>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

System zmodyfikowany, ale skuteczny

N 0

neokhatarsis

Użytkownik
Powiem ci tak, niewazne, czy masz 20$, czy 1000$ to i tak wszystko predzej czy pozniej przegrasz ;] Przegram 60$ ? No spoko, dla mnie to tylko zabawa ????

pozdrawiam

B 0

bart78

Użytkownik
Oboje macie trochę racji... ale czemu nie wykorzystać możliwości pustych spinów... jak coś się źle dzieje przewińcie ruletkę o jakieś 50 spinów, może to ma szanse?;)

B 0

bart78

Użytkownik
No witam wczoraj wpłaciłem 47,06 euro (200 zł) zrobiłem sobie drinka ale przy drugim drinku zacząłem ostro obstawiać (nie mieszać ruletki z alkoholem nigdy!!!!!) i spadłem do 11 Euro
Dzisiaj ugrałem z 11 do 200,07 - na dowód zamieszczam scan!

Jak widać można też spaść, ale na dzisiaj koniec gry 150 to i tak dobry wynik dzienny;)

L 0

lopes

Użytkownik
Masz racje hazard i alkochol to nie jest dobry pomysł.....z 11 do 200....powiem szczerze że jestem pod wrazeniem... ???? Bardzo fajnie że system się sprawdza

F 0

funeris

Użytkownik
witam! bardzo chętnie dołączę się do dyskusji na temat ruletki.
mam już dość spore doświadczenie z kasynami on line jak również wieloma systemami czy programami do gry( np.roulette sniper) niestety z całą pewnością mogę stwierdzić, że gra w ruletkę nieuchronnie prowadzi do porażki. jeśli wygrasz to radzę wypłacić wszystko i nigdy nie wracać. zaoszczędzisz czas i pieniądze.
pozdrawiam i życzę szczęścia!

Do góry Bottom