>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

System triple AKO

banan23 150

banan23

Użytkownik
Witam, jestem nowy i zaznaczam, że jeśli nie piszę w odpowiednim dziale proszę o przeniesienie go ???? Nie wiem czy to można nazwać systemem choć sam to tak nazwałem, ale polega on na tym:

Stawiamy na kuponie 3 zdarzenia, 2 zdarzenia to wygrane pewnych drużyn a trzecie to wygrana lub remis pewnej drużyny.

Dla przykładu:
Deportivo- Atl. Madryt, stawiamy 02- czyli remis lub wygrana madrytu
AC Milan- AC Torino, stawiamy 1 czyli wygrana milanu
Totenham- Southamptonn, stawiamy 1 czyli wygrana tottehnamu

Całkowity kurs tych zdarzeń to 2.55

Przy postawieniu 10 złotych możemy wygrać 22,44 czyli ponad 12 zł na czysto za 3 zdarzenia. Grając tak 20 razy w miesiącu możemy osiągnąć sumę 240 zł co jest dosyć przyzwoitą kwotą jak dla początkującego.

Proszę o komentarze i opinie na temat tego &#39;systemu&#39;.

banan23 150

banan23

Użytkownik
Nie bardzo wiem o co Ci chodzi, ale prosiłbym o komentarze dotyczące &#39;systemu&#39; ????

mzrm 13

mzrm

Użytkownik
To jest zwykły kupon z 3 zdarzeniami a nie system. System oznacza jakiś patent i pewną gwarancję zysku - tutaj nie masz żadnej.

Ale próbuj, kombinuj, bądź kreatywny, kto nie próbuje ten nie wygrywa.

polon83 2,7K

polon83

Użytkownik
Przy łącznym kursie 2,55 prawdopodobieństwo wygrania wynosi 39,2%.
Czyli w 39,2% z 20 razów byś wygrał, czyli byś wygrał 7,84 razy z 20 (zaokrąglijmy do 8)
Więc:
[(10zł*2,55)-10zł]*8=124zł zysku
10zl*12=120zł straty
Suma sumarum przy długoterminowej grze wyjdziesz w najlepszym wypadku na 0

banan23 150

banan23

Użytkownik
W jaki sposób obliczasz to prawdopodobieństwo? Myślę, że prawdopodobieństwo wygrania zależy od dyspozycji drużyn grających na które się postawiło.

polon83 2,7K

polon83

Użytkownik
Jeśli łączny kurs wynosi 2,55 to prawdopodobieństwo wynosi:
(1/2,55)*100% = 39,2%
Nie ważne czy w tym kursie jest 1 zdarzenie czy 20 łącznie.
Np mam dwa kursy: 1,5 i 2,5
P(1,5) = 66,67%
P(2,5) = 40%
Gdybyśmy postawili te kursy na jednym kuponie, to prawdop. że wejdą obydwa:
(1/1,5)*(1/2,5)*100% = 26,67%
A łączny kurs obydwu kursów:
1/(26,67/100) = 3,75
Oczywiście można sobie samemu obliczać prawdopodobieństwo na podstawie dyspozycji itp, ale i tak trzeba grać takimi kursami jakie dają bukmacherzy bo innych nie ma.

korbian 25

korbian

Użytkownik
...już lepiej zagrać cover przy kursie 2,55 za dużą stawke i jesteś na plusie niż kombinowanie z podpórką :/ z kursem ~ 1.30

banan23 150

banan23

Użytkownik
A o co chodzi z tym coverem? Sorki, ale tak jak zaznaczyłem na wstępie jestem &#39;noobem&#39; ????

polon83 2,7K

polon83

Użytkownik
Cover jest metodą pozwalającą zmniejszyć ryzyko, a nie 100% sposobem na wygrane, jednak metodą nie obarczoną negatywnymi cechami jak inne systemy bukmacherskie. Aby grać coverem nie potrzebujemy znacznych środków finansowych, nie tracimy czasu na wyszukiwanie i porównywanie kursów u wielu bukmacherów oraz możemy liczyć na znaczny zysk w dziesiątkach %.

Ogólnie cover to taki sposób gry, który przy dwóch z trzech wariantów zdarzenia pozwala nam na jednym wariancie uzyskać znaczny zysk, drugi wariant zapewnia zwrot postawionej stawki, trzeci niestety przegrywa.

Dodatkowo, dzięki coverowi łatwo możemy określić szanse jakie na dany wynik zdarzenia określa bukmacher.

Przykład:
Zagłębie - Polonia 1x2
kurs: 2.25 3.10 3.40

Obstawiamy wygraną gospodarzy oraz remis, kwota zakładu 10zł. Na gspodarzy wnosimy zakład na 6,77zł, ewentualna wygrana wyniesie 15,24zł (zysk to 5,24zł, czyli ponad 52% !), natomiast na remis wnosimy drugi zakład za 3,23zł, ewentualna wygrana to 10zł, czyli w całości zwróci nam wniesioną kwotę na zakłady.

W ten sposób jeśli Zagłębie wygra, otrzymamy 52% zysku, natomiasy jeśli padnie remis, otrzymamy zwrot kwoty.

K 0

katsumoto

Użytkownik
Ja ostatnio zabawiam się w typowanie zółych kartek ;) mianowicie analizuje na stronach jaki sedzia &quot;sypie&quot; kartkami czesto i szukam odpowiednuiego meczu jaki bedzie sedziowal i obstawiam ;) kursy sa fajne i PRZEWAZNIE wygrywam;)
Systemów jest bardzo dużo ja osobiscie preferuje obstawianie za pomoca mojej osobistej analizy 2 druzyn nie zwarzajac na kursy ;) musze się przyznac ze calkiem fajnie mi idzie ;)

banan23 150

banan23

Użytkownik
Z tymi kartkami to fajny pomysł, można kiedyś spróbować, myśle nad przetestowaniem systemu 2 z 3, próbował ktoś?

mzrm 13

mzrm

Użytkownik
W jaki sposób obliczasz to prawdopodobieństwo? Myślę, że prawdopodobieństwo wygrania zależy od dyspozycji drużyn grających na które się postawiło.
Czy ja wiem ? Drużyna może wygrywać mecz za meczem, ale trafi się jeden przypadkowy mecz tzw. &quot;wypadek przy pracy&quot; no i co wtedy ... ?
Myślę, że samo wygranie kilku meczy z rzędu nie daje wielkiej pewności. Szczególnie, że każda passa kiedyś się kończy i nigdzie tak często jak w piłce występują niespodzianki i przełamania ????

Do góry Bottom