Nie wiem czy granie zdarzeń dwudrogowych, gdzie na doga będzie kurs w granicach 2.50 ma jakiś sens.
Przy trafionych 2 zdarzeniach jesteś na
Trafić 3 to już nie tak łatwo, a profit szału nie robi.
Symulacja 2z6 na dzisiejszy
WTA US Open.
Moim zdaniem po prostu potrzeba kursów co najmniej 3.00 aby coś z tego było.
Edit.
Ja to widzę tak.
Wybrane mecze, po krótkiej analizie.
Niestety nie ogarnąłem dat i 2 wkradły się z jutrzejszego dnia ale nich już będzie.
Tomas Berdych v Guillermo Garcia-Lopez - Tomek nie wiem co tam jeszcze robi na tym US Open. Co prawda Lopez nie jest to szybki Lopez ale kurs warty gry.
Benoit Paire v Jo-Wilfried Tsonga - Benuła Per na fali. Nie wiem czemu nie postawiłem na niego przeciwko Robredo, ale jego gra mnie się bardzo podoba. Tsonga na tym US Open jeszcze nie miał okazji się popisać i ten mecz będzie dla niego przełomowy.
Victoria Azarenka v Angelique Kerber - Ostatnia gra Andżeliki bardzo fajna, czego nie można powiedzieć o piszczałce-latałce. Dla mnie to pewny typ i nie ma co się tutaj więcej rozpisywać.
Sara Errani v Samantha Stosur - troszkę serwis Samanty mnie przeraża i Mała Mi może trochę nie nadążyć ale liczę na jej umiejętności. Podejrzewam, że w 2 setach się ten mecz nie skończy.
Marin Čilić v Jeremy Chardy - typ raczej z dupy wyciągnięty. Kurs słaby, mecz dopiero jutro ale po tym co widziałem jak Czilicz męczył się wczoraj Kukim to odruchowo kliknąłem na Dżeremiego, który ostatnio całkiem dobrze sobie radzi.
Daniel Brands v Carlos Berlocq - "Komu szczęście dopomoże, tutaj każdy wygrać może!" oby tylko Danielowi chciało się biegać bo czasami stoi jak widły w gnoju. Liczę na jego serwis. Breloczek dobry, ale lubi partaczyć łatwe piłki ????
Babos/ Mladenovic v Cibulkova/ Rybarikova - Krystyna fajna dziewczyna ale bedzie się bała grać na 100% możliwości, bo raczej ważniejszy jest dla niej singlowy mecz, w którym ma ogromne szanse przejść dalej. Bobas sama przecież nie pogra, tym bardziej , że po drugiej stronie Cebulka, która na US Open ładnie się zaprezentowała i Madzia, która dzięki Dominice jeszcze posiedzi w
USA.
Ot tak by to wyglądało ????
przepraszam, za offtop