>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Szczęśliwa "5" - typy armina

A 356

arminvanbuuren

Użytkownik
Al Ittihad Jeddah v Al Shoalah X2 @2.25 30j ⛔ :zoltakartka:
Hajer v Al Shabab Riyadh 1X @2.62 30j ⛔ :zoltakartka:
Obie drużyny na które daje dawno nie wygrały. Tak eksperymentalnie.
Obstawiacie jak zwykle na własną odpowiedzialność.
Edit:Eksperyment ni e wypalił ????

A 356

arminvanbuuren

Użytkownik
Sparta Praga v Lyon @3.75 30j ⛔
Basel v Sporting X @3.50 30j ⛔
Hannover v Twente @2.00 30j ⛔
Helsingborg v Levante @2.00 30j ✅
Zawieszenie broni wykonuję. Za dużo typów i się pogubiłem.

A 356

arminvanbuuren

Użytkownik
Mallorca v Atletico Madryt typ BTS @1.90 50j
Sam nie wiem czego się spodziewać po tym meczu. Niby faworyci wygrywają w tej kolejce ale Malaga przegrała z Deportivo (przełamali się) a Celta , która znajduje się na niższej pozycji od Valladolid pokonała gości 3:1.
W meczu gdzie spotka się druga drużyna z szesnastą w tabeli ligi hiszpańskiej liczę na złamanie serii. No ale jakiej ?
Wygrana Mallorki na własnym stadionie czy może remis Atletico , którego nie widzieliśmy od miesięcy ?
Albo po prostu Atletico wygra co mnie cieszy ale dla mnie z drugiej strony jest nudne ????
Zawieszeni w Atletico są Falcao, Miranda oraz Turan. Trzech muszkieterów , którzy są geniuszami na polu walki. Wiem są jeszcze inni zawodnicy jak Adrian czy Diego Costa.
Po stronie Mallorki zabraknie Victora tego z 5 bramkami , Antonio Lopeza i Joe Victora.
W ostatnim meczu tychże ekip padł wynik 2:1 dla Mallorki.
Ciężko mi się zdecydować. Muszę sprawdzić składy , wtedy coś wybiorę.

A 356

arminvanbuuren

Użytkownik
Napoli v AS Roma typ X @3.75 50j ⛔⛔⛔ 4-1 A S Roma przy tylu strzała ch powinna coś więcej ugra ć .
Obie drużyny na podobnym poziomie. Dawno bez remisu.

A 356

arminvanbuuren

Użytkownik
Xerez v Freiburg typ 1DNB @3.75 50j ⛔⛔⛔???? 1-8 T yp beznadziejny. Mecz towarzyski w dodatku Xerez grał dzień wcześniej ...
Zobaczmy czy hiszpanie się obudzą.

A 356

arminvanbuuren

Użytkownik
Mallorca v Atletico Madryt typ BTS @1.90 50j
Sam nie wiem czego się spodziewać po tym meczu. Niby faworyci wygrywają w tej kolejce ale Malaga przegrała z Deportivo (przełamali się) a Celta , która znajduje się na niższej pozycji od Valladolid pokonała gości 3:1.
W meczu gdzie spotka się druga drużyna z szesnastą w tabeli ligi hiszpańskiej liczę na złamanie serii. No ale jakiej ?
Wygrana Mallorki na własnym stadionie czy może remis Atletico , którego nie widzieliśmy od miesięcy ?
Albo po prostu Atletico wygra co mnie cieszy ale dla mnie z drugiej strony jest nudne ????
Zawieszeni w Atletico są Falcao, Miranda oraz Turan. Trzech muszkieterów , którzy są geniuszami na polu walki. Wiem są jeszcze inni zawodnicy jak Adrian czy Diego Costa.
Po stronie Mallorki zabraknie Victora tego z 5 bramkami , Antonio Lopeza i Joe Victora.
W ostatnim meczu tychże ekip padł wynik 2:1 dla Mallorki.
Ciężko mi się zdecydować. Muszę sprawdzić składy , wtedy coś wybiorę.
✅✅✅ 1-1 Mecz na remis czyli kto grał progresją na X Atletico Madryt musi być w końcu zadowolony :p

A 356

arminvanbuuren

Użytkownik
Małe podsumowanie na 1 tydzień Stycznia.
Zacznę od tego , że jestem na minus. Oprócz typów , które wrzuciłem na forum (3 ostatnie bety definitywnie bez sensu) zagrałem inne , które dały mi skutek odwrotny do zamierzonego czyli utrata pieniędzy.
Typy , które tu podaję na prawdę gram. Są to jednak małe stawki , ponieważ bukmacherka to nie zabawa i trzeba uważać. Stawka 50j wzięła się stąd , że podoba mi się taka liczba a gram na chwilę obecną stawką 10-krotnie mniejszą.
Nic innego mi nie pozostaje jak życzyć wszystkim powodzenia.

A 356

arminvanbuuren

Użytkownik
ORL Magic v POR TBlazers typ 1 3.20 @60j ⛔⛔⛔ 119-125 Powiedzcie mi kiedy oni wygrają ? ????
Tak jak pisałem wcześniej: Gram progresją na Magików. Oby coś ugrali.

A 356

arminvanbuuren

Użytkownik
Rayo Vallecano v Getafe typ 1 @2.20 50j ✅ 3-1 Piękny mecz w wykonaniu Rayo ;)
Getafe dawno nie wygrało no ale co z tego skoro brak im dwóch podstawowych graczy ?
W sumie miałem olać ten mecz ale liczę na dobrą postawę gospodarzy.

Do góry Bottom