Wiele osób pisze do mnie na gg lub na PM i porusza temat wrzucania typów na krótko przed meczem.Więc jeśli o to chodzi to ta sytuacja raczej nie ulegnie zmianie.Moja doba ma tylko 24h a ja mam swoje obowiązki.Bukmacherka to nie jest całe moje życie i nie moge sie temu oddawac do reszty.Na co dzień prowadzę swoją działalność którą musze trzymać w ryzach zeby mi przynosiła zakładany dochód a żeby tak było musze temu poświęcac sporo czasu.
Tutaj na forum nie wrzucam nic z przypadku.Zanim coś podam do publicznej wiadomości dokladnie analizuje typ pod wieloma względami.Czasem to zajmuje 30min a czasem i 2-3h.Na forum podaje 1/3 swoich typów które gram także myśle ze nie jest tak źle.Typy staram sie wrzucać conajmniej 30minut przed meczem żeby był czas na reakcje.Wiem że to mało czasu jednak podkreślam ze typ jest wtedy dobrze przemyślany i przeanalizowany.Oczywiście jak mam wiecej wolnego czasu od pracy to staram sie podawac typ wcześniej przed rozpoczęciem jednak nie zawsze sie mi to udaje.
Także nie pozostaje nic innego jak zaakceptować tą sytuacje jaka jest.Fanatyk pozdrawia...