13 porażek. Drużyna gości puściła w niepamięć serie meczów bez zwycięstwa na wyjeździe z poprzedniego sezonu i obecnie na wyjazdach radzi sobie świetnie: 4 zwycięstwa i 1 porażka. Moim zdaniem łatwa okazja dla liderów na 3 punkty i utrzymanie przewagi nad Celtikiem. Oprócz tego sądzę, że warto również dodać liczbę bramek w tym meczu. Under 2,5 powinien siąść, aczkolwiek dla większej pewności można zagrać under 3,5 po dobrym kursie 2,2
Spotkanie: Dundee FC - Hearts
Typ: 2/-2,5
Kurs: 3,5
Bukmacher: fortuna
Powodzenia ????
To ja gram NO BTTS , analiza taka jak Twoja z tym że końcówkę zmieniam na to że St Mirren nie strzeli bo ryzyko jest ale słupki , poprzeczki , dzień konia bramkarza , gorsza skuteczność , łatwiej nie strzelić niż strzelić ????Witam.
Nikt tu nic nie pisze,więc ja tu napiszę parę słów.
Celtic-St.Mirren
Typ-btts
Kurs-2.75.
Jak zobaczyłem taki kursik to nie mogę być obojętny i go nie zagrać.
Wiadomo kto tu jest faworytem,gospodarze wygrywają prawie wszystko,a u siebie to już 9-0-0 br.26-4.
U gości wygląda to o wiele gorzej bo 1-2-7 br 8-23,ale ostatnie 5 meczy na wyjazdach goście min tego 1 gola strzelali,a w ostatnim meczu z Celticiem było 4-1 dla dzisiejszych gospodarzy.
Ryzyko jest ale kurs też więc tak gram,samobój,karny,czy spalony,wszystko się może zdarzyć.
Analiza taka jak moja????To ja gram NO BTTS , analiza taka jak Twoja z tym że końcówkę zmieniam na to że St Mirren nie strzeli bo ryzyko jest ale słupki , poprzeczki , dzień konia bramkarza , gorsza skuteczność , łatwiej nie strzelić niż strzelić ????
Scott BainWitam, czy ktoś posiada może już skład Celticu na ten mecz? W bramce Bain czy Gordon??
Jesli będę trafiał to na pewno będę jeździł nią szybciej niż Ty kiedy nie będziesz trafiał tych swoich kursów z kosmosu ???? a chyba wiadome co łatwiej trafićAnaliza taka jak moja????
To jesteś super typerem skoro nie możesz przejść obojętnie obok kursu 1.35 bo taki jest na No Btts.
Jak będziesz grał po takich kursach to myślę że już nie długo BMW nową będziesz jezdził.
Gratulacje już z góry.
Nie mam więcej pytań.Jesli będę trafiał to na pewno będę jeździł nią szybciej niż Ty kiedy nie będziesz trafiał tych swoich kursów z kosmosu ???? a chyba wiadome co łatwiej trafić
Nie bądź zły że Ci nie weszło , po co szukać sensacji tam gdzie jej nie będzie ... ile razy takie coś trafisz ? Ja nie zachęcam do grania kursu 1,35 a jedynie odradzam granie kursów z kosmosu i tracenia na to kasy. Rozumiem że to nie moje pieniądze ale wysokich kursów polecam szukać w UFC a nie w piłce nożnej...Nie mam więcej pytań.
Każdy gra jak uważa,a jak chcesz zobaczyć jakie kursy się trafia to polecam zobaczyć dział ligi holenderskiej.Nie bądź zły że Ci nie weszło , po co szukać sensacji tam gdzie jej nie będzie ... ile razy takie coś trafisz ? Ja nie zachęcam do grania kursu 1,35 a jedynie odradzam granie kursów z kosmosu i tracenia na to kasy. Rozumiem że to nie moje pieniądze ale wysokich kursów polecam szukać w UFC a nie w piłce nożnej...