>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Szczęśliwe Liczby

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Nowy sposób gry w Fortunie

do tego opcja chybił trafił ;) co o tym sądzicie?/, ja myślę że jeśli trafi się w miarę konkretne mecze w kilku ligach w mniej więcej podobnym okresie to można coś trafić :razz:

jagr 234,1K

jagr

Użytkownik
tak tylko skurczybyki sie wycwaniły płaca od 6 a między 6 a 7 jest duża róznica za 6 wygrywasz 18 zł a za 718 jest sposób jesli ktoś dobrze z analizuje dany mecz to jest szansa że coś sie wygra ale jak by patrzyc to trzeba by było wszystkie 30 pod lupę wziąśc

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
tak szczerze to sprawdziłem ten sposób grania, teraz wydaje mi się ze to jak granie taśmami, raz się uda ale jest się i tak na minusie, gdyby zrobili że wygrana jest od 5 spotkań to jeszcze jeszcze ale 6,7,8 jest naprawdę trudno wytypować:-(

jagr 234,1K

jagr

Użytkownik
jak patrzyłem teraz na świeżo to jest coś bardzo ciekawego w tych liczba pokaże wam

1.Kolejka-5,6,7,13,21,25,26,28
2.Kolejka-1,6,10,11,14,21,26,27
3.Kolejka-2,3,10,13,18,19,20,29

Widziecie coś charakterystycznego wygląda to jak gra liczbowa podobna do tottka czy Multi-multi nie które liczby sie powtarzają (numery spotkań)

warto było by to przeanalizować przeciesz bukmacherzy po coś te liczby dali

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Konkurs - Do wygrania bilety na walkę Pudziana w Spodku. Graj i wygrywaj!!!

Szanowni klienci,
Wraz ze startem 4. kolejki „Szczęśliwych Liczb” ruszy nasz specjalny konkurs, w którym do wygrania są cztery podwójne bilety na 13 edycję Konfrontacji Sztuk Walki (KSW 13), która odbędzie się 7 maja 2010r. w katowickim Spodku.

Puść kupon na Szczęśliwe Liczby i zobacz Pudziana w akcji!!!

Konkurs przeznaczony jest tylko i wyłącznie dla członków Fortuna Klub Plus.

Aby wziąć udział w konkursie należy w dniu dodania 4. kolejki Szczęśliwych Liczb do oferty zawrzeć zakład za dowolną kwotę, a następnie zgłosić kupon do konkursu na stronie http://www.efortuna.pl
Zgłoszenie kuponu dokonuje się za pomocą specjalnego formularza podając: numer kuponu, numer karty Fortuna Klub Plus oraz adres e-mail.
Kupony będzie można zgłaszać tylko do końca dnia w którym 4. kolejka Szczęśliwych Liczb zostanie dodana do oferty.

Nagrody przeznaczone są dla czterech klientów, którzy zawrą zakład na 4. kolejkę Szczęśliwych Liczb za największą kwotę i prawidłowo zgłoszą numer kuponu na stronie http://www.efortuna.pl
W przypadku gdy kilku klientów zgłosi kupony o tej samej stawce decydować będzie czas przyjęcia kuponu - kto pierwszy ten lepszy!.

Nagrody:
Miejsce I – podwójne zaproszenie o wartości 390zł (Sektor Zielony H)
Miejsce II – podwójne zaproszenie o wartości 190zł (Sektor Czerwony J)
Miejsce III – podwójne zaproszenie o wartości 190zł (Sektor Czerwony J)
Miejsce IV – podwójne zaproszenie o wartości 190zł (Sektor Czerwony J)

Nagrody do odbioru w punkcie macierzystym.

Lista zwycięzców zostanie ogłoszona na stronie internetowej http://www.efortuna.pl dzień po zakończeniu konkursu. Każdy klient może zgłosić do konkursu tylko jeden kupon, należy więc pamiętać aby do wybrać kupon zawarty za najwyższą stawkę.

Pamiętaj promocja przeznaczona jest tylko i wyłącznie dla członków Fortuna Klub Plus!
Jeżeli jeszcze nie jesteś członkiem FKP przystąp do programu już dzisiaj aby nie stracić szansy na otrzymanie biletów.
myślę że jak ktoś mieszka w okolicach Katowic i ma do przegrania 200 pln to może skorzystac, w ogóle to jak kupić bilet w promocji ;)

Do góry Bottom