>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

System Va Bank w dłuższym... - symulacja

M 0

mesjasz

Użytkownik
głupie pytanie: też kontrujesz jak coś się w przyszlości sypnie jak to niektórzy &quot;eksperci&quot; robią?
Zupełnie nie rozumiem czemu o to pytasz (ale już nie odpowiadaj). System nie uwzględnia kontr tylko trafienie czysto 30 spotkań. 7 już trafiłem czemu sam się dziwie. Pozatym po co mam robić kontry jak sam tego nie gram? tzn wcześniej Skrę akurat grałem ale pozostałych nie. Jeśli trafię 10 spotkań to może nabiorę respektu przed sceptyczną opinią na temat tego sposobu i może nawet się skuszę...

Oczywiście rozsądny gracz wyjął by z tego w tym momencie 200zł żeby w razie co nie stracić wszystkiego ale ja idę zgodnie z tematem głównym. Zobaczymy czy się uda... jak widać nie dobieram nic na przypał.

ETAP 8
Wydarzenie:Resovia - Skra
Typ:2✅
kurs:1,42
bukmacher:Unibet
stawka:306zł

konto po meczu:432,52zł

M 0

mesjasz

Użytkownik
ETAP 9
Wydarzenie: LA - Houston
Typ: zwyciezca meczu - LA✅
kurs:1,14 (wczoraj było 1,18 no ale trudno spóźniłem się)
bukmacher:Expekt
stawka:432,52zł

konto po meczu:493,07zł

M 0

mesjasz

Użytkownik
ETAP 10
Wydarzenie: Anderlecht - KSV Roeselare
Typ:1✅
kurs:1,15
bukmacher:Bah
stawka:493,07zł

konto po meczu:567,03zł

kursy niskie ale kurde nie moge znaleźć nic pewnego o wyższych. No cóż i to dobre

M 0

mesjasz

Użytkownik
ETAP 11
Wydarzenie: Young Boys - Sion
Typ:1x✅
kurs:1,10
bukmacher:Expekt
stawka:567,03zł

konto po meczu:623,73zł

M 0

mesjasz

Użytkownik
nie za wysoki kurs jak na VA BANK? i to jeszce liga włoska.
Kolego wybacz ale to ja decyduje który mecz jest według mnie pewny i na który zagram prawda? Może to być liga włoska a może być i liga Kambodży. I owszem biorę pod uwagę kurs ale 1,25 jest jak najbardziej na miejscu. Jak będzie 1,4 i będe pewny meczu tak jak poprzednich to też zagram. Wyższych nie bo w opisie systemu do którego się stosuje założono że chodzi o raczej niższe kursy.

A co do samego meczu to to że nie okazał się taki pewny jak zakładałem było dla mnie niespodzianką. Myślałem że po tylu kiepskich meczach przyjdą po rozum do głowy i zmienią coś ale dalej te same błędy w obronie. W pomocy i ataku grali naprawdę ładnie. Bez odbioru.

ETAP 13
Wydarzenie:Cleveland - Orlando (2mecz)
Typ:zwycięzca - Cleveland
kurs:1,15
bukmacher:Bah
stawka:779,66zł

konto po meczu:896,61zł

M 0

mesjasz

Użytkownik
ETAP 14
Wydarzenie:Real - Mallorca
Typ:1
kurs:1,52 (trochę łamię zasadę ale jestem dość pewny tego meczu)
bukmacher:Tobet
stawka:896,61zł

konto po meczu:

oni nie mają ambicji... poddaje się... koniec gry. ogólnie

Do góry Bottom