>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

System ''Zmiana handicapów przez buki''

akagi 0

akagi

Użytkownik
Witam. Już od dłuzszego czasu moja gra na zakładach polega na typowaniu według zachowań rynku kursów. Efekt tego taki, ze Yield jest na zielono(może jeszcze wróce do ledwo zaczętego tutaj na forum tematu z moimi typami).

Ostatnio również, zacząłem przyglądac się zachowaniom bukmacherów względem zmian wystawianych przez nich handicapów. Póki co nie będe wdawał się w szczególy a skupię się na podawaniu typów. Potraktujcie to jako test, bez żadnych stawek póki co.

Dzisiaj do tego czasu wybrałem 5 typów z czego 2 już się zakończyły, 2 trwają a jeden będzie dopiero rozegrany. Podam je tutaj dla wygody bo postanowiłem sobie od tych właśnie typów sprawdzac efektu systemu. Jak pisałem wyżej na szczegóły jeszcze przyjdzie czas.

Co do samych typów to nie będą to same handicapy wbrew pozorom, tylko typy które wyłaniają się po maczaniu paluchów przez buki przy handicapach

Typ 1

Glatch(+3,5) - Srebotnik 2 @1,83 ✅

Typ 2

Kazachstan(+11,5) - Korea 2 @1,75 ⛔

Typ 3

Groenefeld(+4,5) - Hercog 2 @1,89 ✅

Typ 4

Chiny-Iran 1 @ 1,79 ⛔

Typ 5

Ejdesgaard(+6,5) - Malek 2 @1,65 ✅

akagi 0

akagi

Użytkownik
Jestem niesamowicie zadowolony z efektów. Te dwa mecze co nie weszły to była egzotyczna-towarzyska siatkówka, reszta to spotkania o stawke 3/3 ????

Pierwszy morał-nie grac nic z towarzyskiej egzotyki bo tam dzieją się cuda które rozumieją tylko zawodnicy ???? Pozostałem mecze-pięknie jednym słowem ????

Typ 6

Pennetta(-5) - Bondarenko 1 @1,71 ✅

Typ 7

Benneteau - Malisse 2 @1,70 ✅

Typ 8

Fish - Troicki(+2,5) 2 @2,10 ⛔

Typ 9

Bremen (Am) - Aalen X2 @1,65 ✅

Typ 10

Braunschweig - Sandhausen 1 @1,84 ✅ (tutaj miał teoretycznie iśc handi ale gdybym zagrał to jednak czystą jedynke i tak też zaznaczyłem)

PS. Ostatnie 2 typy dopisałem dopiero teraz bo forum nie chulało gdy to wybrałem. Jednak mam nadzieje, że nikomu to nie będzie przeszkadzac-to tylko test. Mógłbym odpuści te dwa ostatnie w sumie ale chcę miec tutaj wszystko uporządkowane. Oczywiście to się już raczej nie będzie zdarzac.

akagi 0

akagi

Użytkownik
Podsumowanie po 10 typach

Trafionych 7 ✅ , 3 nietrafione ⛔

Najmniejszy trafiony kurs: @1,65

Największy trafiony kurs: @1,89

A więc sami chyba widzicie, że idzie miec z tego pieniądze bo przypominam, że nie jest to moje pierwsze 10 typów - osobiste testy trwają jakiś czas a wyniki bardzo podobne, tj. 70-80%% skuteczności, biorąc pod uwage, że na &#39;&#39;analize&#39;&#39; jednego typu przeznaczam kilka minut ????

Pozostaje kwestia stawkowania i układania kuponów. Czy single, czy tez może zaryzykowac w duble na przykład? Jak sądzicie drodzy forumowicze...?

Weźcie pod uwagę te 10 typów(a w zasadzie powinienem napisac 7 bo takich egzotyków jak siatkarski turniej w Azjii to już nie będe grał - ale wiadomo, typ jest typ), ponieważ jak sami zobaczycie dalej, skutecznośc będzie się utrzymywała raczej.

akagi 0

akagi

Użytkownik
Typ 11

Simon(-3) - Kunitsyn 1 @1,95 ✅

Typ 12

San Antonio Silver Stars - Phoenix Mercury(-2,5) 2 @1,90 ✅

PS. Tutaj właśnie pojawiają się wątpliwości na przykład czy grac takie 2 single czy też ułożyc AKO na zwykłe typy bez handi, które wyniesie kurs @2,50.

Także liczę właśnie na Wasze porady dotyczące stawkowania przy uwzględnieniu trafianych kursów i skuteczności ukazanej w podsumowaniu powyżej.

akagi 0

akagi

Użytkownik
Prosił bym o niewypowiadanie się ludzi którzy nie umieją czytac ze zrozumieniem.

Wasze porady dotyczące stawkowania przy uwzględnieniu trafianych kursów i skuteczności ukazanej w podsumowaniu powyżej.

Z 1

zolw123

Użytkownik
hehehehe
Myślę że stawka powinna być adekwatna przy trafionych a wcześniej przy uwzględnieniu kursów po ukazanej skuteczności powyżej. ????

akagi 0

akagi

Użytkownik
Lepiej już w ogóle się nie wypowiadajcie.

Statystyka po 12 typach

9 trafionych ✅ , 3 nietrafione ⛔

Najmniejszy trafiony kurs: @1,65

Największy trafiony kurs: @1,95

Jest bardzo dobrze

akagi 0

akagi

Użytkownik
Typ 13

Zakopalova - Malek(+2,5) 2 @1,80 ⛔

Typ 14

Pironkova - Lapushchenkova(+4,5) 2 @1,80 ✅

Typ 15

Lech-Sparta X2 @1,50 ✅

Typ 16

Los Angeles Sparks - Chicago Sky(-2,5) 2 @1,90 ⛔

Jeśli coś jeszcze wybiorę to będę edytował przed rozpoczęciem danego spotkania.

akagi 0

akagi

Użytkownik
Statystyka po 16 typach

11 trafionych ✅ , 5 nietrafionych ⛔

Najmniejszy trafiony kurs: @1,50

Największy trafiony kurs @1,95

Do góry Bottom