>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

System Zakłady Live

kjuska92 11

kjuska92

Użytkownik
Forum przeglądam już długo, ale dopiero teraz się zarejestrowałem. Dziś na maila dostałem wiadomość ze stroną z systemem zakładów live. Nie moge wklejać linków więc usuńcie spacje. Co o tym myślicie ?
zakladylive. com

shagrath 45

shagrath

Użytkownik
próbujesz tu wypromować swoją strone ?
a po drugie czy tylko grasz na live końcówki pierwszej połowy i koniec spotkania czy jeszcze coś ?

pagni 138

pagni

Użytkownik
Jakiś czas temu też dostalem wiadomośc z tą stroną więc jest to prawda że ktoś rozsyła wiadomości z adresem tej strony

kjuska92 11

kjuska92

Użytkownik
próbujesz tu wypromować swoją strone ?

a po drugie czy tylko grasz na live końcówki pierwszej połowy i koniec spotkania czy jeszcze coś ?
Nic tutaj nie promuje, po prostu chciałem sie dowiedziec jakie macie zdanie na temat tego systemu, a jak nie masz nic konstruktywnego do dodania w temacie to sie nie udzielaj panie przekumaty.

rangizz 2,7K

rangizz

Użytkownik
Kiedyś dla zabawy chyba przez dwa dni obstawiałem tak samo mecze, tylko, że robiłem ako 2 - 3 spotkania za małe stawki. Grałem to bodajże progresją i poległem dość szybko. Co prawda obstawiałem na przypał ale nie wierzę, w jakieś specjalne analizy jeśli chodzi o takie stawianie. No nie wiem, aż nie chce się wierzyc, że średnio tylko co 87 typ był przegrany.

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Jeżeli grałeś ako to nei grałeś tym systemem. Może mieć to sens, jeżeli dobierasz mecze i grasz VALUE kursy. Czyli nie na pałę bo nie w każdym meczu dany kurs będzie value. Aczkolwiek na taki system trzeba poświęcić duuuuużo czasu i to duży minus bo w ciągu dnia może być zaledwie kilka meczów do zagrania a meczow setki.

pagni 138

pagni

Użytkownik
Jak pisałem kilkanaście dni temu dostałem takiego maila no i spróbowałem i mialem nawet serię kilkanaście win pod rząd ( też mi teraz trudno uwirzyć w serie 86 win ) ale póżniej były wpadki, a jedną wpadkę długo trzeba odrabiać ) poźniej zacząłem mocniej selekcjonować i grałem np ligi underowe no ale takie mecze nie są codziennie ( a i zdazyła się wpadka) i wolę teraz zagrać te ligi progresją na remisy )
Jedyny sens grania w ten sposob to ( tak jak pokazano na tej stronie na kuponach) zagrać miesięcznie tylko ( by nie kusić losu) 5 wyselekcjonowanych meczy po 1000 euro ( jak w przykładzie ze strony) i się ma godziwą miesięczną pensję ( tylko jak dorobić się luźnych 5000 euro ? )

rangizz 2,7K

rangizz

Użytkownik
Jeżeli grałeś ako to nei grałeś tym systemem. Może mieć to sens, jeżeli dobierasz mecze i grasz VALUE kursy. Czyli nie na pałę bo nie w każdym meczu dany kurs będzie value. Aczkolwiek na taki system trzeba poświęcić duuuuużo czasu i to duży minus bo w ciągu dnia może być zaledwie kilka meczów do zagrania a meczow setki.
Mi nie chodzi dokładnie o ten system, ale o to, że pada sporo goli w takich minutach wbrew pozorom. Co to znaczy kurs value w tym przypadku? Jak selekcjonować spotkania?
Gościu na tamtej stronie tez ogólnikowo pisze - trzeba selekcjonować, nie grać na pałę, na dobry kurs czekać, ale to są tylko ogólnikowe farmazony. Konkretów tam się nie doczytałem.
EDIT:
( też mi teraz trudno uwirzyć w serie 86 win )
To jest średnia, czyli musiał miewać wg niego serie dłuższe, np 100 z rzędu?

D 152

damian0012

Użytkownik
kidys gralem takie kursy na live 1.10-1.20 i szybko poleglem chociaz pamietam z 2k zrobilem ponad 5k ale potem czarna seria przyszla...
jezeli goscio tyle wygrywa juz przez dluzszy czas to nie realne ze nie dostal limitu stawki w bet365.....

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Ja nie twierdzę, że to dobre ;)
Po prostu wytykam pewne nieścisłości.
Value kurs to taki: Sądzę, że na 90% nie podnie gol. Więc gram kursy równe bądź większe aniżeli 1,11. Wtedy jest to value. Jak zagrasz po kursie &lt;1,11 to tracisz na tym w longrunie.
Dlatego pisałem, że to może dawać zysk ale konkretów brak fakt ale na pewno jest to godne spróbowania.
Są takie mecze gdzie drużyny pod koniec spotkania są zadowolone z wyniku i nie atakują zbytnio a są takie gdzie obie ekipy walczą o jak najlepszy wynik. Są takie mecze nawet w polskiej lidze kiedy np LEgia prowadzi u siebie 2:0 a goście nie mają już szans na dobry rezultat pod koniec meczu i w niego nawet nie wierzą. Wtedy lepsza drużyna utrzymuje się długo przy piłce w środkowej strefie boiska i wtedy szanse to pewnie &gt;95% na brak gola. Jeżeli złapiemy value to kurs to wtedy ma to sens.
Akurat w te serie też ciężko mi uwierzyć ;) Ale wydaje mi się, że jest to całkiem dobrze pomyślany system, ale niestety wymagający moim zdaniem dużo czasu bo selekcja to moim zdaniem podstawa.

Do góry Bottom