>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

System Va Bank w dłuższym... - symulacja

M 0

mesjasz

Użytkownik
Jako że w tym temacie zrobił się duży śmietnik bardzo proszę aby tej kontynuacji moderatorzy nie blokowali. Przeprowadzę tu publicznie otwartą symulacje owego systemu. W celu uzyskania informacji proszę przenieść się do tematu głównego. Proszę również o nie pisanie zbędnych postów.

M 0

mesjasz

Użytkownik
Jako że dziś nasunął mi się pewien typ więc i dziś 1etap (za każdym razem będę pomijał dlaczego taki typ a nie inny. Według tematu głównego zgodnie z moją selekcją taki typ wydaje się być pewny)

ETAP 1
Wydarzenie: Young Boys Berno - FC Bazylea
Typ:Young Boys Berno strzeli⛔
kurs:1,18
bukmacher:Expekt
stawka:100zł

Stan konta po 1 etapie: 0zł

rajdon 0

rajdon

Użytkownik
dla mnie to nie system to głupota a co do typu to nie opłaca sie ryzykowac 100zł by wygrac
18zł kurs nie jest współmierny do ryzyka o czym sie chyba przekonałeś pozdrawiam

B 4

bongo84

Użytkownik
hehehe i stówa w plecy. Pisałem w tamtym temacie ja i pare innych osób że to system utopia ale co nie którzy nie dają się przekonać.

M 0

mesjasz

Użytkownik
Ja też podzielam zdanie że to jest idiotyzm ale w temacie głównym wykłócali się że po 30 meczy trafią. Nikt jednak na przykładach nie pokazał więc ja pokaże że to nierealne. Żeby im pokazać jak oni trafią 30 meczy przeprowadzę jeszcze 4 próby (może uda się 4-7 meczy maksymalnie ale potem bankowo wtopa)

M 0

mesjasz

Użytkownik
dla mnie to nie system to głupota a co do typu to nie opłaca sie ryzykowac 100zł by wygrac
18zł kurs nie jest współmierny do ryzyka o czym sie chyba przekonałeś pozdrawiam
Mnie nie nic nie musi przekonywać bo dobrze wiem że systemy to idotyzmy. Pozatym twoje ostatnie zdanie ukazuje że nie za bardzo wiesz o co tamtym idealistom w systemie chodziło

M 0

mesjasz

Użytkownik
Panowie prosiłem o niezaśmiecanie. Czy wejdzie czy nie to nie komentujcie bo przecież jasne jest że to jest do bani pomysł. Tam wszyscy głośno krzyczeli że wygrają 30 meczy pod rząd ale nikt z krzykaczy nie zrobił takiej symulacji. I mi chodzi tylko o właśnie taką symulacje...

Dziś zaczynam drugą próbę

ETAP 1
Wydarzenie: Lugano - Locarno
Typ:1✅
kurs:1,25
stawka:100zł

konto po meczu:125zł

squnisz 13

squnisz

Użytkownik
co ty chcesz udowodnić?. jak grasz typy i odrazu zakładasz ze wjebiesz.do tego za wirtualny hajs.po xsywie wnioskuje że z cibie to ****owy prorok jest i tyle.a temat jest mało wiarygodny.ja założe podbny z tym że bede w nim udowadniał że trafić szóstke w totka jest bardzo trudno

M 0

mesjasz

Użytkownik
&quot;coś co zrobiła krowa na trawę&quot; - to odpowiedź do Ciebie. A do reszty użytkowników - że ten sposób jest bez wartości. Nie zakładam że wjebie i staram sie dobierać właściwy typ (ten np wejdzie na 95% bo jest 2:0) ale wiem że czy chce czy nie chce po kilku meczach ten niewłaściwy typ przyjdzie

E 6

esqlap

Użytkownik
popieram squnisz`a

koles robi symulacje, z gory twierdzac ze ten system jest idiotyczny i jak wtopi to chelpi sie ze ma racje... niezle sie usmialem.

k_ubell_a 0

k_ubell_a

Użytkownik
W pelni popieram poprzednikow,nie rozumiem jaki jest sens przeprowadzania symulacji pokazującej beznadziejność systemu. Nolens volens bedziesz dobieral typy ktore mimo niskich kursów niewielka szanse wejsc. chyba jeden temat (by squnisz) wystarczy. pzdr

M 0

mesjasz

Użytkownik
Jak widzicie jego temat został zamknięty bo pokazał że jego poziom kultury osobistej i honor są na zerowym poziomie. Pozatym temat założyłem pierw niż on.

Cd mnie... owszem uważam że system ten prędzej czy później zakończy się źle ale symulacje przeprowadzam zgodnie z zasadami i staram się dobrać typy jak najlepiej. Trochę głupio że już 1 był przegrany ale drugi już pomyślnie wszedł i mam nadzieję że każdy kolejny będzie równie dobry (a ewentualnie czynnik niezależny ode mnie spowoduje że dany mecz nie wejdzie)

Jeszcze raz apeluje o niekomentowanie. Niezależnie co o tym myślicie. Przeprowadzę co chce przeprowadzić i będziecie komentować do woli.

Proszę tu również o pomoc moderatorów. Kasujcie takie jednolinijkowce bo nie mają sensu i robią tylko bałagan.

ETAP 2
Wydarzenie: Boston - Chicago
Typ:zwycięzca meczu - Boston✅
kurs:1,20
bukmacher:Bah
stawka:125zł

konto po meczu:150zł

M 0

mesjasz

Użytkownik
Nie obserwowałem ale wiem że mieli ciężką przeprawę. Ogólnie byłem zaskoczony przebiegiem meczu. Ale w tym &quot;systemie&quot; live nas nie interesuje.

ETAP 4
Wydarzenie: Levski - Lokomotiv M.
Typ:1✅
kurs:1,10
stawka:180zł

konto po meczu:198zł

M 0

mesjasz

Użytkownik
ETAP 6
Wydarzenie: Skra - Resovia (2 mecz)